🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 138
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 6 600
И кой реши, че жената трябва да стои само в женската си енергия, като във всеки един от нас има и двете енергии. (Тази личност Вутева, уж някаква психоложка, също го проповядва. Явно и тя е поредната приятелка на Емануела, като Миглена Ангелова, която в жлъчта си срещу Мартин извади коза с мизогинията, нищо че под всеки коментар с различно мнение от жена, тя лично я обижда с най-грозни епитети. Явно врагът на моя враг автоматично става мой приятел, в случая Даниела, Йоана и т.н. Емануела направи същото и с Денислава след участието на Мартин в ИВ. Ако мислим, че Мартин е отмъстителен, Емануела е класи над него.)
За кого е полезно жената пак да е безгласна буква, която само да се прави на красива и да обслужва леглото на мъжа?! При пълна финансова зависимост от мъжа, това е резултатът!
И тази теория я развяват жени, горко ни, както и на жените, които столетия са се борили да имат (имаме) елементарни права...

# 6 601
  • софия
Ох, ама и Емануела уж не била гледала предаването, но явно всичко е гледала.
Хахах, определено. Следила е всичко от до, но три пъти обясни, как не било така.
 Айде, всички се изказаха вече. Надявам се лайномета да бъде изключен и всеки да се излага кротко и по единично, колкото сили и възможности има.
 Като тегля чертата, този сезон ми хареса. Първо, заради това, че момичетата имаха избор, а не бяха наредени, като тикви на тезгяха без право на мнение. Второ, защото самият каст беше супер. Имаше от всичко. Ергените бяха със свален ореол и микрофон в ухото.
 Да не говорим, че крайните надписи бяха най-приятната изненада. А за последвалия мазаляк, там положението е ясно.
 Определено не ми липсваше тушевщината. Ако на някой му е залипсвала, септември е близо. Не, че и аз няма да се наредя на клона.
 И последна вметка за Даца, че толкова ми дотегна този безумен спор. Всичко, което написах беше за да кажа, защо не ми харесва, а не защото ме е страх, че е всесилна и сега ще обърне посоката на света. Не я хейтя, съжалявам я. Трябва да си много счупен, че да не смееш да погледнеш в огледалото и да видиш собственото си лице (буквално и преносно).
 Мартин се дави в собствената си отрова и когато нивото спадне търси още, защото не е свикнал на друго и там оправия няма. Но съм благодарна на всички участници, че ни палеха и забавляваха този сезон.
 Благодаря и на вас. На някои коментари съм се смяла с глас. На двата отбора, че зачекнахме теми, далеч извън този цирк и повърхността.
 То, като прощално излезе, но не си бях направила ретроспекция, а сега ме напъна.😄
 Дяволче, ако можеш и има как, би ли извадил рейтингът на този сезон, спрямо предишните, интересно ми е.
 Аааа и за Надкаст се радвам много. Избиха рибата. Само така, момчета. Заслужавате го. Единствено ви пожелавам да не губите себе си и магията на подкаста ви, заради това сътрудничество с телевизията. Но вие сте умни, знам, че ще намерите баланса.

# 6 602
  • България
Емануела и Мартин са голям селски цирк! Smiley Радвам се, че не общувам с такива хора.

# 6 603
Продължавам да си разсъждавам как са ѝ натиснали бутоните на Емануела, че да направи този подкаст. Мартин е бил до нея точно в периода, в който тя се е тресяла от историите на Динев и Мартина. Много добре знае отношението ѝ, даже ѝ е бил подкрепа и съюзник в тази ситуация, Ем. разказа какви ги е говорил той по това време за Мартина. Идва Ергенът и той избира точно тази отдавнашна дразнителка, дава ѝ бяла роза, първа среща, твърдо я поставя сред фаворитките. От шоуто Мартина излиза изпрана като бяла, добра, искрено влюбена. След шоуто му е в тясното обкръжение по чалготеките. Сторита как се вози в колата му насам-натам. Накрая демонстрации заедно с другия ѝ бивш и баща на детето ѝ, който е бивш и на Мартина (?!?). Като го погледнеш от нейната гледна точка е напълно е права, че тези хора се целят в нея. А всичко това доказва нещо, което вече знаем - колко отмъстителен може да бъде Мартин. Така че в крайна сметка я разбирам защо се занимава да дава интервюта. По-добре щеше да е да го подмине с безразличие, но явно тя не може.

# 6 604
Надявам се Емануела да не става адвокат. Кой кого бил наиграл. Щом Даниела е наиграла Мартин, значи "кокошките" са били прави. Лъгала е, че е влюбена, та чак до сгодяване. Щом е лъгала за това, то няма значение кой е пратил розите, дребнавост ли е сръднята за пътуването и т.н. Че Мартин е лекенце, си е ясно още от Игрите. Но пък и на двамата - евала! Благодарение на тях разбрахме доста за задкулисието на шоуто. Едва ли в друга ситуация НН щеше толкова обстойно да ни осветли как не се е намесвал.

