За любителите на корейски и китайски сериали – Тема 16

• 16 730
  • 726
  •   1
Отговори
# 360
  • пак на Рив Гош
Tuon, със сигурност!
Досега не съм виждала някой да носи тениска с Леон Маршан.

# 361
😭
По време на ОИ миналата година имаше много. Всички французи по трибуните на олимпийския басейн бяха с неговия лик.

Елза, разказа какво е в  Чунцин и Сяо Джан, а аз мога да кажа, че не е така с Тулуза и Леон.
Аз много страдах и си накупих козметика и парфюм, за да туширам болката 🤣

# 362
# 363
Моарейн, как ти върви тоя сериал?  Само да спомена, че е с мой човек актьор Wang You Shuo - мноого добре в ролята на He NA в Song of the Moon   и също в нещо друго го гледах  - дето накрая той ставаше император, а беше в support роля.
В The Inextricable Destiny има доста по-красиви актьори, главната даже ми хареса в тази роля, но историята е мноогоо тъпа.

# 364
  • България
Никак не ми върви. "Изгледах" го.
Няколко епизода все едно и също, Тя се лигави, разглезена и неприятна героиня, Той въздиша по нея и никакво развитие.
По-нататък пък ставал твърде драматичен и съвсем загубих интерес.

# 365
Аз от чудене какво да гледам започнах първият си лакорн. Simple Smile Fah Mee Tawan (2020)
Със звученето на езика свикнах бързо, но май не случих на сценарий. Все едно гледам сериал от тези с по 10-минутните серии, обаче от тези по-нискобюджетните, и със серии от по час и половина. Sweat Smile Но си набелязах още няколко за гледане, няма да се отказвам толкова лесно. Grin

# 366
  • вятърничава
Tuon, 8еп. на  Koi wa Yami при мен вече е наличен.

Както бе написала една рускиня в коментарите: красив е този дявол.

# 367
bb6, направо си е за честито.
При мен 2-ра седмица стои на 6-ти епизод. Никога повече няма да гледам японски сериал преди да са налични всички субтитри.Никога повече.

Цитат
красив е този дявол
Красив  е, красив, но дали наистина е дявола. Всички улики водят към него, макар, че ловко ги избягва и има алиби, но съмнението си остава.

# 368
  • пак на Рив Гош
Ако това е дявол, то направо човек с кеф да иде в ада Joy (говоря наизуст, де, не следя сериала... нищо японско не гледам в момента).

Tuon, понеже ми стана интересно (curiosity killed the Rotsa Joy), позагледах и май няма официални тениски на Леон Маршан, та затова може би не си намерила. Но пък козметика и парфюми са добра утешителна награда Grinning.

The First Night With the Duke, епизод 3 - геометричните фигури се заплитат, но не по начина, който Тя очаква Grinning. Адмирирам усилията й да вкара сюжета в правилното русло. В един момент направо си я представих като овчарско куче, което се опитва да насочи овцете към кошарата, а те хукват в обратната посока.

# 369
  • вятърничава
Но пък козметика и парфюми са добра утешителна награда Grinning.
Аз вчера сълза пуснах за Tuon, а то нямало нужда.

Роца, принцът все още ли е така настървен за брака с първата си нощ?

# 370
  • пак на Рив Гош
О, и още как! Не се отказва завалията. Още малко и ще го обяви на всеослушание и положението ще стане ситуация Joy
Тримата братя, дето не са сред най-острите ножове в чекмеджето (както гласи френският израз), ме радват неимоверно Joy

Шоу с дронове в Чунцин: https://www.facebook.com/share/v/1AhLwNCin5/

# 371
О, и още как! Не се отказва завалията.
Той дори се би с тигър, за да получи много рядко цвете, което да стане лекарство, защото Тя е изморена.

# 372
Аз от чудене какво да гледам започнах първият си лакорн. Simple Smile Fah Mee Tawan (2020)
Със звученето на езика свикнах бързо, но май не случих на сценарий. Все едно гледам сериал от тези с по 10-минутните серии, обаче от тези по-нискобюджетните, и със серии от по час и половина. Sweat Smile Но си набелязах още няколко за гледане, няма да се отказвам толкова лесно. Grin
Alуa, аз не съм гледала много лакорни и, така и не можах да свикна с езика и с крясъците им, но има няколко заглавия, които помня и до сега. Burnt Sugar (2009) е единият. Не е преведен на български, но тук може да се гледа на руски.
Другите са Full House и Kiss Me, но за тях може да съм малко пристрастна, защото харесвам главните Blush.

Tuon е спец по тай лакорните. Тя може да ти даде повече насоки.

# 373
  • Русе
Четвъртък бил малкия петък...Wink... В тези горещини кои са 3-те най-желани неща? Бира, сладолед и дъжд. Joy
https://www.facebook.com/reel/726027813245330

# 374
Другите са Full House и Kiss Me, но за тях може да съм малко пристрастна, защото харесвам главните Blush.
Майк продуцира първия си сериал - Vamp.

Може да гледам тайландски сериали, но не им харесвам лакорните. Това са техните сапунки. Просто не мога с тяхната драма, гняв и отмъщение. Има и отдръпване към този жанр. Преди година един от големите техни канали - Канал 7 спря да излъчва лакорн в петък вечер и премина на други предавания и сериали. Искам да кажа, че с лакорн няма как да помогна. Ако се търси романтика, комедия, крими, трилър, нещо  с фантастичен елемент или на социална тематика...мога да измисля нещо. Бонусът е , че тези сериали са с по-малко епизоди, които не са с дължината на филм.

Общи условия

Активация на акаунт