На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 49

• 57 931
  • 577
  •   1
Отговори
# 450
И аз стигнах до извода, че минаването на границата си е чист късмет. Днес, на връщане минахме много бързо и на последното гише от турска страна ни върнаха от начало. Най-странното в случая е, че всички по веригата вдигаха рамене и казваха няма проем. На последното гише отново опита да ни върне, събра се навалица, дойде още един граничен полицай, говориха нещо и каза да вървим. Странното е, че не ни поискаха на това гише никакви документи ни на нас, ни на автомобила, нито първия, нито втория път.

# 451
Кога са големите намаления в мола в Одрин. Визирам -70% или подобни на us polo? По коледа или януари?

# 452
  • София
След нова година сякаш бяха най-големите, към февруари.

# 453
След средата на януари и в началото на февруари

# 454
Здравейте, има ли аналог на Цикатрадина мас и Нош па в Одрин?

# 455
  • Пазарджик
Здравейте, има ли аналог на Цикатрадина мас и Нош па в Одрин?
Но шпа е Спазмомен.Вчера това ми дадоха в аптека като купувах лекарства.

# 456
Как е на Капитан Андреево в края на декември като натоварване? Замислям се за дните преди Коледа или между нея и Нова година, но предвид, че има доста почивни дни ме принеснява да не се чака много на границата.

# 457
  • у нас
По празници, особено с натрупване на почивните дни, има много коли.

# 458
На 1 януари чакахме над 5 часа, ужас беше.

# 459
  • София
Миналата година се прибирахме на 1 януари от Истанбул надвечер- чакахме един час макс.

# 460
Здравейте! За дете на 14 години с лична карта, необходим ли е паспорт, за да премине границата с Турция?

# 461
  • Пазарджик
Здравейте! За дете на 14 години с лична карта, необходим ли е паспорт, за да премине границата с Турция?
Не

# 462
  • Пловдив
Аз ако може да помоля papaone за дежурните аптеки в неделя. Много ме е срам, ама все не мога да се оправя.

# 463
  • Димитровград
Готово! Simple Smile

# 464

Общи условия

Активация на акаунт