Сполучливи имитации на маркови парфюми - 62

• 40 285
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
Ре, от къде ще поръчаш Латафа Корал, много ми хареса описанието ти.

# 346
Здравейте! Търся отзив за репликата на Davidoff ECHO woman на D&P. Не съм ползвала реплики до сега, но ми се ще да опитам. Ако имате добри впечатления от други реплики с божур и ирис, също ще ми бъде полезно. Благодаря!

# 347
От тук я поръчах. В кутия на куриер (поне за Бокс Нау)е безплатна доставка,че ми писна да давам пари за доставки.
https://ionelli.bg/product/lattafa-ana-abiyedh-coral-edp-60ml-za … der_status_change

# 348
  • обл. Шумен
Малко по-назад в темата споменахме Cerruti 1881.
Ползвала съм имитация само на Мартин Лион. Сравнявала съм с оригинала -1:1. Сега искам пак да го подновя, но се чудя дали пак да е на Мартин Лион или на D&Р. 🤔
Набелязала съм си и Клиник....
Общо взето....2 парфюма на Мартин Лион е един на D & P
Мнения? 😮‍💨🥺

# 349
Здравейте 🙂
Да попитам този имотира ли някой парфюм 🫣🤔?

Благодаря 🤗
Само като чета "Pudree", един парфюм го има в името си и това е Narcisso Rodriguez Natciso Eau Pudree и като го проверих, така се оказа.
Ако се чудите за други парфюми пишете след името "dupe" и браузера го намира кого имитира Simple Smile

# 350
Пускам един Lattafa Khamrah Dukhan на страхотна (56.98 лв) цена,ако някой иска:) Аз взех  Laughing Остана 1 бр
https://www.emag.bg/lattafa-khamrah-dukhan-parfjumna-voda-unisek … 23005045_171888_1

Нимоа са сапра Simple Smile))))))))))))))))))))

Последна редакция: пн, 23 юни 2025, 15:23 от Ре

# 351
Lattafa няма нищо общо с NR Poudree.Аз също се подведох по тези коментари,че си приличат.Латафа е типично арабски парфюм,тежък и задушлив,но няма шлейф.Не ми прилича на никой познат парфюм.

# 352
Извинете, ако въпросът не е уместен в точно тази тема за парфюми,но Ви чета отдавна и ми е интересно колко парфюма си купувате месечно (ориентировъчно), защото на мен ми е много трудно да не харча пари постоянно за нещо интересно,което съм видяла във форума.Grinning

# 353
  • Deutschland
Зависи. Тук нямам много избор в имитациите и купувам рядко. Купувам Елизабет Арден примерно или Be delicious или подобни бюджетни оригинали.
В България обаче съм като отвързана, случвало ми се е да пренасям по 30 парфюма през границите.

# 354
Здравейте ! Завръщам се тук след година и половина детокс от нови парфюми ...прочистих си сетивата и се връщам да питам излезе ли дюп на Lazy Sunday morning на Мейсън Маргинела  ,че го искам обратно в живота си ,а не ми се дават 150 лв за нещо толкова нетрайно...

# 355
  • Варна
Едно бързо включване от мен за два аромата, които се оказаха страхотни:
https://mecenatshop.com/mazhki-parfyum-vdahnoven-ot-roja-parfums … ch-edp-100ml-7559  -  За този много се притеснявах, да не е прекомерно близък до Terre D`Hermes, че хич не ми допада мазната сладникаво-цитрусова-землиста нотка. Олигархът, въпреки че има доста допирни точки, в неговия случай е далеч по-свеж, по-мек, по-приятен за носене......всъщност мноооого по-приятен. Доста стилен, доста сериозен и мъжествен аромат, но въпреки това ефирен. Повече ми допада и от Grey Vetiver на TF. А в пирамидата грам ветивер не присъства. Целогодишен с акценти към по-топло време. Оценка 9/10.
https://mecenatshop.com/damski-parfyum-vdahnoven-ot-roja-parfums … ee-edp-100ml-7110  -  Невероятно женствен аромат, комбинация от много приятни нотки на роза и плодове. Любимата и още две дами, след като го пробваха, бяха възхитени. Като че ли не е съвсем за момиченца, по-скоро за жени 25+ години до........на когото, колкото му е отредено. Поводи - всякакви. Температурен диапазон - поне под 30 градуса, защото има известна плътност в аромата. С две ръце и два крака гласувам 10/10.
Като трайност Олигархът е много добър към отличен, Еликсирът по-скоро добър.

