На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 49

• 58 024
  • 577
  •   3
Отговори
# 435
Miss july, вероятно визирате. Наскоро питах за нея в темата за липсващи съфорумци.
Написаха ми: “да не я мислим”…(не знам как да разбирам това, малко все ведно искам да влезна в дома ѝ).
Иначе  била и се радвала на детенце. Това е хубаво 🍀

Последна редакция: пн, 17 ное 2025, 00:01 от Ellinor*

# 436
  • here and now
Аз за Делта си мисля, че става въпрос.

# 437
Не, Делта я знам. Дори ми е приятелка във ФБ. Тя е голяма жена. Любима ми е, навремето много пишеше по темите за Турция, но сега й се случи нещо неприятно и мисля затова спря да пише. Иначе може би ни чете. Ако е така, Делта, целувки и прегръдки и горе главата! Heart
Не е и другата спомената, защото дамата, за която питам, имаше две деца. Както и да е. Дано е добре.

# 438
  • Варна
Белята?

# 439
  • Варна и...духом на Босфора
Добре е Беличката❤️ ncha'llah ❤️
Само много е заета 😊.

Ивче,Hoş geldin canım❤️

# 440
  • Varna
Ивче, чудесна си душко!!! Радвам се, че си тук! Много снимки и хубави.

Венелче, чета ви душа, мълчаливо. С вас съм всяка сутрин и ви се радвам от сърце. Благодаря ти!

# 441
Ааа, Белята, да, така беше. Благодаря за подсещането Hug
Делта Heart

# 442
Аз пазарувам от тази аптека в Одрин: https://www.facebook.com/hatipoglueczanesi/
Пиша си поръчката във фейсбук, те ми казват ако някое лекарство липсва; коригирам и им казвам кога ще съм там. Не съм имал проблеми с тях за лекарствата с рецепта. Правят и някаква отстъпка. Не знаят езици, но се справят с гугъл преводача.

# 443
Здравейте. Въпросът ми е на влизане и/или излизане от Одрин, някой минавал ли е през гръцкия ГКПП Кастанис? Би ли споделил опит. Има ли смисъл да се минава от там, когато на Капитан Андреево е много натоварено?

# 444
  • Бургас
Аз съм минавала.
Обикновено когато е натоварено, е натоварено навсякъде и няма голям смисъл.

# 445
  • София
През пролетта минахме за проба, макар да не беше много натоварено на Капитан Андреево. На практика нямаше коли. Бяхме 3-4 коли най-много, а отворените гишета бяха 2-3. Обаче или скучаеха, или имаха някаква спусната задача и почти всички минахме на скенер. Simple Smile Не се забавихме дълго, около 15-20 минути, но не беше приятно да сваляме багажа. Беше в посока Турция. На връщане пак минахме от там. Този път нашите служители на гръцката граница скучаеха. Simple Smile Уж няма граница, но ни спряха. Записаха ни данните в един тефтер. Joy

# 446
  • here and now
И аз точно там минах на скенер, на влизане в Турция. Беше кучи студ и бързах за летището и хич не беше 15-20 минути, още толкова чаках да им се отрази нещо в системата.. Преди това и мен ме спря Гранична полиция и не знам какво ровеха и писаха половин час. След това пак съм минавала, не е имало проблеми.
Стигнах до извода, че като нямаш късмет, през където и да минеш е все тая...

# 447
  • София
Магазин за детски играчки освен в мол Ераста, има ли другаде? Голям, с богат избор.

# 448
Има в Марги

# 449
  • София
Вярно. Забравил съм го.

Общи условия

Активация на акаунт