В момента чета... 95

• 38 712
  • 731
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте, към края на "Раят зад страха" съм. Изключително много ми харесва. Става въпрос за преодоляване на тревожността, паническите разстройства, страха и напрежението. Има упражнения и полезна информация за всяка седмица. Също така, има и линкове с материали и медитации.  #BGMammaЧете

Започнах я по препоръка на баща ми. Заслужава си!

# 61
  • в сърцето на един мъж...
sea.sea, що така? Аз съм още в началото де, може да ме разочарова и мен, знам ли Simple Smile Но поне за сега ми е интересно. Докато "Забравената градина" ми върви малко тегаво Sad

# 62
  • София
Слагам в скрит текст ревюто ми:
Скрит текст:
За мен книгата е тотално разочарование, не разбирам на какво дължи оценката си. Няма нищо общо със "Съвършени останки" и "Съвършена плячка". Почти от самото начало се разбира кой е убиецът и защо го прави. На корицата пише, че нищо не е такова, каквото изглежда - напротив, точно такова е - мъж, който убива и отвлича, заради психическото си състояние. Още след 300 стр. вече знаех, че нищо няма да се случи- само се разбра какво точно е състоянието му. Стилът на писателката е приятен, но друго хубаво нямам какво да кажа. Оценка 1.5/5.
Може би има лек спойлер, общо взето нищо изнедаващо нямаше за мен, не ме държеше под напрежение.

# 63
В момента чета за пореден път "Човекът в търсене на смисъл". Винаги, когато се намирам в период в живота, в който имам нужда от подкрепа и мотивация, силата и духът ми се подхранват от написаното в нея.
#BGMammaЧете

# 64
Тъкмо прочетох "Никога не ме лъжи" на Фрида Макфадън (авторката на "Прислужницата"). Книгата изцяло завладя съзнанието ми, не можех да спра да мисля за нея, докато не стигнах до последната страница. Заплетен сюжет, интересна история, кратки и напрегнати глави и... абсолютно непредсказуем финал! Горещо препоръчвам за любителите на жанра.
#BGMammaЧете

# 65
  • в сърцето на един мъж...
Слагам в скрит текст ревюто ми:
Скрит текст:
За мен книгата е тотално разочарование, не разбирам на какво дължи оценката си. Няма нищо общо със "Съвършени останки" и "Съвършена плячка". Почти от самото начало се разбира кой е убиецът и защо го прави. На корицата пише, че нищо не е такова, каквото изглежда - напротив, точно такова е - мъж, който убива и отвлича, заради психическото си състояние. Още след 300 стр. вече знаех, че нищо няма да се случи- само се разбра какво точно е състоянието му. Стилът на писателката е приятен, но друго хубаво нямам какво да кажа. Оценка 1.5/5.
Може би има лек спойлер, общо взето нищо изнедаващо нямаше за мен, не ме държеше под напрежение.

Благодаря ти! Ами на мен ми направи впечатление как започна, но реших, че може да има изненади. Ще видим. Може и аз да се разочаровам Simple Smile

# 66
Тъкмо прочетох "Никога не ме лъжи" на Фрида Макфадън (авторката на "Прислужницата"). Книгата изцяло завладя съзнанието ми, не можех да спра да мисля за нея, докато не стигнах до последната страница. Заплетен сюжет, интересна история, кратки и напрегнати глави и... абсолютно непредсказуем финал! Горещо препоръчвам за любителите на жанра.
#BGMammaЧете

"Прислужницата" я прочетох на един дъх. Завладяваща от първата до последната страница.
#BGMammaЧете

# 67
Имам свалени на авторката  "Прислужницата" , "Прислужницата вижда всичко" и " Тайната на Прислужницата". Отлагам ги от доста време  и все нещо друго захващам,но след вашите отзиви май ще ги отметна тях преди планирания ми маратон с Крис Картър Grinning

# 68
Аз изобщо не се впечатлих от Фрида. Не съм чела всичките ѝ книги, но и нямам желание. Никога не ме лъжи съм чела и някак ми се стори фанатасмагория. 🤣 Но, това си е мое мнение, не искам да обидя никого.

Мисля да започна “Убийство в Марлоу”. Вчера я получих, надявам се да ми хареса. Последно време чета или Бениториал или Лемур. Имам страхотен книгоразделител и аз - “В друга вселена с Поаро щяхме да сме най-добри приятели.”

# 69
Уорд Ларсен Непобедим - трилър искат да убият спасител от бреговата охрана. чета я в електронен вариант

# 70
Някой хванал ли е края, дали има информация кога ще излиза Лехуса (извън сторител)?
Иска ми се да си я чета на електронна или физическа книга, не смятам, чев  нея ще мога да вникна на аудио формат (иначе я започнах, но се усетих как блуждая) 😀

# 71
  • София
Преди 1 месец Васил Попов е писал във ФБ, че ще излезе в период между 6 и 8 месеца.

# 72
В момента чета "Черво с чар" и като всяка нехудожествена литература ми върви доста бавничко, макар и интересно написана. Много трудно чета нехудожествена литература, а понякога ми се налага. Тази лично чета заради проблеми с червата, алергии, и лично надъхване, защото знам какво трябва да ям. Знам колко е вреден начина по-който се храня и въпреки всичко ми е много трудно да не го правя. След нея ще продължа с подобна литература, макар и да нямам нищо конкретно набелязано.
#BGMammaЧете

# 73
Приключих "Стъкления човек" на Андерш де ла Моте. Ще ѝ дам оценка 5*, но с известни уговорки..
Да, държи нивото на първата книга, но този обем, този обем....!!! Човек се чувства буквално удавен сред океана от страници..
Сюжетът чудесно можеше да е с 300 страници по-сбит и книгата само щеше да спечели от това.
Книги от по 650+ страници не мисля, че са подходящи за жанра трилър по принцип.
За мен оптималното е 300-350стр. Хайде, 400 макс.

След нея почнах "Жените" (Кристин Хана), но не знам дали ще я дочета.. Не ми се четат книги за войната във Виетнам..

# 74
В момента чета "Черво с чар" и като всяка нехудожествена литература ми върви доста бавничко, макар и интересно написана. Много трудно чета нехудожествена литература, а понякога ми се налага. Тази лично чета заради проблеми с червата, алергии, и лично надъхване, защото знам какво трябва да ям. Знам колко е вреден начина по-който се храня и въпреки всичко ми е много трудно да не го правя. След нея ще продължа с подобна литература, макар и да нямам нищо конкретно набелязано.
#BGMammaЧете

Аз също я чета и върви бавно, но съм решила да я завърша. Има доста полезна информация. Ще се радвам да споделите мнението си за книгата, след като я прочетете.

Общи условия

Активация на акаунт