🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 300 992
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 6 585
Причиних си подкаста с Емануела, и двете не могат да вържат прилично изречение. Водещата повтаряше само нарцисист за Мартин. А Емануела за пореден път оплю всички свои бивши и Мартина. По нейни думи Мартин  е боклук, а защо избира винаги такива партньори, това какво говори за самата Емануела?! И защо се хваща с един тип мъже, щом са вредни за децата й, пък после чака Мартин или Мартина да мислят за тях?! Често коментираше кой от кого краде известност, а изводът беше, че всички крадат от нея, защото тя била Слънцето, разбираш ли. Никой нямал талант около нея, само тя единствена. Мартин и днес бил обсебен от нея, а тя хич, нищо че му е ровила в личните чатове и днес пак не спира да го унижава и да му вади кирливите ризи. Е какво по-различно направи Емануела днес от Мартин в предаването ПО срещу Даниела?!
Тези хора са трагедия, всички са от едно котило, токсични, меркантилни, самовлюбени, комплексирани, манипулативни. И точно по тази причина се привличат, защото се припознават един в друг, те нормални отношения не познават.

Отдавна не съм писала и не исках да го правя, но чалга субкултурата ни докара дотук, да спорим коя гнусна личност е по-малко гнусна...

# 6 586
Е, Емануела не беше отишла с отбор зад нея и говореше спокойно, не е крещяла. Различно е. Все пак тя е известна много преди Мартин и има кариера, а не като него само да се чуди с кой да се снима, за да е коментиран.

# 6 587
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Сега ще си пусна Емануела.Според мен ще каже много верни неща за Мартин.
Ако не бяха случките в ПО и подкаста на Мартин,досега да ги бяхме забравили.

# 6 588
Тук все пак, въпреки хаотичността на мислите ѝ, става ясно, че Мартин обвинява Даниела за неща, които той самият прави – лъжи, изневери, схеми, прах в очите, та дори до известна степен търсенето на спонсори.
За мен обаче чудото на сезона беше Мартина, която бог знае какво е правила на Н. Н., за да излезе като някакво чисто и неопетнено създание, което е морално, искрено, истинско и, както някои малоумни квачки вътре казаха, „пример за жена“. Ако Даниела е всичко, в което я обвинявате, то Мартина е същото по сто, обаче някак си мина между капките, та дори успя да спечели симпатиите на някакви хора и да назидава и обвинява Йоанна и Даниела в неща, които, ако те са правили, тя е измислила. 😄

А за Емануела – в едно съм сигурна. Мартин не е тръгнал да лае, защото явно жената не лъже и, за разлика от него, може да си подплати думите с доказателства – все пак си е имала работа с Диневи.

Ако е вярно, това което каза Емануела за Мартина, че с разправиите навремето се е опитвала да помогне на Динев да ѝ вземе детето, я разбирам. Такова нещо трудно се прощава и забравя.
Мъка е подкастът, разпиляна е и трудна за слушане. Добави доста към образ на Мартин обаче и повечето неща звучаха като истина. Особено как изневяравал, като после се измъквал, че щом са скарани за 2-3 дни, не е изневяра. Показа и негови чатове от периода с други жени.
Ясно е, че и тя не го е преживяла, колко и да отрича, щом години по-късно продължава да се занимава с него.

Обаче и тая сбирка на бившите ѝ мъже в Джанъм Варна прилича на провокация точно към нея. Почвам да си мисля, че и влизането на Мартина в Ергенът, за да се бори за пореден път за бившия на Емануела, е замислено като такава.

# 6 589
Тя явно и заради тази сбирка тъкмо е решила изобщо да отваря темата. Наистина е грозно. Мартин знае, че Динев ѝ е слабото място, та знае и къде да удари.

# 6 590
  • софия
Попаднах на подкаст с Джия. Онази снимка била първата качена в инстаграма. Кой ли има пръст? Бат Марто според мен.. Тези са се преплели като свински черва

# 6 591
Мартина просто беше с усмихната маска през цялото време, но незнайно защо, никой не я обвинява в лицемерие и лъжи. Няколко пъти маската падна и се видя какво има отдолу, но нищо, за Сашка от сезон 1 се светнахте в последствие, и на Мартина ще й дойде времето.

