🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 068
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 6 495
  • софия
Колко време отнема записване на чалга песен и правене на клип, поне месец?
Защото тази последната на кака Еми за дъното , която е излязла в края на Ергена, всъщност е направена когато показваха “любовта” между М и Д. Така че, кака Еми е имала впредвид , че М копае дъното с Д….
А сега двете са си ИГ приятелки.😂
Емануела прибира всяка една бивша на Марто в обкръжението си. Някои даже в нейни клипове снима. Ей, за това ти казвам, че вратите там не са затворени. Техният сеир ще продължи доста във времето.😃
 От глупости забравих  най-важното. Честит празник на всички, които ревностно пазят частица от детето, което са били в душата си!

# 6 496
Леле майко! То са анализи на база две книги, които какво общо имат с Даниела?!
То е "нейната религия", то е комунизъм!  И по време на комунизъм и по време на демокрация имало е и винаги ще има жени като Даца. Никакъв свой собствен коридор не е измислила, че това нейното е баш най-утъпканата пътека, още от древността!
Очевидно са християни, нищо, че са помаци и със сигурност майка й не е присъствала не, заради религията си (майката на Ферай, туркиня, се включи жената без проблем), нито заради преклонната си възраст, жената вероятно няма и 65. Просто не желае да я замесват в простотиите на дъщеря й. Другият вариант, предвид фантасмагориите на Даниела за семейството й, е че тя не намира майка си за достатъчно представителна и се е опасявала да не я изложи.

# 6 497
Аз не мога да си обясня как родителите, чиито деца са повлияни от всевъзможни инфлуенсъри, обвиняват инфлуенсърите, а не себе си за начина, по който са възпитали децата си. Никога няма да ме убедите, че дете, възпитавано и видяло определени ценности в семейството си, определени отношения и начин на живот в олкръжението си, на 20 години ще види клипче на Даца и коренно ще се промени, съобразно нейните плямпания. За да се закачи някъде нещо от дацината философия, значи е имало все някаква основа. Виждали сме снимки на хора, които с пластични операции са се направили на Барби, на Кен, сложили са си гърди и устни, несъвместими с човешката биология - там никой не трепери от гняв как тези създания ще му повлияят на детето, просто защото знаем, че в нашата реалност това е твъъърде далечно. Но Даца пречи. Защо? Толкова ли е близо този начин на мислене до децата ви?

# 6 498
За възпитанието на детето играе роля и средата, не само родителите. Дори и то да е перфектно възпитано в детските си години, от юношестовото нататък средата е по-определяща. И ако детето е по-слабо от нея, ще поддаде. Или ще бъде аутсайдер. Защото ще се окаже в общност, където даниелиното поведение и философия са нормализирани. Както стана и с корекциите. Имах наскоро интересен разговор с красива и успяла жена на средна възраст, която се чувстваше подценявана след като няма такива, едва ли не и те станаха белег за статус...

# 6 499
  • софия
Точно,  защото всеки гледа собствената си реалност в момента масово модата е джуки и цици на 18. На мен няма да ми се случи, другите не ме интересуват. И накрая, като погледнеш глобално на обществото нещо явно му куца. А, колкото и да не ни се иска, ние виреем в него и сме част от него. Което несъмнено се отразява и на нашия балон.

# 6 500
Аз донякъде я разбирам философията на Даниела и модерните бръмчалки - само дето нищо не е чак толкова безвъзмездно. То да не е лесно нон стоп да висиш по фитнеси, салони за красота, да броиш всяка калория, да поставаш глупости и да се правиш на инглуенсър, да внимаваш да не качил половин килограм, защото има още стотици като теб, които чакат. И към всичко това като добавиш , че си финансово зависим…На който му изнася, нека. Въпрос на избор, аз дори и да имах тези физически данни, пак не бих.
Интересно обаче как ги виждат нещата след критическа ? Защото тогава понамаляват женските хормони, от там и женската енергия. Колкото и да е напреднала естетичната медицина, срещу природата трудно да се бориш вечно. Или затова са тези 50-60 к уж на шега , да си подсигуриш бъдещето и старините Simple Smile

# 6 501
  • София
Уви, това е по-опасно.
ДайМи каза в надкаста, че таргетът й е малък - определена група жени. Докато кубиците, филтрите, джуките…. ни се навират непрекъснато от ТВ като еталон за красота - това е много по-опасно за “децата ни” . Както и показването на “успешните” “хайлайфа “ мутри, мутреси, чалгаджии… но това е друга много дълга тема 😉

# 6 502
Кой ще е добър да преразкаже подкаста с Емануела като мине?
Сеирджийката в мен е любопитна, от друга страна каквото съм гледала с нея, е едно и също всеки път. А и може да ми домъчнее за Марто, ако/като му сипе яко, пък не искам да го жаля.

