Сполучливи имитации на маркови парфюми - 62

• 40 649
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
  • BG-DE
Бутончето го видях но не ми стана ясно как точно да търся по нотки, в Гугъл или някъде в сайта🤔

# 136
  • Sofia
В Гугъл, но ако са на български не излиза. На английски директно излиза фрагрантика

# 137
  • BG-DE
А-а ясно, при мен са на немски и сигурно затова нищо не излиза 🙂
Пробвах на английски но не им е много точен, сложих нотките на Womanity, но на първо място ми извади някакъв Fig caviar wood и на второ място чак Womanity 🙂

Последна редакция: пн, 02 юни 2025, 09:06 от Menerva

# 138
Техният Devotion intense как е, доволни ли сте? Иска ми се да си поръчам, но някак за един парфюм не ми се дават 30 лв за доставка 🤣

# 139
  • Sofia
И двата Devotion  са им много хубави и трайни. Свърших първия и сега ползвам интенз версията.

# 140
  • BG-DE
Не знам как е интенс версията но Devotion edp им е перфектен, много близък и траен 😍

# 141
Минавах днес, "съвсем случайно", разбира се край заг 🤣 ии си тръгнах с три нови паефюмчета (от около 30 броя в списъка).
327 (Aqua Allegoria Mandarine Basilic Guerlain). Не очаквах да е толкова свеж и хубав, точно за лятото и нямам търпение още утре да си го разнося.
571 (la vie belle soleil cristal). Кокос усещам най-силно, но и ванилия, бергамот и жасмин мисля, но за него не съм сигурна дали не го бъркам с нещо друго. В началото имаше една сякаш леко ретро нотка, но се изпари бързо и вече е супер нежен.
386 (la tulipe). Още една красота. За този аромат главата си залагам, че преди доста години мама имаше такъв парфюм, но нямам идея кой е бил. Отделно и цвете, което мирише така, но не лале. Трябва да видя нотките после. Хубав, нежен, но сякаш е една идея по-пролетен, отколкото за жегите.
И трите обаче са доста излъчващи. На различни места съм пръснала от всеки и с всяко движение ми се разнасят едни хубави аромати. Ще видим колко ще изкарат като трайност.
А, прибрах и Poudre, нооо или беше стара мострата или си е просто гаден аромат. Което е жалко, защото се надявах и той да е мой 🫣

# 142
Здравейте. Дали някой може да сподели за сполучлива имитация на Coco mademoiselle? Освен тази на Лидл, тъй като не я откривам. Или пък ако сте виждали в някой софийски лидл техния madame glamour, дайте я насам тази информация 🤞 Тези дни не мога да си го избия от главата и ще съм много благодарна, ако ми помогнете да се успокоя по темата 😂❤️

# 143
  • BG-DE
За мен Club de Nuit Woman Armaf  е в пъти по-добра и несравнимо по-трайна от лидълската имитация.

# 144
За мен лидълския Коко мадмоазел е силно надценен, като близост има още много какво да се желае, а трайността му е направо отчайваща, Армафът е много по-добър вариант.

# 145
  • Deutschland
Пени, Нарцизо Poudre е страхотен във версията на Заг. Не знаех, че още го има.

# 146
Пени, Нарцизо Poudre е страхотен във версията на Заг. Не знаех, че още го има.
Имат го. Аз бях в магазина на Княз Борис в София. Значи може ми просто мострата е била стара. Тя беше и доооста тъмен цвят де. Ще пробвам пак следващия път.

# 147
  • Deutschland
Да, точно. Моят също потъмня от дългото стоене и то в шкаф на тъмно. Просто го бях забравила и беше добил тъмно червен цвят.

# 148
  • вкъщи
Днес една дама в магазина ми привлече вниманието с парфюма си...След дълги размишления се сети кой е, беше имитация на Гиза(Тилия). Та ще пускам поръчка, препоръчайте летни зелени цветни аромати оттам.

# 149
Винаги са ми били много странни тези хора,които не могат да кажат с какво са се напръскали и мииииислят дълго,все едно е било миналата седмица..    Никога обаче мъж не се е чудил като го попитам -отговаря моментално.

Общи условия

Активация на акаунт