Сполучливи имитации на маркови парфюми - 62

• 40 486
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
Вчера някой писа за Лиам - на Латафа - моля, поговорете ми за него, че съм го сложила в кошницата за поръчка, но не искам да съм импулсивна (всъщност, това си е чисто импулсивна поръчка, просто се спирам навреме) Trollface
Аз го споменавах:) И преди съм писала- за моя нос е смокини с мента,топъл и леко сладък.Усещат се също кардамон и ванилия;) Унисекс ми е. Трайност-задоволителна.На дреха стои  цял ден,но прибран.Не влачи голям шлейф. Повечето ми приятели си го взеха след като бях с него Laughing..значи си се усеща добре

А да питам, кой е парфюма на Черути,за който става дума,че не е за подценяване🤔,?
https://www.fragrantica.com/perfume/Cerruti/1881-327.html

# 256
Липата на awscsnt е уникален . Дажи онзи ден в метрото ми направих много готин комплимент : жената от касата за билето, каза - имате много хубав парвюм, направо ме зареди с настроени 😀😀😀. Е как да не се размажеш от кеф 😆😆😆

# 257
  • БГ
Липата на awscsnt е уникален . Дажи онзи ден в метрото ми направих много готин комплимент : жената от касата за билето, каза - имате много хубав парвюм, направо ме зареди с настроени 😀😀😀. Е как да не се размажеш от кеф 😆😆😆
На кого е липата Simple Smile

# 258
В The mall на ет.1 са отворили нов,огромен магазин за арабски парфюми.Най-зареден е от всички,в който съм влизала до сега.Има Латафи,Алхамбри,Париж Корнери и още много,много:) Бяха като дете в сладкарница Scream
И от всичко,с което нафъщях си харесах страшно много Hayaati Florence Lattafa и преди 2 мин си го поръчах Ill Много е близък до Mayar Lattafa ,но ми е по-лек сякаш,не е толкова сладко личито,тъй като излиза и един грейпфрут Simple Smile Абе красота.  Днес се напръчах с Musamam White Intense Lattafa и момичето в магазина ми каза,че го усеща много силно (в магазин за парфюми ).Брутална трайност и шлейф влачи-хваля го Laughing
Мммммм,размазвам се с това личи..Yellow Heart

Последна редакция: пт, 13 юни 2025, 11:59 от Ре

# 259
  • София
И аз на влакчето с разочарованите от трайността.
В горещините почти нищо няма трайност

# 260
И аз на влакчето с разочарованите от трайността.
В горещините почти нищо няма трайност
Не е така, аз още тествам Good girl Blush на Заг, направо на мен прави много голям шлейф, много държи и е супер за горещо време. Oriana също, I want Choo, My way, La vi est belle crystal, Good girl, Kirke, като и всички цитросови поне на мен са хипер трайни на 35+ жеги, тествано многократно. Но и аз през деня се пръскам обедно, никога не разчитам, че ако се напръскам сутрин, ще държи шлейф до вечерта... Шлейф се случва да е дълготраен само с натрупване на аромата, така маслата от парфюма се натрупват върху кожата и дрехите.

# 261
Днес се напръчах с Musamam White Intense Lattafa и момичето в магазина ми каза,че го усеща много силно (в магазин за парфюми ).Брутална трайност и шлейф влачи-хваля го Laughing
Я кажи, наистина ли прилича толкова на Лиъм и Грис Чернел🤔

# 262
  • София
Да дам и моите 5ст по темата за Лиам Грей и Страсти ( Гиза ) : Имам ги и двата, като на Гиза е по-траен, шлейфов и повече усещам смокинята. Лиам Грей е по лек, няма много шлейф и поне аз повече усещам ванилия и по - слабо смокинята.

# 263
Бихте ли припомнили коя имитация на Idolе lancome считате за най - близо до оригинала?

# 264
Аз и друг път мисля,че съм споделяла,че при мен шлейф много трудно,  с каквото и да пръскам,но ми се струва ,че лятото са по-трайни парфюмите, пръскам на чиста  кожа (нищо не го крие) и спокойно може парфюма да изрази всичките си качества. Зимата съм с поло,шал ,шапки ...якета ,яки,въобще при мен зимата сякаш дрехата изчиства парфюма.

# 265
Дойдоха ми Aristea Scandal by night и L'interdid.
Много съм доволна от ароматите, не бях душила L'interdid преди в тяхната версия, но не е rouge варианта, а си е класическия парфюм. А този Scandal е прелестен, на тъмно го взех, май само този вариант не съм тествала в оригинал, но е чудна вечерна и за студеното време вариация на класическия аромат, дано е траен. Тествах ги на блотер само сега.
Дойдоха и двете бройки на Linea Bio, Good girl go bad, лекичка е версията, стои близо до кожата, но на аромат са го докарали, 2 часа и малко издържа, ама за 7.50лв за 30 мл е без пари 😂🤣. Шишенцето е супер приятно, ще си го ползвам после, даже мислех че ще дойде пластмасова бутилка, но е стъкло. На Аристея са адски тежки бутилките, но се преживва това.
Не помня кой спомена за Scandal by night, но много мерси 🥰🌹
Относно Лидълските, мъжките са по-трайни от дамските, но на аромат са ги докарали много. По 2-3 часа издържат.
Може ли малко информация за Scandal. Как е като трайност и от къде го закупихте?

# 266

Може ли малко информация за Scandal. Как е като трайност и от къде го закупихте?
[/quote]
Моят е от Заг, за мен е най-добрият като проекция и трайност. Само на Камея не съм го тествала, но от Заг от много време го ползвам и съм много доволна, което ме подсеща, че независимо, че вече е топло, трябва да си заредя количество пак от него, че почти ми свърши 😁.

# 267
Днес се напръчах с Musamam White Intense Lattafa и момичето в магазина ми каза,че го усеща много силно (в магазин за парфюми ).Брутална трайност и шлейф влачи-хваля го Laughing
Я кажи, наистина ли прилича толкова на Лиъм и Грис Чернел🤔

За мен нямат нищо общо, ама нищо 😀

# 268
И за мен Musamam White intense няма нищо общо с Gris Charnel, в него се усещат много повече зимните тип дори коледни подправки. Уникален аромат за зимата е, но все си мисля че е повече мъжки, макар че го имам.
Refan нещо ново имат ли? Ново, тип последните 5-6 месеца?

# 269
  • Варна
Аз да похваля от Гиза техния JPG Le Male Elixir. Разредено масло в отношение 1:2 със спирт. В това горещо време и на кожа, и на дреха буквално дни излъчва. Много силен и носът свиква. Реално обаче е чудовище.
Няколко Eyfel-чета взех преди три седмици, но все не остава време за опис. Най-впечатлени с Любимата останахме от един abdul safari extreme(май взех последна бутилка), rasari dareej(който вече се намира и за 26лв оригинал, но просто си допълвах кошницата) и givenchy gentleman(който се оказа EDP, а аз очаквах да е EDT. Но много повече ми допада от Dior homme intense, много по-мъжки аромат). Другите, от които също съм доволен като аромат са класическо ухаещите TF for man и TF Noir. Последният бе свежарката Lacoste L1212, който класирам като БИВА, но в следващите месеци ще го поразнося повечко.
Ама много свит продължава да е пазарът, нищо новичко интересно не се появява, буквално нямам набелязани покупки.
P.S. Меценат Шоп са пуснали Roja Oligarh. Още не съм отскочил да го помириша, но бил близък до не особено любимата ми линия Terre d'Hermes.

Общи условия

Активация на акаунт