Отговори
# 15
  • Най-красивата страна
Дъщеря ми ходеше на модерни танци -сама поиска.
На плуване -но само през лятото.Смятам,че е полезно умение ,а и на нея и харесваше.
Конна езда-само в събота.
Рисуване -рисува добре.Оказа се,че е талантлива,участваше в разни конкурси..

Език--от първи клас учеше английски в училище.
После я записахме в школа с преподаватели англичани .Ходеше само в неделя.

# 16
Шах, рисуване, катерене (като по-нестандартен спорт), в някои градове има скаути.

# 17
Добра идея ми дадохте за спортно ориентиране има в града

# 18
Здравейте, в каква школа да запиша детето си 2 клас. Има добри отзиви за стъклопис, модерни танци, народни танци, инструмент. Много прогресивни майки записаха децата си на художествена гимнастика. Моята се влияе много от чуждото мнение и се чудя какво ще е най-доброто за нея ( спорт не иска)

На каквото иска детето. В първи клас синът ми каза, че вече не иска да ходи на тенис, а на футбол. Записах го на футбол, при все че с тениса беше много напреднал и треньорите му предвиждаха много добро развитие. Пак на същата възраст каза, че иска да ходи на китара. Записах го, ходи една година и се отказа. След две години футбол каза, че иска хокей на трева. Вече пет години ходи на хокей, вече е картотекиран спортист, ходи и по състезания. С музиката не пожела да продължи, но редовно ходим на концерти, мюзикъли и спектакли.  През годините е ходил на рисуване. Сега веднъж на 2-3 месеца ходим да рисуваме заедно в едно ателие. За мен спортът е задължителен, какъв спорт е негов избор. Останалото, ако има желание, да ходи. Единственото ми условие е да не се отказва по средата. Запише ли се на нещо, трябва да ходи до края.

# 19
Моите ходят на хор, класически балет, едната на цигулка, учат пиано с мен вкъщи. Аз съм за музиката - хор или някакъв инструмент. Дете, което е пристрастено към телефон обаче, вероятно няма да има волята да се упражнява редовно. Разрешете този проблем сега, че после ще е по-трудно. Тя иска, но очевидно вие й разрешавате. Отговорността е ваша. Иначе за спортовете, също е хубаво, особено за днешните деца, които водят заседнал начин на живот като възрастни. Записах моите на балет, защото хем се движат, хем е изкуство, хем слушат хубава музика. Децата също са запалени и танцуват с огромно желание, но тук е въпрос на предпочитание. Плуването според мен е много хубав спорт. Ако ще я записвате обаче само, за да я откъснете от телефона, мисля че първо трябва да решите проблема с телефона. Децата трябва да имат и свободно време - нито учене, нито спортове, нито телефони. Прекарвайте повече време заедно, за да не се влияе само от деца. Карайте колело заедно, разходки сред природата, рисуване или каквото и да е друго хоби.

# 20
Оооо, забравих плуването. Четири години ходи синът ми, но покрай короната басейнът фалира и така и не намерих друг толкова удобен. А и с хокея няма време за други спортове освен малко тенис през лятната ваканция. При сина ми обаче има и уроци по български, защото не живеем в България, + домашни и подготовка за тях и допълнителни часове по математика в училище, защото има нужда от помощ. Всичко това пак е време и усилия, съответно не му остава време за други неща.

# 21
  • София
Второкласникът ходи на състезателна математика, английски, кикбокс и шах, натоварена е програмата, но всичко без английския много му харесва, аз пък държа на английския. Много ми се иска да вместя плуване в графика - през учебната година не виждам как да стане, но сега лятото ще опитам да го водя.

Общи условия

Активация на акаунт