🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 300 924
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 6 510
Дали жената е била себе си в Ергенът, дали в желания от нея образ, за мен не е толкова от значение, колкото че това предаване си има редактори, а предполагам е минало през отговорно лице и от btv. Заложили са на нея да е главната героиня на сезона или минимум са оставили Мартин да я избере сам за такава.
Минава сезонът и на главната героиня й се търси отговорност от самата телевизия и от Мартин защо направила така, а не иначе. Била ги подвела. Какво са очаквали?

# 6 511
Ох, оставих метлата да си отдъхна, нали съм от ариергарда на Бачорски и аз да влея малко съпорт на групата ни.
Сокерес? Да събирам ли маалата?
Дъ г'бием викам, то надприказване няма, ами да развъртим тия метли.

Ау, ти вече събуди вътрешната си Даниела и спря да ти пука кой как те напада? 😆😜Добре дошла обратно. Бачорски каза да му пратиш PayPal.

Абе кои бяхме "защитничките" още докато се лееше хейт тука и беше наричана как ли не? Имам бегъл спомен за Краули само.
ЧуФствам сА пренебрегната. Подмина мА и ти като една Даниела по улицата Joy.
По темата , една жена може да си работи като вол и пак да не е независима .  Доста качества умения , ум и прочие са ти необходими , за да изплащаш сама жилище, да отглеждаш децата си и да поддържаш вида си сама . Почти същите , като да задържиш "милионерът"

# 6 512
  • софия
Може и в мен да е грешката. Но, когато обяснява, как жената не трябва да работи, че мъжът е човекът, който трябва да носи парите в къщи, а от теб се иска, просто да пръскаш енергия и да пърхаш. Че жените, които работили били "лелките с торбите от Люлин". Това ми е далеч от независима жена. Разбира се, придружено с неща, които са и трябва да бъдат така. Да се уважаваме, да не се примиряваме в проблемна връзка. Добре си е научила урока и го повтаря непрекъснато. Точно начинът по който действат МЛМтата.
 Така е, перфектно може да се справи и сама, видяхме го. Но това се спестява от нея. И някой, който реши, че е много яко ще се окаже неприятно изненадан, ако не може да се справи.
 Ферай е нагледен пример. Малка, искаща хубав начин на живот. (Дано не е истина това, което се написа за нея) Лесно се подвежда, започна да гледа кака Даца с обожание и да се опитва да говори, като нея. Видяхме, какъв беше резултатът.
 Да, не е мое дете, но има много, които са в нейното положение. Тя е поредното хлапе, търсещо се и тепърва животът ще я шамаросва.

# 6 513
Явно главните герои на сърцераздирателната драма и ние, дето се забавляваме тук, сме от различни светове. Не си правя труда да ги разбирам, не им съчувствам, за симпатия и дума да не става. Гледам на ситуацията като на хайку  - за мен неразбираемо и смешно, но някои твърдят, че е висша форма на себеизразяване...Sunglasses

# 6 514
Може и в мен да е грешката. Но, когато обяснява, как жената не трябва да работи, че мъжът е човекът, който трябва да носи парите в къщи, а от теб се иска, просто да пръскаш енергия и да пърхаш. Че жените, които работили били "лелките с торбите от Люлин". Това ми е далеч от независима жена. Разбира се, придружено с неща, които са и трябва да бъдат така. Да се уважаваме, да не се примиряваме в проблемна връзка. Добре си е научила урока и го повтаря непрекъснато. Точно начинът по който действат МЛМтата.
 Така е, перфектно може да се справи и сама, видяхме го. Но това се спестява от нея. И някой, който реши, че е много яко ще се окаже неприятно изненадан, ако не може да се справи.
 Ферай е нагледен пример. Малка, искаща хубав начин на живот. (Дано не е истина това, което се написа за нея) Лесно се подвежда, започна да гледа кака Даца с обожание и да се опитва да говори, като нея. Видяхме, какъв беше резултатът.
 Да, не е мое дете, но има много, които са в нейното положение. Тя е поредното хлапе, търсещо се и тепърва животът ще я шамаросва.
Само че Даниела работи, колкото и да се опитва да обяснява, че не го прави. Simple Smile)) Даже някой малко по-напред го обясни много добре.
Нон стоп да мислиш какъв контент да качваш из соц мрежите и да си актуален, да рекламираш тъпотии, дето грам не те вълнуват, да не можеш да си покажеш "носа" навън, ако не изглеждаш по определен начин, отделно да задоволяваш спонсора, когато на него му е кеф (защото едва ли е когато тя реши), влачене всеки ден по салони и срещи с хора, дето само чакат да ти видят гърба и те нареждат и т.н.
Лично за мен, като човек който има 2 работи + деца, нейното ме изтощава само докато го описвам.  Grinning

# 6 515
Средата влияе, но кой създава средата? Защо някой е инфлуенсър и оставян да влияе, защо го следват?

Последна редакция: нд, 01 юни 2025, 10:40 от Kawsay

# 6 516
  • Street of Dreams
Аз не съм чула да заклеймява независимостта, къде ги гледате тези неща? Това, което аз разбрах е, че иска мъжът да я издържа, но и видях, че тя перфектно може да го прави и сама, ако ще и като сервитьорка да е. Така като я гледам, видяла е 2 и 200, даже 200 може и да не е видяла, а да си мечтае. Реално има много жени, които не работят, а биват издържани от мъжете, само че Даца би тъпана и стана проповедничка на начин на живот. Много смело. Наистина й вярвате повече, отколкото тя на себе си, та в този смисъл много успешно ви е инфлуенснала.
Заклеймявала била независимостта, хаха. Че тя беше единствената в предаването, която сложи условия и във всеки един момент беше готова да си тръгне, ако той не отговори на тях. И ставаше въпрос за отношение много повече, отколкото за друго. Ако въпросните 20 годишни хлапета отхапят хапка от тази самоувереност, ще е добре за тях. Данка никога нямаше да се кълчи до Мартин в дискотеките, само и само да е с него, както правят останалите ергенки. Тя искаше да го направи много по-добър мъж, отколкото е. И между другото, докато беше с нея, той беше този мъж.

