Пазаруване от answear.bg - Тема 4

• 8 357
  • 112
  •   1
Отговори
# 75
Мацки, искам да върна едни обувки в офис на Еконт.
Първа точка указва това: "Маркирайте продуктите, които искате да върнете и следвайте стъпките."
Маркирам, следвам, но накрая ми дава като опция само следните методи на връщане
- Шкафчета на Smeday;
- Връщане от домашен адрес с Еконт.
Що така? Как да процедирам, за да върна в офис?
Тук ще се допълня, за да има информация ако някой се чуди като мен - връща се само с товарителницата, която сте получили заедно с пратката, без да генерирате връщане през сайта. Лепите етикета, отивате в офис и оставяте пратката и задължително си взимате товарителницата за проследяване.
Хубав ден! Yum

# 76
  • Пловдив
Код за намлени? Blush искам само 2 неща и са под 100лв.

# 77
И аз ще съм благодарна ако някой има код. Харесала съм едни очила, но са с някаква минимална отстъпка и кода официалния не ги лови.

# 78
  • Пловдив
Пуснах аз...то нямаше как.

# 79
Може би е обсъждано…заявила съм връщане, като куриер на Еконт ще дойде утре да вземе от дома ми пратката. Мога ли днес/утре да върна пратката в офис на Еконт или трябва да изчакам куриера?

# 80
  • Пловдив
Мисля, че не е проблем.

# 81
Здравейте, заявих връщане на продукт с Easybox, доставен чрез Еконт, но не ми стана ясно дали трябва да отлепя старата товарителница и да напиша новата, или просто се иска да въведа кода за шкафчето и да оставя пратката? Ще се радвам, ако споделите дали са коректни и експедитивни.

# 82
някой дали има код за намалени

# 83
Здравейте,
Искам да върна едни обувки, само, че да повикам куриер от личен адрес.
Като го направя от приложението ще ми даде ли да разпечатам  нов формуляр за връщане  (отказ от договор) или трябва да попълня и този на хартия, които получих при доставка?
Също така обувките са в кутия, но за съжаление не запазих и кашона на Answear, защото беше по-голям имаше и други неща вътре. Дали ще е проблем да ги сложа само с  кутията на обувките в плик на Еконт?
До колкото разбирам куриера си носи етикет за товарителница?
Благодаря Ви предварително за отговорите!!!
До сега не съм връщала към тях.

# 84
  • Пловдив
Попълваш хартиения от доставката.
Заявяваш връщане от профила, като избираш кога да бъдеш посетена от куриера. Той създава товарителницата,  разполага и с пликове.

# 85
Благодаря,
Проблем ли ще е, ако са само в кутията на обувките сложени в плик, не знам дали ще има такъв размер плик куриера, може би ще трябва да закупя от някъде предварително, защото в сайата пише, че се слагат в опаковката на answear плик/кутия, пък аз нямам имам само кутия с обувки?
И друго с хикс върху цифрата се отбеляза на номера артикул или в празното поле?

# 86
  • Пловдив
Може в кутия и плик, да. Имат подходящи.
Отбелязваш както ти е удобно.

# 87
Здравейте,
Някой да помогне с код за ненамалени?Благодаря!

# 88
Може в кутия и плик, да. Имат подходящи.
Отбелязваш както ти е удобно.
Благодаря!
Хубав ден!

# 89
Здравейте,
Някой да помогне с код за ненамалени?Благодаря!

Заповядайте!

Общи условия

Активация на акаунт