# 6 592
  • София
Емануела трябваше малко повече да се подготви за подкаста, много разпокъсано говори.

Мартина просто беше с усмихната маска през цялото време, но незнайно защо, никой не я обвинява в лицемерие и лъжи. Няколко пъти маската падна и се видя какво има отдолу, но нищо, за Сашка от сезон 1 се светнахте в последствие, и на Мартина ще й дойде времето.
Гърдева успя за малко да ме заблуди и да събуди съчувствие, но сега ми е супер безразлична, даже клоняща към противна.

МарЧина ако е истина, това, което е правила с бившия ѝ мъж и детето, е доста грозно спрямо Емануела.

# 6 593
В надкаста Мартин разказа как не дал роза на Анета, въпреки че веднага усетил, че ще е добра за шоу, защото имал само една останала роза, а му казали да си я пази за последната кандидатка. Много ме съмнява, че не е знаел коя е тя и че НН ще остави Мартина последна и ще рискува розите да свършат преди да дойде нейния ред. И то беше едно театро на тази среща, Мартина се шокира като го видя, размисли, колебания. А после от интервютата разбрахме, че на кастингите момичетата са му видяли снимката и тя е най-малко е предполагала, че може да е той. За мен Мартина е скаутната специално и Мартин е знаел, а вероятно даже я е предложил. Чак такива случайности, хайде холан.

# 6 594
  • София
В надкаста Мартин разказа как не дал роза на Анета, въпреки че веднага усетил, че ще е добра за шоу, защото имал само една останала роза, а му казали да си я пази за последната кандидатка. Много ме съмнява, че не е знаел коя е тя и че НН ще остави Мартина последна и ще рискува розите да свършат преди да дойде нейния ред. И то беше едно театро на тази среща, Мартина се шокира като го видя, размисли, колебания. А после от интервютата разбрахме, че на кастингите момичетата са му видяли снимката и тя е най-малко е предполагала, че може да е той. За мен Мартина е скаутната специално и Мартин е знаел, а вероятно даже я е предложил. Чак такива случайности, хайде холан.
Именно, явно и затова разговорът с Анета беше така изрязан, за да може да ѝ се създаде такъв имидж и после са взели решение да я вкарат, барем малко повдигне сезона, че скука. Видиш ли ти няма роза, заради нещата, които е говорила. Мартина е била задължителна и това "ще си помисля", то всичко е било театро.

Анета си има чар и сигурно ще си намери своя човек, достойно си излезе от предаването.

# 6 595
Ох, ама и Емануела уж не била гледала предаването, но явно всичко е гледала.

# 6 596
Разбира се, че го е гледала. Ако някой, с който си имал 6-годишна връзка е в реалити, ще гледаш и още как. Най-малко, за да дебнеш дали се излага Joy

# 6 597
Нищо ново не каза Емануела, всичко вече сме го чували. И изобщо, защо трябва тази жена да продължава да говори за минали хора и неща, и то едно и също, едно и също до безкрай?! Мартин не бил я забравил... А тя него напълно. Мхм... И затова не я интересува и не иска да говори за него, което си мисли, че постига като не му споменава името. Прости хора, нищо по-различно от участниците в онова нещо "Съдебен спор", само облечени в скъпи дрешки. И случайно ли шапото на Емчето е синичко Louis Vuitton или се мачна с тоя, дето не означавал нищо за нея и никога не го е обичала? Nerd

# 6 598
Не знам дали го е забравила, но по-скоро се дразни от близостта му с Димитър Динев и новата му приятелка Джия. Че и Мартина се навърта покрай тях, очевидно Емануела е бясна от този факт. По-скоро това я дразни и смятам, че Динев голямата любов на Емануела.

# 6 599
Уж големи хора, а се държат като малки деца. И какво като са известни и имат пари, когато са емоционално незрели и личния им живот е катастрофа. Успешни хора, няма що. Егати успеха.

Общи условия

Активация на акаунт