Сполучливи имитации на маркови парфюми - 62

• 40 775
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
# 106
Pacific Blue (Porto Neroli) - Maison Alhambra
Qaed al Fursan Unlimited - Lattafa

# 107
Огледала съм се и аз в него. Чудя се само с това отлежаване дали ще става за носене веднага или ще му трябва повечко време? 😁

# 108
Аз тръгнах с изпитани и любими, но всички изчезнаха. Поръчах доста на Diptique,  при тях греда нямам, много са ми интересни и пипнати.

Освен Дивайн кои други марки предлагат Diptique?

# 109
А, всъщност какво става с Дивайн? Обратното броене свърши, но нищо не се случи, нов сайт няма 🤔

# 110
Точно този не го взех. Чакам Volutes, Eau Duelle, Eau Capitrl ot Diptique. Другите са Vesper Glitz by Ex Nihilo, Champagne - YSL Violet Blonde - TF, , любимия Acqua di Sale и някакъв Caramel Oud,  който не успях да разгадая, но ми подразни любопитството.😁
Страхотни аромати ще чакам да ми споделиш 🫶🏻Жалко, че съм изпуснала Дивайн щях и аз да се възползвам от това хубаво намаление.
Сега се чудя за това наркотично цвете от кой да го взема, че явно е много хубаво. Въпреки, че аз не съм голям фен на Ex Nihilo имам няколко и много са ми цветни 🤭🤭🤭🤭

# 111
Огледала съм се и аз в него. Чудя се само с това отлежаване дали ще става за носене веднага или ще му трябва повечко време? 😁
Иска си отлежаване неролито, категорично...

# 112
  • Sofia
Точно този не го взех. Чакам Volutes, Eau Duelle, Eau Capitrl ot Diptique. Другите са Vesper Glitz by Ex Nihilo, Champagne - YSL Violet Blonde - TF, , любимия Acqua di Sale и някакъв Caramel Oud,  който не успях да разгадая, но ми подразни любопитството.😁
Страхотни аромати ще чакам да ми споделиш 🫶🏻Жалко, че съм изпуснала Дивайн щях и аз да се възползвам от това хубаво намаление.
Сега се чудя за това наркотично цвете от кой да го взема, че явно е много хубаво. Въпреки, че аз не съм голям фен на Ex Nihilo имам няколко и много са ми цветни 🤭🤭🤭🤭
Като дойдат ще споделям. Ти само си приготви шишенца 😁
Наркотичното цвете пак ходих специално до един магазин с Martin Lion да го тествам. И пак така, интересно ми е, но не е парфюм, който бих носила.

# 113
  • Sofia
Има ли някъде в София на Мартин Лайън парфюми?

# 114
  • София
Аз знам, че в парфюмерия Тити  ги има.
На Красна поляна имат и в Люлин 10

# 115
Искам да похваля два аромата Cote d'Azur Elixir  - прекрасни интерпретации на Invictus и  J'adore, като от втория имам далечни спомени за оригинала и намирам този за почти идентичен. Не знам кой час вече усещам като облак около себе си, поне 4 минаха, и то само с едно фъс. Много приятно изненадана останах.

# 116
,

Последна редакция: сб, 31 май 2025, 22:33 от ellll

# 117
Привет, момичета!
За това лято реших да се върна към една стара любов , а именно Императрицата.
Двоумя се между Рефан и Заг... коя версия бихте ми препоръчали?

# 118
# 119
  • при моите деца .....
Аз да попитам за добри имитации на Light Blue
И Omnia Cristaline.
Предварително благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт