Ама му се получава бе?!
. Имат много хубава динамика, и сюжетът е увлекателен. И епизодите са с подходяща дължина за обедна почивка 
Аз снощи го довърших, брилянтна кримка,давам му 10, дъжи ниво и темпо през всички епизоди. Почти до края, въпреки подозренията ми, успяха да ме изненадат с нещо. Добре навързани и логични линии. Музиката също подсилваше усещането, много добра и на място. Г-н Гу не пие, но и тук му се наложи, дали му сипват ябълков сок
Правилно решение е взел, ще му съсипят дробчето с тези роли. Ким Да Ми наистина разкошна, тя се разгръща още повече в следващите епизоди. Допада ми гардеробът и стилът и, тази детска наивност и откровеност с която задава неудобни въпроси и даже не изчаква отговор. Направо луд го прави Г-н Гу
"а г-н Гу е толкова секШи с татуирания гръб" След първи епизод си помислих - ето един сериозен сценарии, където не разчитат на евтини номера с голота,плочки. Г-н Гу е с плетена шапка и зимно палто 95% от присъствието му на екран. И епизод 2 започва с какво?? - г-н Гу е под душа и му се видя цялата татуировка

Unicorn, това е, защото не съм писала тук ревю на Till The End Of The Moon - е, там бях още по-емоционална. Въпреки че в момента Zang Hai ми е на първо място в списъка със сериали, TTEOTM си ми е един от all-time-favorites. И като OST Till The End Of The Moon ми е любим. От саундтрака на Zang Hai ми харесва най-много финалната песен и една друга - преди една от битките, традиционна, китайска, бойна песен в изпълнение на един от актьорите, който пък е изпълнител на китайска опера. 

Препоръчани теми