# 6 517
  • # супернатурална #
Аз не съм чула да заклеймява независимостта, къде ги гледате тези неща? Това, което аз разбрах е, че иска мъжът да я издържа, но и видях, че тя перфектно може да го прави и сама, ако ще и като сервитьорка да е. Така като я гледам, видяла е 2 и 200, даже 200 може и да не е видяла, а да си мечтае. Реално има много жени, които не работят, а биват издържани от мъжете, само че Даца би тъпана и стана проповедничка на начин на живот. Много смело. Наистина й вярвате повече, отколкото тя на себе си, та в този смисъл много успешно ви е инфлуенснала.

Ама Даца няма мъж в смисъл на семейство....тя има бизнес партньор!

Дори и така да е, ако вярваме на клюки, спекулации и обективност ала Адоралова, един подпис в гражданското я дели от упреците ти.

Абе СлаБе! Много те уважавам като отдавнашен опонент. Без теб и такива като теб нямаше да я има тръпката Grinning Обаче! Дайми е написала една книга, за която всички се съгласихме, че е с неграмотно и плоско съдържание, въпреки, че никой от нас не я е чел. Една срещу милионите други, в които младите да търсят и намират примери и вдъхновение. И се е осмелила да влезе в предаване, известно като цирк. И ти се опитваш да ме убедиш, че така ще повлияе на обществото, щото, видиш ли, момичетата на кръстопът ще изберат "рекламирания" от нея начин на живот. Заради нея. Не заради собствената си посредственост,  липсата на подкрепа и пример от семейството, силно материализираното ни общество, но при наличие на природни дадености/склонност да легнат под ножа за да си ги добавят,  умения за флирт, маниакално блъскане във фитнеса и броене на калории, едра цедка за мъжете. Извинявай, но при така изброените дефицити/преимущества(наричам ги така, защото не притежавам
4-5 от 6) Как да съдим Дайми или тях, че са избрали този път, а не една от малкото алтернативи, като сервитьорството,  например, в което също след определена възраст си аут.
Няма да повярвате, но в лицето на дъщеря ми имам най-големия опонент. Толкова да я дразни Даниела, че даже, за разлика от всички, които си правите труда да ме четете, не иска да изслуша моите аргументи. Разбира се, освен, че е твърде млада, тя не е изгледала и една цяла серия от Ергена, а реагира съвсем първосигнално - как може ти, която имаш кариера, да харесваж жена като нея. Още не знае (дано не го разбере от личен опит) че много по-страшни са к%@венските номера извън спалнята.

# 6 518
Абе, независими хора няма. Всеки все от нещо или от някого зависи. Но и всеки е свободен да прави своите избори.

Даниела говори едно, а прави друго. И със сигурност спестява доста от по-мрачните перспективи пред уонаби държанките. И както Rose Madder много правилно отбеляза, тя рядко говори за любов, все са пари, изисквания, аз, аз, аз, пари, пари, изисквания. От нея е представена една лъскава фасада, един успешен начин на живот, последвайте ме за още съвети. И ще я последват. и тя нито ще е първата, нито последната.

Допълвам заради Краули. Естествено, че Даниела не е отговорна за личните избори на когото и да било. Но със сигурност се опитва да накланя и манипулира тези избори в изгодна за нея посока. И неоформени личности ще се подведат по акъла й, но пък тъкмо ще имат възможност да помъдреят. Всеки да си носи кръста. И на Даниела ще й дадат сметката, ако вече не са. Пък кой знае - може и да й излезе баланса...

Последна редакция: нд, 01 юни 2025, 10:57 от ladonnae

# 6 519
Вече се раздуха ненормално цялата история. Попада ми статия, където пише, че Даниела била бременна от Мартин, но абортирала без да му каже... Как им раждат главите такива съчинения

# 6 520
Да, на него не казала, само на писача споделила, така ще е.

# 6 521
Ето как Даниела си печели парите - последния  Instagram Reels с реклама на  DYSON и douglasbulgaria ..

https://www.instagram.com/p/DKWZzuUMXTw/

# 6 522
Ето как Даниела си печели парите - последния  Instagram Reels с реклама на  DYSON и douglasbulgaria ..

Дъглас само си ги е споменала, а Дайсън няма нужда от реклама. Нищо не печели.

# 6 523
Изведнъж ми изкача  във фб пост със снимка на Джия , Динев младши , Мартина и Мартин -демонстративна, явно целяща си някаква тяхна провокация . И оооо под нея само положителни отзиви за Емануела , а така “популярната звезда” Мартин е сринат с негативни коментари . 1 млн глупаци едва ли е имало да изгледат надкаста със самовлюбения смешник , по скоро са впрегнати в каузата най, най джанъмките и платените лайкове. Мартин със всека следваща изява е все по-голяма карикатура.

Как пък се преплетаха по случайност пътищата на толкоз мъже и жени, за които ти трябва схема кой с кого бил, кой с кого спал, кога и в какъв ред? Joy

# 6 524

Дъглас само си ги е споменала, а Дайсън няма нужда от реклама. Нищо не печели.

Печели и ще как, щом дава код за отстъпка за DYSON.. няма нищо случайно и безплатно..

Общи условия

Активация на акаунт