# 6 503
Оф “ако не можеш да го разбереш без обяснения, няма да го разбереш и с обяснения”

Даца е по-добър вариант от Кобилкина, която учи - преструвай се, ахкай, хвали тоя мъж и ще си добре, btw

Айде бе, кога влиза Емануела, да попилее великия ерген

# 6 504
Мартин и Любомира много близки отношения показва в дискотеката снощи (проверете им ИГ). Да се стяга Бубето. Тя е следващата в списъка на Мартин.
Сеирът продължава. Grinning

# 6 505
  • софия
Уви, това е по-опасно.
ДайМи каза в надкаста, че таргетът й е малък - определена група жени. Докато кубиците, филтрите, джуките…. ни се навират непрекъснато от ТВ като еталон за красота - това е много по-опасно за “децата ни” . Както и показването на “успешните” “хайлайфа “ мутри, мутреси, чалгаджии… но това е друга много дълга тема 😉
Така е, но и това е започнало отнякъде и е стигнало до "нещо нормално". Даца от къде я видяхме и разбрахме за нея. Пак от тв. Поне аз. За това и подскачам. Не искам да е новото нормално. Изобщо не ми дреме, кой и как ще си живее живота, стига да не вреди на околните, а само на себе си. В случая не е точно така. Тя рекламира себе си и начинът си на живот, като манна небесна и не само това. Тя заклеймява независимостта на жените, като нещо лошо в национален ефир. Сега  е тя, после друга, после трета и накрая, честито ново нормално.

# 6 506
Аз не съм чула да заклеймява независимостта, къде ги гледате тези неща? Това, което аз разбрах е, че иска мъжът да я издържа, но и видях, че тя перфектно може да го прави и сама, ако ще и като сервитьорка да е. Така като я гледам, видяла е 2 и 200, даже 200 може и да не е видяла, а да си мечтае. Реално има много жени, които не работят, а биват издържани от мъжете, само че Даца би тъпана и стана проповедничка на начин на живот. Много смело. Наистина й вярвате повече, отколкото тя на себе си, та в този смисъл много успешно ви е инфлуенснала.

# 6 507
Аз не съм чула да заклеймява независимостта, къде ги гледате тези неща? Това, което аз разбрах е, че иска мъжът да я издържа, но и видях, че тя перфектно може да го прави и сама, ако ще и като сервитьорка да е. Така като я гледам, видяла е 2 и 200, даже 200 може и да не е видяла, а да си мечтае. Реално има много жени, които не работят, а биват издържани от мъжете, само че Даца би тъпана и стана проповедничка на начин на живот. Много смело. Наистина й вярвате повече, отколкото тя на себе си, та в този смисъл много успешно ви е инфлуенснала.

Ама Даца няма мъж в смисъл на семейство....тя има бизнес партньор!

# 6 508
  • София
И без ДайМи си ги има тез момичета. Но тя има нещо, което другите нямат - достойнство - не на всяка цена. Затова й се дразнят мартинките 😉

# 6 509
Не я знам какво има, нали обсъждаме философията й. Гледайте колко напред я бутнахте тая Даца - фисолофия имала, пропагандирала, вредяла на обществото, включително и на здравната система, пишеше по-рано Grinning Ами не, не тя влияе толкова силно, колкото вие й приписвате безмерна власт. Реално тя спомена за книгата два-три пъти в предаването (великата реклама) - рекламата я направиха хейтърите с постоянното пищене Книгата, та Книгата, ще кажеш, че за Светото писание става въпрос. То не бяха цитати, то не бяха снимки на страниците. Не се сърдете на Дацето, вие й изписахте вежди. А Марто довърши картинката и я превърна в страдалица.

Общи условия

Активация на акаунт