Сполучливи имитации на маркови парфюми - 62

• 40 798
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
Момичета, коя е сполучлива имитация на Amore caffe на Mancera? И даже да е по-тракна от оригинала. Харесва ми аромата, но ми трае 2 часа.
Аз получих 3мл масло подарък на този аромат от Гиза ,но не ми харесва. Мога да ви го изпратя

# 76
Събуди ме с любов Милка ми е пратила 6 мл като подарък , както си харесвам сладки парфюми е този изобщо не го харесах, тежко сладък като някаква горена захар с примес на кафе, малкия ми син каза че било гадно, а иначе харесва повечето ми парфюми. Но кожи разни. А иначе ето това е hypnotic poison на Зара

Последна редакция: ср, 28 май 2025, 22:44 от ekaterina II

# 77
Аз преди време питах дали в магазина на заг ще ми напълнят 30 мл шишенце, но дали на място имат опции и за по-малко милилитри? Искам да пробвам нещо, но не ми се хвърля с голямо количество.

# 78
Аз преди време питах дали в магазина на заг ще ми напълнят 30 мл шишенце, но дали на място имат опции и за по-малко милилитри? Искам да пробвам нещо, но не ми се хвърля с голямо количество.
Аз съм си пълнила по-малко от 30 Simple Smile нямаше проблеми

# 79
Аз имам доста шишенца от заг от 15 мл. Идеални за носене.

# 80
  • Deutschland
Точно копие на Lost cherry. Не е парфюм, но е много траен. Ако имате възможност, тествайте.

# 81
  • Сливен
Има ли добро копие на MCM crush розовия от три дни нося оригинала и много ми харесва?

# 82
Мили другарчета, излезе ми реклама във фейса и бързам да споделя. Нови български аналози. Дали някой е пробвал или пък ще се престраши тепърва и да даде отзиви?
https://exiumperfume.com/collections/%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D1%81%D0 … D0%BD%D0%B5%D1%8F

# 83
  • обл. Шумен
Някой знае ли за имитация на Hugo Boss - Deep Red ? Имаше го в каталог на Рефан -148  , но сега не намирам нито каталога, нито по търсене на номер.

# 84
  • София
Здравейте, някой знае ли добра и трайна имитация на Прада Парадокс? Бях си взела рол от Гиза, но докато стигна до него за проба в сайта се е изчерпал. Направих си спрей, но хич не е траен.
Препоръчате ми от Гиза хубави мъжки парфюми, подходящи за пролет-лято.

# 85
Здравейте, някой знае ли добра и трайна имитация на Прада Парадокс? Бях си взела рол от Гиза, но докато стигна до него за проба в сайта се е изчерпал. Направих си спрей, но хич не е траен.
Препоръчате ми от Гиза хубави мъжки парфюми, подходящи за пролет-лято.
Парадокс имах на Заг, беше с добра трайност според мен 6-7 часа

# 86
Мили другарчета, излезе ми реклама във фейса и бързам да споделя. Нови български аналози. Дали някой е пробвал или пък ще се престраши тепърва и да даде отзиви?
https://exiumperfume.com/collections/%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D1%81%D0 … D0%BD%D0%B5%D1%8F
Гледах ги тези, но не съм взимала, повече маркетинг изглеждат към момента за тази цена.
За момента не ме блазнят да купя.

# 87
Мен също никак не ме блазнят, още повече, че няма нещо, което да ме заинтригува. Нищо ново и невиждано.

# 88
  • Deutschland
Някой знае ли за имитация на Hugo Boss - Deep Red ? Имаше го в каталог на Рефан -148  , но сега не намирам нито каталога, нито по търсене на номер.

Имаше на Роксан преди много години. Сега нямам представа.

# 89
  • BG-DE
Сайтът на Дивайн май наистина го закриват, поне в немския каквото и да потърсих нищо не е налично 🤔Сега ме хвана яд, че не си поръчах още 1-2 неща за проба 🥺Някой каза, че е чел нещо във фейсбук за това, би ли споделил за тези от нас, които нямаме ФБ🥺

Общи условия

Активация на акаунт