За любителите на корейски и китайски сериали – Тема 16

• 16 715
  • 726
  •   1
Отговори
# 330
Много страшна картинка на момиче с еднорог. Не е за слабонервни. Не отваряй, ако искаш да си спокоен в неделя вечер.
Скрит текст:

# 331
Роца, направо е потресаващо това, което пишете с Моарейн - ако това е реалното състояние на кибер сигурността им, изглежда, че тия хора са замесени от съвсем различно тесто от по нашите геогр. ширини, че да не стават зулуми..  И са много честни и не влизат в чуждия комп, нищо че някой крещи паролата си.  (С изключение на гаднярката, всички останали са супер почтени)  и такъв извод се налага за трудовия им интегритет.
И, сега се сещам - в сериал с  манипулации на финансови отчети, (не беше осн. тема) виновникът беше вкаран в затвора.   Тука видели ли сте такова нещо?   
Имате ли в предвид някой такъв сериал?
При сериалите, където действието се върти основно около бизнес, без романтика, може би има повече достоверност откъм история и случки. Но пак, не бих ги приемала като документален репортаж за определения бранш Joy

# 332
  • България
Много страшна картинка на момиче с еднорог. Не е за слабонервни. Не отваряй, ако искаш да си спокоен в неделя вечер.
Скрит текст:
Благодаря! Ще си нарежа още мезенца. Имам да догонвам момиченцето. Heart

След епизод 20 Si Jin започна да ми доскучава.
Има какво да се гледа, но има и много пълнеж.
Главната двойка ми е особено безинтересна, другите, даже и антагонистите са ми по-притегателни.

Jing Tian тук никак не ми допада, струва ми се доста грозна и с кръгла глава.
В Rattan я харесах.

# 333
The First Night with the Duke
И с епизод 2 се забавлявах.
Тя имаше 4836 подготвени плана, за да се избави от този брак и всеки следващ ставаше все по-нелеп и беше взе по-забавно да гледам как се проваля. 🤣 Той държи на думата си, въпреки, че тя изглежда сякаш може да му съсипе живота, а след това да изчезне с кон докато държи Блъди Мери в ръка.
Обаче виждам от къде разочароващо може да се появи по-късно.

# 334
The First Night with the Duke
И с епизод 2 се забавлявах.
Tuon, благодаряние на теб си намерих повод да се върна да погледна пак еп.2 и да се порадвам на "ушко". Много сексапил излъчва този човек. И само как я гледа!
Но не разбирам как се събуждат след любовна нощ, като на принца даже белите чорапки са му на крачетата. Също не разбирам този свян е девойката, при който се увива в завивката, въпреки, че е в дрехи?
Прекрасен ден желая!

Последна редакция: вт, 17 юни 2025, 08:24 от victoria vassileva

# 335
И аз съм му фен.
Скрит текст:
Секси е, но не е нищо особено като певец.Мислех, че и като актьор, но после го гледах в Vincenzo и толкова ми хареса в ролята на лошия 😍🫣

# 336
  • вятърничава
The First Night with the Duke и на мен ми харесва, много забавен, с добра динамика, много хумор и Тек е мнооооого красив и мъжествен, играе добре. Както и останалите актьори. Интересни двойки, триъгълници и четириъгълници се оформят. Много ми хареса принца как отигра мъжката  ситуацията на сутринта след първата нощ. И колко непоколебимо и твърдо, но все пак нежно и показва в тези 3 дни, които и даде, че няма смисъл да се съпротивлява. Браво. Много се надявам да продължи в този дух и да заобикалят драмите отдалеч и да бъде глътка свежест сред останалите натоварващи истории, които следя в момента.

Вчера Park Bo Gum имаше рожден ден. Той е ГГ в  Good Boy. Първи епизод бе малко като филм за супергерои, но на корейска теритирия и със всичките им глупости и мизерии. Те са 5 бивши спортисти, с медали и постижения, но след спорта са станали полицаи. Познават се от спорта и не знам как се озоваха в едно управление, че даже и ги събраха с рекламна цел в един отдел. Всички имат някакви драми в миналото, налага се да се борят с лошите, колегите не ги харесват, подиграват ги.Имаме и любовен триъгълник. Забавлявам се, въпреки престъпленията и гадостите. Започнах го заради Lee Sang Yi, не харесвах Park Bo Gum, но след последните 2 роли си промених мнението. Kim So Hyun в по-различна роля.
https://www.instagram.com/reel/DKTT7bfvvcv/
Тъкмо приключих Twenty-Five, Twenty-One (2022) сериал за фехтовка, майката на ГГ-я и тук е майка на главната.Lee Sang Yi тук е фехтовач, но в кучетата беше боксьор, а Park Bo Gum играе боксьор в Good Boy.Много е объркващо 🙄

diziler, Роца , благодаря за споделените фестивални снимки и инфо.