# 356
А как са като трайност? И да питам, май ти беше писал за Дегаже. И те как са като трайност?
Че стигнах до извода, че ако не е някакъв много екстра ниш, като тези Roja, например, не си заслужава човек да има нетрайни парфюми, ако ще и 5 лв да струват 🤣😂.

# 357
  • Варна
А как са като трайност? И да питам, май ти беше писал за Дегаже. И те как са като трайност?
Че стигнах до извода, че ако не е някакъв много екстра ниш, като тези Roja, например, не си заслужава човек да има нетрайни парфюми, ако ще и 5 лв да струват 🤣😂.
Мъжкият е много добре, и излъчва с часове. Дамският е една стъпка по-слаб като че ли. Но спокойно 6 часа си издържа.

# 358
Извинете, ако въпросът не е уместен в точно тази тема за парфюми,но Ви чета отдавна и ми е интересно колко парфюма си купувате месечно (ориентировъчно), защото на мен ми е много трудно да не харча пари постоянно за нещо интересно,което съм видяла във форума.Grinning

Аз купувам доста Laughing според моето виждане!

Например миналата седмица oт Иво - Заг Зодиак получих:

D&G Anthology L'Imperatrice 3 Dolce&Gabbana - 100 ml.
Moonlight in heaven by Kilian - 100 ml.
Ganymede - Marc-Antoine Barrois 50 ml.
Acne Studios Frédéric Malle - 100 ml.
Mon jasmin noir l'eau exquise Bvlgari - 250 ml.
Tonka Cola Mancera - 50 ml.

A предходната седмица:
Gentle Fluidity Silver Maison Francis Kurkdjian  - 100 ml.
Megamare - 15 ml.
Yum Pistachio - 15 ml.
Moonlight in heaven Kilian - 100 ml.

Имаше и още предходния месец от Гиза поръчвах  2 пъти с по 8-9 рол-ончета. Когато не познавам ароматите си поръчвам по-малки количества и ако ми харесат след това купувам още....
Общо взето купувам най-много от Гиза и Заг-Зодиак Yellow HeartGreen HeartBlue Heart
От време на време вземам и от  The moon, Мартинез и Д§П Simple Smile
Арабските нещо не ме влекат.
Но и вкъщи имам мноооооооооооого аромати, купувани през минали години. Тази ми страст към хубавите аромати датира от ученичка още. Преди купувах повече оригинални парфюми. И сега вземам, но доста по-рядко.
При имитационната парфюмерия ми харесва това, че мога да си позволя по-голямо разнообразие и да не ми се отразява с голям минус във финансов аспект RelaxedSatisfiedJoy Че каквито количества съм събрала, спокойно мога да си карам поне 20 години без да добавям нищо!

# 359
От тук я поръчах. В кутия на куриер (поне за Бокс Нау)е безплатна доставка,че ми писна да давам пари за доставки.
https://ionelli.bg/product/lattafa-ana-abiyedh-coral-edp-60ml-za … der_status_change
Ре, благодаря за препоръката. Поръчах си парфюма и още вчера беше при мен. Много ми допадна аромата, точно такъв е, какъвто си го описала. Траен е, снощи си пръснах по пижамата и тази сутрин се събудих с този аромат. Много летен и плодов аромат.

Общи условия

Активация на акаунт