Муха в супата - тема 1

• 19 347
  • 283
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Избрали са всякакви пародийни образи от различни реалита, не знам какво да очаквам.

# 31
Тези саботажи в Хелс Китчън ми беше доста неприятно да ги гледам. Нонстоп съсипване на храна, изхвърляне на храна. На нещо сладко да изсипеш сол.. изхвърляш всичко. Като сложиш захар в солено ястие, изхвърляш всичко. На фона на гладуващи хора, които дават в Палестина, всяка вечер в новините, да дават как се изхвърля храна... Но такъв е форматът. Западен формат, идващ от презадоволения консуматорски свят.

# 32
  • София
А какъв е Ергенът?

# 33
  • София
Все се надявах да са готини участници. А то пак едни и същи. Джулияна Гани, и тем подобни лентяи. Тази специално ми е една от най-противните жени.

# 34
# 35
Ще го видя.

# 36
Ей как не направиха една черешка с не популярни лица...
Това с тези саботажи ми прилича на подигравка с храна...

# 37
Аз не мога да разбера Аръков къде се вписва?
Изключително ми е неприятен,лигав и надут.
Това да направят черешката с безизвестни е много добра идея,но едва ли ще се случи

# 38
  • София
Аз пък трябва да ви кажа, че преди да пуснат трейлъра, ми звучеше много по-интересно, сега съм още по-скептична. 😂

# 39
Аз не мога да разбера Аръков къде се вписва?
Изключително ми е неприятен,лигав и надут.
Мислех, че само на мен ми е неприятен този човек. Смятам, че жените го харесват заради визията и това има превес. Но това поведение е абсурдно. Не знам кой може да го възприеме насериозно.  Той си пуска някакви "смешки" и сам си се хили на тях.
Не е лошо човек да е с чувство за хумор, но аз харесвам такъв хумор от типа на Мартин от "Ергенът"/"Игри на волята". Да е с настроение и от сърце. Не саркастичен, а и съчетан с лигавене, както е при Иво.
Единственото положително качество, което намирам у този човек е телосложението (за което се е погрижил, разбира се и заслужава адмирации), но ако не беше и то... щеше да е пълна трагедия Grinning

Последна редакция: нд, 25 май 2025, 11:17 от diziler

# 40
  • София
А аз харесвам Аръков, но съм на другия полюс за Манчев и участниците без изключение.
Не трябваше да гледам промото, че ще ме откажат преди да е започнала пародията.

# 41
Едно БЛЯК за заглавието!!!! Ами от сега нататък във всяка супа очаквам да видя и муха! Не ми е гот! И нямам чувство за груб хумор. Факт!

# 42
Е то е образно казано. Не значи, че реално ще има муха в нечия супа. Дали ще е сол в сладкиша или захар в мусаката.. това се има предвид. Някакъв саботаж.

# 43
И трябва да се разбере кой прави съботажа

# 44
Във видеата по-горе, разказват, че има случаи, в които и до края не никой не отгатва кой е саботьорът.
Има седмици, в които два пъти се пада един и същи саботьор и не се изреждат всички. Теглят карти в началото и който се падне. Уж това разбрах.

Общи условия

Активация на акаунт