Сполучливи имитации на маркови парфюми - 62

• 40 555
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
  • BG-DE
Ре, а като трайност и сияж би ли споделила как е този Emaan?

# 166
Ре, нямат общо двете пистачио-та, по мое мнение, Парис Корнър е много по-впечатляващ и оригинален. Да пишеш после Heart

# 167
Ре, а като трайност и сияж би ли споделила как е този Emaan?
Вчера го получих,днес се напръсках доволно и ще видя как ще е.Ще пиша след няколко дни!
Ре, нямат общо двете пистачио-та, по мое мнение, Парис Корнър е много по-впечатляващ и оригинален. Да пишеш после Heart
ОО,и аз на това се надявам:))) Ще пиша,само да го получа и понося ден-два:)

# 168
Сложили са и специално бутонче да се копират олафакторните нотки и после по тях да се търси. Добре работи. Веднага ми отвори Bianco Late . Търсенето също си работи, не са сменили изцяло номерацията.

Кой е номерът на Bianco Late? А траен ли е?

# 169
В момента "разпръсквам" навсякъде около себе си Scandal By Night на Аристеа. Супер ми е, много е хубав медено-туберозено-ванилово-черешов. Можете да си представите : D Фен съм и на първообраза, отново на Аристеа. Това са едни от най-харесваните и коментираните ми парфюми. Пак бях със Scandal By Night, миналата година в ДМ и една продавачка ме попита кой от техните парфюми съм пробвала, защото много й харесва. Остана учудена, че всъщност не съм пробвала нищо, а това е моят собствен парфюм, който се усеща из цялата дрогерия. Записа си го веднага на листче и каза, че ще си го вземе.

# 170
Кой номер е Scandal By Night на Аристеа? В една аптека близо до нас имат ограничен избор на парфюми Аристеа, но нямат каталог! и само ако знаеш какво търсиш може да провериш дали го имат.

# 171
Кой номер е Scandal By Night на Аристеа? В една аптека близо до нас имат ограничен избор на парфюми Аристеа, но нямат каталог! и само ако знаеш какво търсиш може да провериш дали го имат.
188

# 172
  • Sofia
Попълнила съм в таблицата всички номера на Дивайн. Само два мъжки не съм разгадала. С контрол и f може да се търсят по номера. Аз съм ги подредила по име на производител. Разделих таблицата на 4 части.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1GaEgNxvEi5Lzjgg8RG6dQCfj … edit?usp=drivesdk

# 173
  • Sofia
Сложили са и специално бутонче да се копират олафакторните нотки и после по тях да се търси. Добре работи. Веднага ми отвори Bianco Late . Търсенето също си работи, не са сменили изцяло номерацията.

Кой е номерът на Bianco Late? А траен ли е?
895, подарих го, че повече си харесвам Девоушън, но колежката цял ден си ухаеше край мен.
@Semelyna Браво за труда.Кои аромати ти бягат?

# 174
  • Sofia
280 и 438 - мъжки са.

# 175
Попълнила съм в таблицата всички номера на Дивайн. Само два мъжки не съм разгадала. С контрол и f може да се търсят по номера. Аз съм ги подредила по име на производител. Разделих таблицата на 4 части.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1GaEgNxvEi5Lzjgg8RG6dQCfj … edit?usp=drivesdk
Браво за труда и благодаря 😊🌹
От къде си купувате Аристея, които са шишетата с номерца?
И някой знае ли кой предлага Linterdit, но реално ароматът да не е Rouge версията...
Например на Заг версията е червената като аромат, макар че не го пише, реално няма нищо общо с класическата.

Последна редакция: чт, 05 юни 2025, 16:34 от Sansola

# 176
  • Sofia
280 е woody
438 е oriental
И двата не са от аналозите, а от тяхната колекция аромати.

# 177
Пробвах парфюмите на frances-супер като съотношение цена,качество ,дълготрайност.

# 178
  • София
Някой има ли UNS123 Пустинен Дъжд на Гиза? Вече трябва да е поотлежал две седмици. Бихте ли описали аромата, защото това чудо не мога да си го представя по никакъв начин Joy

# 179
  • Пловдив

От къде си купувате Аристея, които са шишетата с номерца?
И някой знае ли кой предлага Linterdit, но реално ароматът да не е Rouge версията...
Например на Заг версията е червената като аромат, макар че не го пише, реално няма нищо общо с класическата.
[/quote]
За мен най-близък до оригинала е на Yodeyma.

Общи условия

Активация на акаунт