Последна редакция: вт, 17 юни 2025, 11:26 от bb6

# 337
  • Русе
............
Но не разбирам как се събуждат след любовна нощ, като на принца даже белите чорапки са му на крачетата.
.................
Не само корейците, ами и китайците - не само с чорапите, а и с дрехите, които спят, после стават и тръгват из града...Joy ( забелязано почти във всички парцалени сериали)
Туон, Ок Текьон е рапър, танцьор ( ако не бъркам) и продуцент. Не очаквай някакви кой знае какви певчески дарби. За сметка на това рапърите имат по-развито ухо за ритъм. Ок Т си е шоумен и то чаровен, (на мен не ми пречат ушите), и с тази роля засега се справя доста добре. Simple Smile

# 338
  • пак на Рив Гош
Но не разбирам как се събуждат след любовна нощ, като на принца даже белите чорапки са му на крачетата.
Че как? Да не би да изстине момчето! Добре, поне, че Мама Кралица (ако има такава) не се отби, да провери дали му е завит кръстът Joy

Good Boy - нещо не мога да се наканя да мина отвъд втория епизод, та засега ми е на изчакване. Не мога да вляза в действието, въпреки, че харесвам и тримата Главни.

Oh My Ghost Clients не ме грабна особено след първия епизод, но снощи дадох шанс на втория и ми хареса повече. Взеха да разплитат случаи, та ми стана по-интересно. Ще продължа, да видим докога.

Продължавам с китайския Medical Examiner Dr Qin, основно заради тримата Главни - Ли Сян и Zhang Ruo Yun, които харесвам и Jiao Jun Yan, която ми е непозната, но в този сериал ми е симпатична. Не съм сигурна, обаче, че ще го препоръчам за гледане.

# 339
Туон, Ок Текьон е рапър...
ОК
И като рапър не е кой знае какво.

От смешните клипчета и снимки. Да видите как ще шокираме китайците

# 340
  • България
Избягвам сериали за Републиката, но след три епизода от Dark Night and Dawn се каня да гледам още.
На този актьорски състав му се получава, нямам любимец или любимка, но засега правят историята интересна.

В The Inextricable Destiny има доста по-красиви актьори, главната даже ми хареса в тази роля, но историята е мноогоо тъпа.

# 341
  • пустинен пъпеш
Отдавна се канех да гледам и най-накрая започнах The Story of Yanxi Palace(2018)Актьорите в ролите на императора,императрицата и гг-ня вече съм ги гледала в републиканска драма(харесват ми сериалите,отразяващи това време ,та може да загледам и споменатия от Моарейн Д,стига да няма много моменти ,свързани с ПМ).Засега продължавам да следя с интерес интригите в двореца.

# 342
Costume Drama “In the Name of Blossom (Flourished Peony 2)” is scheduled to broadcast on June 30th

# 343
Наминавам да ви видя - и гледам - забавлявате се с чорапките на хората.   Те добре, че не спят с обувките. 

Да ви дам и аз отчет - Love is sweet го стопирах някъде на 3-4 еп, (ще се върна) защото Елза мисля тук писа за друг със същите главни актьори.  Till the end of the Moon.
Till the end of the Moon e този е страшно зарибяващ - някъде до 10 еп стигнах.  Обаче много кървища -  Китайският СЕМ как не цензурира тия кървища не ми е ясно какво точно цензурира.
Какво мислите за Till the end of the Moon?    Този първите епизоди с БГ превод има ли, че не намерих?
Като цяло ми се струва много наситен някак си - и с емоции и с цвят - даже пренаситен.

За  Love is sweet  - режисьорът се казва Иван.  Ама на вид си е китаец, Joy сигурно иска да почерпи на Ивановден.

# 344
  • пак на Рив Гош
Costume Drama “In the Name of Blossom (Flourished Peony 2)” is scheduled to broadcast on June 30th
А дано, а дано! Heart Eyes

bb6, видя ли? Г-н Гу щял да излиза в дълга почивка Sob:
https://www.instagram.com/p/DK-3UBAJizk/?igsh=MXMwOGR1ZWN5aTBkOQ==

П.П. Някой може ли да провери дали този линк от Playtube тръгва от България, моля? Че на мен не ми тръгва, дори и ако мина през български сървър, та се чудя дали проблемът е при мен?

Последна редакция: ср, 18 юни 2025, 02:52 от Роца

Общи условия

Активация на акаунт