На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 49

• 57 297
  • 573
  •   1
Отговори
# 15
Rinso e хубав препарат.
Взимам с алое.
Като гледам този с оцет и сода е за бяло пране и има с лимон и сода за бяло и цветно.
Скрит текст:

# 16
  • Пловдив
Вземам зелен Ринсо течен и съм много доволна.

# 17
Здравейте, искам да попитам от къде най- изгодно купувате злато от Одрин? И дали правилно съм разбрала, че там вече цената не е по- изгодна от България?
Ако може някой да сподели актуална информация

# 18
Здравейте, искам да попитам някой купувал ли си е прибори за хранене?Уикенда ще бъда в Одрин и ми се иска да си купя,гледах в карача, но цените им са от 5/6 х.лири нагоре. Моля за някои по бюджетни магазини.Благодаря.

# 19
  • Пазарджик
Здравейте, искам да попитам някой купувал ли си е прибори за хранене?Уикенда ще бъда в Одрин и ми се иска да си купя,гледах в карача, но цените им са от 5/6 х.лири нагоре. Моля за някои по бюджетни магазини.Благодаря.
English home, LC Waikiki Home.

# 20
Караджа и в Мадам Коко виж, ако искаш. Ама мисля, че и там са по-скъпи.

# 21
  • София
В Караджа има и на бройка за по-базови модели. Не бяха много евтини, но може да погледнете.

# 22
  • Димитровград
Камерите на границата работят днес.
https://www.canlimobeseizle.com/kapikule-canli-izle/

# 23
  • у нас
Време беше да ги пуснат. Papaone, благодаря.

# 24
  • Стара Загора
На 26.05.2025 (понеделник) импулсивно решихме да отскочим до Одрин да хапнем тава джигер. Бяхме на Капитан Андреево в 12,10ч (на обяд) и минахме за 50 мин. Вечерта обратно в 18,10ч (за 40 мин). Разходка, обяд, покупки, доволни сме. Видях, че има магазин Тугба , от който си купувам кафе за варене Мирвари и съм много доволна. Преди имаше такъв магазин само в Кушадъсъ и в Истанбул. Купих и от препоръчаната тук във форума от една дама Кашкавалена халва - намерих я за 100 лири - 350 грама. Не знам дали е добра цената.

# 25
Здравейте, някой дали е купувал от Одрин тупан и евентуално от къде и каква цена? Имам поръчка от една кукерска група.
Благодаря Ви предварително!

# 26
Някой виждал ли е този чай доста съм скептична, но една приятелка се е запънала, а тук върви около 110 лв. Турски е и поне да не набута толкова, ефект не вярвам да има но...

# 27
Здравейте! Другата седмица е Курбан Байрям. Мислехме на 7.06. /събота/ да отидем до Одрин. Дали ще работят магазините, аптеките ?

# 28
Байрама е от 6-ти до 10-ти. Според мен не рискувайте първите три дена. Ще се колят животни, ще се виждат с роднини.. На 10-ти предполагам всичко се връща в нормалния си ред.

# 29
Аз пък си мисля, че точно на 9ти и 10ти може да не работят повечето, защото тогава им е баш празника.

Общи условия

Активация на акаунт