# 6 605
В надкаста Мартин разказа как не дал роза на Анета, въпреки че веднага усетил, че ще е добра за шоу, защото имал само една останала роза, а му казали да си я пази за последната кандидатка. Много ме съмнява, че не е знаел коя е тя и че НН ще остави Мартина последна и ще рискува розите да свършат преди да дойде нейния ред. И то беше едно театро на тази среща, Мартина се шокира като го видя, размисли, колебания. А после от интервютата разбрахме, че на кастингите момичетата са му видяли снимката и тя е най-малко е предполагала, че може да е той. За мен Мартина е скаутната специално и Мартин е знаел, а вероятно даже я е предложил. Чак такива случайности, хайде холан.
+100000...абсолютно съм на същото мнение! За Мартина си имаше точно определена линия в сценария, която при появата на Йоана леко зацапа свещите, но беше за кратко и продължиха да вменяват колко е добричка и истинска, а не с излъчване на евтин парцал и вакуум между ушите.

# 6 606
Ужасен край! Няма нито един положителен герой.
Най-умно постъпи Даниела, скри се и дано не се показва повече. Хората са казали: всяко чудо за три дни
Гледах предаването, заради Мартин. Бях го харесала в ИВ. Там спечели второ или трето място, без да е спортувал някога. Още си спомням една игра, на която се беше качил на едни дълги кокили и той какъвто е дълъг успя да мине трасето. Посвети победата на дъщерите си.
Сега в Ергенът - пълен провал!
Излизам от темата, защото не харесвам, това което се случва. Който и да пипнеш, вони!
П.П. Има качено видео за лекари-стажанти, които получават 600 лв месечна заплата. Къде отиваме?
Нека Даниела, Ферай, Косара, Адриана и сие да станат докторки, пък тогава да искат издръжка от   мъжете.

# 6 607
Ники Николов, ако имаше акъл, нямаше да възхвалява Марто, че той му изнесъл сезона. Мартин му съсипа сезона! Ако не му е станало ясно и само рейтинг му е в главата, да знае, че това, че е гледано от сума народ, не е защото е било страхотно. И броя на гледанията не прави сезона му успешен. А бълвоча, който продължи и след това, показва колко е скапано всичко.

# 6 608
В надкаста Мартин разказа как не дал роза на Анета, въпреки че веднага усетил, че ще е добра за шоу, защото имал само една останала роза, а му казали да си я пази за последната кандидатка. Много ме съмнява, че не е знаел коя е тя и че НН ще остави Мартина последна и ще рискува розите да свършат преди да дойде нейния ред. И то беше едно театро на тази среща, Мартина се шокира като го видя, размисли, колебания. А после от интервютата разбрахме, че на кастингите момичетата са му видяли снимката и тя е най-малко е предполагала, че може да е той. За мен Мартина е скаутната специално и Мартин е знаел, а вероятно даже я е предложил. Чак такива случайности, хайде холан.

Още около първия епизод писах, че съм убедена, че Мартин и Мартина се познават отпреди и Емануела го потвърди днес.

# 6 609
Ами не сте били у Мартин, ама явно сте били у Емануела и знаете със сигурност. То това е казусът тук, когато говорим за двойните стандарти към жените. Колкото се е разбрало за липсата на морал на единия, толкова и на другия.

Не съм написала нищо за Мартин и когато правите забележки прочетете. Никъде не съм написала, че Мартин няма морал. Емануела говореше за Мартина. Казах, че и трите/Даниела също/ са еднакво известни с липсата на морал. Няма нищо за Мартин в горният ми пост. И не съм била нито в Емануела нито в Мартина или Даниела, те говорят една за друга по този начин. Общл взето от този подкаст нищо ново не разбрахме, освен злословенето на Емануела по Мартин и Мартина, което вече сме чували при започването на предаването. Ако нямате друга работа може да спорите още, но не казвайте кой какво може да прави!

# 6 610
Само Емануела още не се беше изложила покрай това предаване. Трудно ми е да я изгледам. На всяко изречение пауза, за да се сети каква дума да използва. А водещата на всяка втора дума в отговор : “да, да”. Супер интервю

# 6 611
Не го изгледах, но прескачайки нещо ми направи впечатление. Емануела влизала в профила на Мартин и правила скрийншотове от разговорите с момичета .
И какво общо има тя, че правят подкаст с нея? Кой от кого е обсебен ?
Тия що не се съберат?

# 6 612
На мен ми се срива, че проблем е съвсем друг. Още в началото каза, че Мартина като се пише така голяма приятелка на Донев, би трябвало да е наясно, че синът му в момента дори и не иска да вижда баща си. И за какъв морал говори М след като би пренесло да е наясно с този проблем на детето, с пуска клипчета с баща му и приятелката му.
Тя явно и заради тази сбирка тъкмо е решила изобщо да отваря темата. Наистина е грозно. Мартин знае, че Динев ѝ е слабото място, та знае и къде да удари.

# 6 613
  • Stockholm
Гледам Емануела. Кофти стайлинг. Остаря и тя милата. Иначе не каза нищо изненадващо.
По-скоро си мисля относно целия сезон, че единственият печеливш манипулатор е Н.Н. Както Ряпата казва, оплете си кошницата, а Мартин лапнишарана си мисли, че той е Сивият кардинал.

# 6 614
За Емануела не знам нищо. Единственото ми впечатление за нея е, че в един Биг Брадър се опъна яката на един дядка, който я опипваше и който после взе да я обвинява и да се обижда как можело да си помисли такива неща, той съвсем невинно на шега бил пипал. И за това - евала! От такова поведение трябва да вземат пример последователите. Даниела показа същото поведение, постави си условията и беше готова да си ходи, ако не се изпълнят, а не да лази и да хленчи.

Общи условия

Активация на акаунт