Отговори
# 60
Не само кучета и котки са домашни любимци. Някои хора са скроени по друг начин.

Магаре, пони, прасе и куче.

Да бе, ама Джордж Клуни остана ерген, докато прасето му не умря от старост.

# 61
Моето куче мирише,хапе ни,постоянно влиза в конфликт с други кучета навън, териториален е ,лежи ми на ръката докато ям,текат му лиги навсякъде, търкаля ми се в завивките,а също доскоро, преди да открием,че има алергия към храната ми осра и опика всички легла,килими и така нататък, обаче си е моето куче и това е положението, като дете ни е .На него единствено прощавам всичко, останалите членове на семейството не се ползват с благоволението ми:grinning:

# 62
Ама вие сте решили, че искате кучета и съзнателно сте си взели такива, готови да ги приемете с недостатъците им. Авторката не е искала куче и сега изведнъж без нейно съгласие й е натресена такава отговорност. Разликата е голяма.

# 63
Тя да се радва, че и болният роднина не са й натрапили да гледа, че тогава не знам...

# 64
  • Somewhere far away
  Всички домашни любимци миришат, с изключение на тези в аквариум и терариум, но на тях пък храната им мирише много. Това си е един от минусите на това да имаш животно вкъщи.
Зайците също не миришат. Мит е това, че миришат. Изключително чисти животни са.
  Единственото, което при тях по-точно от тях може да мирише е от тоалетната им, но при редовно почистване и редовна смяна на пелетите изобщо не мирише.

# 65
Тя да се радва, че и болният роднина не са й натрапили да гледа, че тогава не знам...
Я пак? Трябва и него ли да гледа?

# 66
Не казвам, че трябва, но все пак е роднина, ако само приятеля е такъв, то може в някакъв момент да се наложи.

# 67
 Всички домашни любимци миришат, с изключение на тези в аквариум и терариум, но на тях пък храната им мирише много. Това си е един от минусите на това да имаш животно вкъщи.
Зайците също не миришат. Мит е това, че миришат. Изключително чисти животни са.
  Единственото, което при тях по-точно от тях може да мирише е от тоалетната им, но при редовно почистване и редовна смяна на пелетите изобщо не мирише.

С тях нямам много опит - имали сме мини заек, чистехме тоалетната веднъж на ден, после минахме на два пъти на ден плюс смяна на постелката… Миришеше си на урина макар и мнооого по-слабо. Не знам колко често би било достатъчно често за да няма никаква миризма. Женски беше заека, не е имал здравословни проблеми. След него реших, че гризачи в стаята не искам да гледам, не е моето.

Последна редакция: нд, 25 май 2025, 15:42 от Little Queen

# 68
  • София
Големите кучета определено миришат повече. Аз лично, въпреки че съм гледала доста кучета през годините, не бих могла да понеса чуждо, едро и прекалено "гальовно" куче, което непрекъснато се бута при мен. Съвсем друго е, когато отгледаш кучето от малко и го възпиташ според своите навици.

# 69
  • Somewhere far away
Талаша е грешката. Ползвам само дървесни пелети, още в началото махнах талаша, който всячески се опитват да пробутат в зоомагазините и от тогава няма миризми никакви.
Зайката е на почти 4 години вече и си живеем щастливо и в пълна хармония. Имала съм и куче - обичах го, но не мога да не призная че мърси много повече , особено сега след като имам база за сравнение. Факт - заека е много по -чисто животно. 

# 70
Не казвам, че трябва, но все пак е роднина, ако само приятеля е такъв, то може в някакъв момент да се наложи.
Да бе, никой не се навива да гледа чужди роднини. Я на мен да ми натрсат някой, ще му тегля една майна. Особено след като авторката дори няма брак! Абсурд. Който каквото да си говори чуждата рода не може да се заобича. Жените избират мъжете си и си гледат тях, а родата да се оправя.

# 71
Ааа, историята познава много случаи, особено ако се спомене и думата "наследство".

# 72
Ааа, историята познава много случаи, особено ако се спомене и думата "наследство".
Съгласна съм за наследството, но ако трябва да гледам някой 10 години на легло, не мерси. Не знаеш колко години има човек, може да си идеш ти преди да дойде наследството.

# 73
Ами да, трябва да има нещо насреща. Повечето хора не си лежат на дивана в собствения сос в очакване да дойде някой като приятеля на авторката да ги спеши за важното и моралното в живота.

# 74
Не бих гледала вкъщи куче.

Който казва, че децата и кучетата са сравними, не го разбирам. Готова съм да гледам чуждо дете, ако се наложи, но куче - не

Котка гледам дворна 7 години и съм готова и вкъщи да гледам занапред. Но не и куче.

Общи условия

Активация на акаунт