🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-30

• 20 603
  • 735
  •   1
Отговори
# 120
Това за дрехите не го бях регистрирала този път. Нямам теория кое след кое ще е, но със сигурност ще имат обща сцена Ешреф и Нисан след признанието, дали ще е със стрелбата не знам.

Ешреф сякаш насочва пистолет към Кадир, ама някак си мисля, че ще го свали преди Кадир да го види. Все едно ще се чуди дали да убие предателя там на място или да се опита да се погрижи за него като брат, както обеща на Якуб баба. Мисля си, че скоро може и Якуб баба да почине, защото отказва да се лекува, а както знаем тези неща не са случайни в сериалите. След смъртта му всичко ще е различно за Кадир. Тогава ще стане официален враг на Ешреф.

# 121
Като се има предвид, че предателите ги убиват, най-вероятно точно това смята да направи, но нещо ще го накара да размисли, да видим какво?

# 122
Хриси, дали това не е общата им сцена?

Може би Ешреф вижда, че Нисан е там и го е чула.
А тя май плаче...
Ох, да идва по-бързо сряда!

Последна редакция: нд, 25 май 2025, 23:16 от NeZ_9

# 123
Момичета страхотни сте!
Благодаря за всичко което сте донесли и коментирали, за превода също!
Лайковете ми свършиха.
Рокси, много  интересен анализ си направила за 9-ти епизод. 👌
И според мен  Ешреф си признава, че е влюбен, защото иска Чийдем да не тай празни надежди към него.
Ако знаеше, че Нисан е там нямаше да си признае.

# 124
Хриси, дали това не е общата им сцена?

Може би Ешреф вижда, че Нисан е там и го е чула.
А тя май плаче...
Ох, да идва по-бързо сряда!

Специално за този момент от снимката, ми изглежда, че са от двете страни на вратата на стаичката в Чийдем. Сякаш я усеща.

Ама те се виждат по три пъти на ден, освен ако не са по цяла нощ заедно, та все ще имат момент. 😀

# 125
Интересно е,че Нисан пак е влязла тайно в дома на Чийдем.
И то през нощта.
Как? Тя остави резервния ключ...

# 126
Сега, ако Атиф е убит, Чийдем най-вероятно ще го скрие, за да изнудва Нисан. Какво мислите, че ще се случи? Комисаря няма ли да се усъмни?

# 127
Аз мисля, че отива у Чийдем да говорят, ама Ешреф се появява и тя се скрива в стаичката със снимките. Или пък се промъква у Чийдем, Ешреф идва и си говорят с Чийдем и после я хваща у тях и ѝ насочва пистолет.

Жаки, не знам дали ще скрие трупа, ама пистолета с отпечатъците на Нисан със сигурност ще остане в Чийдем, може и заради него Нисан да се промъква у тях.

Комисарят е по петите ѝ.

# 128
  • Ямбол
Момичета напълно е възможно да не види свойте снимки в бързината.Но има и друго на стената има и детски снимки на Ешреф.Нисан е виждала Ешреф нали имаше някакви снимки качени на децата на малката Руя и малкия Ешреф в някаква стая  имаше някакъв мъж с насочен пистолет. Така,че ако се замисли и си нахвърли нещата в главата ще се досети  сама. Истината е близо.Очертава се  интересен епизод.Нези този момент с техните погледи и според мен са от двете страни на вратата на тайната стая на Чийдем.Те вече и по аромата се усещат двамата.😂

# 129
Да, имаше такива снимки на малките, но започвам да мисля, че просто са се снимали.Wink
Защото в 9 епизод показаха,че Ешреф попада в изправителен дом, след като наръга онзи човек с нож.(насилника на Руя)
На практика няма кога да извърши още едно убийство.
А и Ешреф каза на Нисан, че Руя никога не го е виждала, не го познава и не знае нищо за него.
Всъщност не знам дали в стаичката на Чийдем има и детски снимки на Ешреф.
Мислех,че са само от периода,  в който са били " заедно" .

# 130
Крайно време е и подушване да видим, ама не от разстояние...

# 131
Скоро ще разберем Wink
От мен-лекичка! Hug

# 132
А и Ешреф каза на Нисан, че Руя никога не го е виждала, не го познава и не знае нищо за него.
Всъщност не знам дали в стаичката на Чийдем има и детски снимки на Ешреф.
Мислех,че са само от периода,  в който са били " заедно" .

Ешреф си мисли така, може Руя да го е виждала също.
Според мен няма детски снимки на Ешреф, освен ако и Чийдем не е била сирак или е детето от снимката в изоставения затвор. Ама историята става много заплетена. Та, по-скоро има снимки само като е била внедрена при тях.

# 133
Благодаря за фрага и превода. Дебнах, дебнах, но гостите не могат да чакат.

Мисля, че изчетох всичко и лайковете свършиха отдавна.

Аз не мисля, че Нисан е убила умишлено полицая. Подозирам, че са се сборили с Чийдем.
Нисан май вече е на самия ръб и всеки момент може да премине от защита в нападение. Чийдем може и да не знае още за записа. Но не мисля и че особено я интересува. Тя си мисли, че всяка цена би платила, за да отмъсти на Ешреф. Тя вече прекрачи всички граници и за нея няма връщане. Иска да докара пратя си до край. Въпреки че план е силно казано, тя действа импулсивно. Има само крайна цел и тя е да нарани Ешреф чрез Руя.

Не знам за Нисан, но аз ако чуя, че този мъж ме обича и преди това съм чула историята за Руя, това няма да ме накара да летя в небето от щастие. Нисан естествено не е чула думите му пред Кадир, че би жертвал себе си за Руя. Но как се живее с мисълта, че ти си втората, че той никога няма да те обича толкова силно и че винаги съществува опасност Руя да се появи и ти да станеш излишна. Той ѝ каза, че е наел много хора, за да я търсят. Тя знае, че той не се е отказал. Аз бих се почувствала като заместител. И в такава връзка никога няма да съм сигурна нито в мен, нито в него. Не го пожелавам на никого. Само разкритието кой кой е ще донесе пълно щастие и за двамата.

На стената със снимките долу има снимка на малкия Ешреф. Детето актьор напоследък се скъсва да се снима и имам чувството, че малко иска да е като батко си, но е много по-социален. Не мисля,че Нисан ще го разпознае. Според нея тя не го е виждала. Той я е дебнел от сенките.

Снимката на Руя би била важна само за Ешреф. Ако Нисан му ги покаже тези кадри.

Не мисля, че тя сама ще се досети за нещо. Би било странно, защото дори не се усъмни в намеренията на Чийдем. И колко редно е това, което я кара.

# 134
  • Ямбол
Хриси съгласна съм с теб.Може само Ешреф да си мисли,че тя никога не го е виждала.
Нези ето доказателство,че на стената на Чийдем има детска снимка на Ешреф .

Общи условия

Активация на акаунт