🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 000
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 6 045
  • Street of Dreams
Когато Виктор не искал да дава роза на никоя, Николов му казал, че навсякъде се говорело, че е гей и да си помислел....

# 6 046
Не знам каква криза е за моми и ергени, но за продуценти е спешно да се изринат досегашните и да се пробват нови.
Или да се спре този формат временно.

# 6 047
  • Обран бостан ;)
ПС, когато Николов намекнал на Мартин, че ще влиза някоя "бивша", Мартин предположил ТРИ жени! (без Емануела)

За толкова се е сетил. Trollface

# 6 048
  • # супернатурална #
Понеже постоянно се пита, защо като се каже нещо лошо за Даниела веднага се опонира "ами Мартин?"
Ами защото 90% от гадориите за Даниела ги бълват Мартин и шайката разпоретини. (Включвам тук и мъжката разпоретина НН)
Нямам нищо против разпоретините, всеки е свободен да си го слага с когото пожелае. Но да клеветиш друг (защото всичко казано и изписано досега е клевета),когато самият ти не спазваш никакви морални норми, по пътя на дедукцията сочи за лъжа.
Даниела САМА с нищо не се изложи. Ок, да кажем, че е държанка, и какво от това?  
Крадецът вика "Дръжте крадеца" не за да е полезен на обществото, а за да отклони вниманието от собствените си постъпки.
Благодаря отново на всички, които си причиняват тези подобия на хора.

# 6 049
Когато Виктор не искал да дава роза на никоя, Николов му казал, че навсякъде се говорело, че е гей и да си помислел....

Но иначе нали мисли за доброто име на участниците и са му важни семейните ценности. Такъв ненагледен манипулатор като НН просто няма

# 6 050
Оле как може този Николов.... сериозно ли така е реагирал за травмата на Виктор с баща му, как може толкова неморалност! А аз си мислих, че е по-добре, защото ми се струваше, че има много повече уважение към жените от предишните формати. Първо храната изглеждаше много по-различна, момичетата сами се гримираха, а не с обща четка и после пъпки, никой не е седял от тях по пижама и халат посред нощ в студа, за да чака роза, имаха избор от повече от един ерген и това им позволи да не мислят като в предишните сезони, че това е последният мъж на земята и трябва да го имат на всяка цена, дестинацията е много по-готина и мнозина не биха си я позволили и още ...

# 6 051
И никой за нищо не принуждавал, налЕ? Само леко им е пускал манипулациите… за Виктор, че ще излезе гей, за Васко звънял в София и излязал бесен от разговора с него..за Бранимира с това, че майка й ще дойде..

# 6 052
Не стана ясно Дайми дали е правила секс с Мартин, но поне продуцентът се похвали, че видял на Мартин, цитирам “карантиите”, като снимали скандала на стълбите, за който Мартин бил на пожар изваден от банята. В която се къпал сам. Аз повече сексуално напрежение долавям по оста продуцент-любимият Ерген на продуцента, отколкото между кои да е участници в сезона.

# 6 053
  • # супернатурална #
И на фона на толкова манипулации и сметкаджийство, толкова слаб сезон. Добре, че беше Даниела да "изневери" на най-голямото, обичливо и най-най-страдащото сърце, та да им се вдигне рейтинга.

# 6 054
  • Бургас
Изгледах подкаста с НН 'Зад кулисите на кулисите на Ергенът'. Като цяло беше интересно, но до колко всичко е истина , не искам да знам. Интересна ми беше гледната точка на НН и нещата как се случват в 'кухнята' . Манипулацията е била на 100% , въпреки стократното повтаряне , че всичко се е случвало естествено и по желание на участниците.
И това с майката на Даниела , отново остана недоизказано.

# 6 055
И на фона на толкова манипулации и сметкаджийство, толкова слаб сезон. Добре, че беше Даниела да "изневери" на най-голямото, обичливо и най-най-страдащото сърце, та да им се вдигне рейтинга.
С глас се смея, благодаря! Направо се натоварих от този човек. Даже не е забавно  повече да го обсъждам.

# 6 056
Е Коана нали каза, че и е споделил Simple Smile. Както му изнася така говори
Май каза,че защото се пазело в тайна,не можел да сподели и на децата си,защото щели да разкажат в училище,само те двамата му останали.Много не му вярвам,чак пък да те ограничават да не си споделиш и на най-близките си приятели.Нали правилата не важат за него или няма приятели,ддз.
И щом още в статии в нета започна да излиза инфо какво е било след като са се върнали,не си е затварял устата много.

# 6 057

Тези гривни са ми толкова грозни, не мога да разбера защо са толкова популярни 🤷‍♀️

Щот са скъпи и престижни Simple Smile

Нищо престижно не виждам в това да нося грозни бижута, каквито имат още 28664324673 човека, нооо щом ги кефи Smiley

# 6 058
Ако е вярно разказаното от НН, при всички случаи когато е трябвало да избира между предаването и хората, е избирал свободния избор на хората и техните интереси. Със сигурност не му е било лесно да направи поодбно предаване в невъзможните срокове. И може да е всякакъв, но явно е И качествен продуцент, след като успя да докара средната обща оценка за този сезон на Добър. До голяма степен заслугата е и на Мартин, разбира се. Без тях двамата не съм сигурна какво изобщо щяхме да гледаме. И няма как да не призная и Даниела в ролята на злодея, справи се отлично Bowtie

Остават ми още десет минути от подкаста, но подозирам, че няма да се сетят да го питат той ли е подтикнал Даниела да разкаже за запорите и споменал ли ги е или само е намекнал.

# 6 059
Не съм гледала подкаста с Н.Н., но като ви чета явно пак е нацелил правата лопата, както с участието в ПО.😄

Общи условия

Активация на акаунт