Сполучливи имитации на маркови парфюми - 62

• 40 720
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
  • Sofia
Аз поръчах на майка ми Light blue от Parfen. Не мога да кажа каке, защото живее в друг град и не съм го помирисвала. Тя твърди, че е добър. Познава оригинала, но и свърши отдавна.

# 121
  • Варна
Привет, момичета!
За това лято реших да се върна към една стара любов , а именно Императрицата.
Двоумя се между Рефан и Заг... коя версия бихте ми препоръчали?
https://vmcosmetic.com/bg/dolce-gabbana-l'imperatrice-3-za-z … .?search=L%27impe
Това е любимецът на Любимата. Взимам й все оригинал, защото е достъпен донякъде. Но сме пробвали и от Камея, JFenzi и Maison Alhambra и са сполучливи.

# 122
  • Universe

Днес ми връчиха това от "Рефан", едва преди малко погледнах списъка.
Нямам представа доколко са сполучливи.Simple Smile

Лека нощ, а  утре – нови страници за писане с ухания Nature Moon

# 123
Доброволно даден списък от рефан, нечувано направо Grinning Благодаря че го споделихте!
От много време с тях имам един казус, пробвах една от козметичните им серии - Regenerating с гардения и... аромата е прекрасен, 100% според мен е ползван парфюм за база но не ми казаха дали и кой точно, а няколко пъти им пиша. Много ми се ще да знам, толкова е нежно-флорален като аромат, но ето уви всичко както и на сайта им е тайна...

# 124
Привет, момичета!
https://vmcosmetic.com/bg/dolce-gabbana-l'imperatrice-3-za-z … .?search=L%27impe
Това е любимецът на Любимата. Взимам й все оригинал, защото е достъпен донякъде. Но сме пробвали и от Камея, JFenzi и Maison Alhambra и са сполучливи.

Кой е аналога на Maison Alhambra?

# 125
  • Варна
Привет, момичета!

Кой е аналога на Maison Alhambra?
https://www.fragrantica.com/perfume/Maison-Alhambra/III-L-Impressio-93650.html
Преди време го бяхме пробвали с Любимата в Елитис Варна. От години половинката ми си ползва оригинала и оцени високо арабската реплика.

# 126
  • Universe
Доброволно даден списък от рефан, нечувано направо Grinning Благодаря че го споделихте!
От много време с тях имам един казус, пробвах една от козметичните им серии - Regenerating с гардения и... аромата е прекрасен, 100% според мен е ползван парфюм за база но не ми казаха дали и кой точно, а няколко пъти им пиша. Много ми се ще да знам, толкова е нежно-флорален като аромат, но ето уви всичко както и на сайта им е тайна...

Ако не беше пред фирмения им магазин и аз нямаше да повярвам.

Така преди години бяха напускали листовки с всички номера и съотватния оригинал в пощенските кутии из цял Пловдив. После излязоха с официална позиция,  че някой се опитва да наруши имиджа им.

Както и да е, ще пробваме новит е:hibiscus:.

А, иначе по повод казуса, наистина им е забранено във физическите магазини да споменават чия реплика са. И на имейли по такива въпроси - не отговарят)))

# 127
Е, то хубаво им е забранено да казват ама клиентът как да си вземе парфюм от тях ако не му знае номера, целия наличен асортимент ли да подуши докато намери каквото търси 😂

# 128
  • Deutschland
В кипърския сайт ги има повечето имитации коя на кой парфюм е, така че гледайте там.

# 129
  • обл. Шумен
Коя имитация на Nina Ricci - Premier jour бихте ми препоръчали - Roxanne, Рефан, Martin Lion ? 🤔

# 130
Някой пробвал ли е Marfa на Martin Lion да сподели впечатления ? Simple Smile

# 131
Скрит текст:

Ако не беше пред фирмения им магазин и аз нямаше да повярвам.

Така преди години бяха напускали листовки с всички номера и съотватния оригинал в пощенските кутии из цял Пловдив. После излязоха с официална позиция,  че някой се опитва да наруши имиджа им.

Както и да е, ще пробваме новит е:hibiscus:.

А, иначе по повод казуса, наистина им е забранено във физическите магазини да споменават чия реплика са. И на имейли по такива въпроси - не отговарят)))

Сетих се, но даже ги питах имат ли те номер на парфюм който да отговаря на аромата (за да не трябва директно да кажат името на оригинал) но явно никога няма да разбера

# 132
  • София
Някой пробвал ли е Marfa на Martin Lion да сподели впечатления ? Simple Smile
Аз го имам. Не съм впечатлена изобщо. От самия аромат останах разочарована. По описания уж флорален, а аз само някаква гадна кожа усещам. За трайност не мога да кажа, но имам няколко други тяхни и този като че ли е най-трайните между тях.

# 133
Дивайн извадиха тежката артилерия Grinning
Нови опаковки,нови прекрасни бутилчета и...нови цени.Ще видим как ще върви с промоциите.
Отворих на случаен принцип номер,там пишеше нещо от сорта на "Номер 1033,нова интерпретация на 624".
Като сравних съставките в нета,и двата отговарят на Valentino Donna Born In Roma.
На първия пише че е за мъже,а женски аромат Grinning Вторият си е старият Валентино,но в нова бутилка...
Разрових сайта,старите парфюми в нова бутилка.Дано поне наистина са пооправили някои аромати

# 134
  • Sofia
Сложили са и специално бутонче да се копират олафакторните нотки и после по тях да се търси. Добре работи. Веднага ми отвори Bianco Late . Търсенето също си работи, не са сменили изцяло номерацията.

Общи условия

Активация на акаунт