Милано и Северна Италия - тема 19

• 34 042
  • 755
  •   1
Отговори
# 750
  • Пловдив
+1 за Генуа!

# 751
Здравейте отново,чета и си мисля ако не отида от Милано до Лугано ,а го сменя с Генуа,Това поспижимо ли е за ден.И тези който са били как биха ми посъветвали кое е по добро

# 752
  • София
Здравейте отново,чета и си мисля ако не отида от Милано до Лугано ,а го сменя с Генуа,Това поспижимо ли е за ден.И тези който са били как биха ми посъветвали кое е по добро
Лугано е малко градче и носи една емоция, езерото, природата наоколо.
Генуа си е голям град, който не е силно туристически и ще ти предложи друга емоция.
Зависи с каква нагласа си, какво търсиш.
За мен - Генуа. Но повечето хора биха избрали Лугано.

# 753
И аз като чета от вчера за Генуа искам да отида там ,незнам защо.И мисля че повече съм за там.Сега ако ми кажете и как да се предвижа до там от Милано ще бъда много благодарна.И не на последно място какво да видя за 1 ден ще бъдем с девойка на 15 години мисля ,че и на нея ще и хареса града.

# 754
  • София
И аз като чета от вчера за Генуа искам да отида там ,незнам защо.И мисля че повече съм за там.Сега ако ми кажете и как да се предвижа до там от Милано ще бъда много благодарна.И не на последно място какво да видя за 1 ден ще бъдем с девойка на 15 години мисля ,че и на нея ще и хареса града.

С регионален влак на Трениталия от Милано Чентрале. За билетите - аналогично както писах по-горе.

# 755
  • In transit
Заповядайте в новата тема: https://www.bg-mamma.com/?topic=1844577.new#new

Общи условия

Активация на акаунт