Все пак ми притеснява това,което видяхме в края на еп.2 и бързото стартиране на операция "отмъщение". Какво ни очаква следващите 8 епизода?
Все пак ми притеснява това,което видяхме в края на еп.2 и бързото стартиране на операция "отмъщение". Какво ни очаква следващите 8 епизода?
.
Аз се завърнах току-що. Да се осъзная малко и ще ви досадя с разна информация и с редовната ми снимка на поредната доза покупки на тема Untamed. Но не съм сигурна, че скоро ще поискам да чуя пак за Япония.
Няма скука!
Няма скука!
)
нямаха достатъчно екранно време (за мен). Иначе сериалът е като за мен, бавен, без динамично действие, с малко драма и нужда от кърпички. Кастът беше чудесен, героите - нормални и добре написани.
. Поне не Му открадна Първата Нощ (поне засега... ама аз съм едва на 3ти епизод). Дано да не го развалят, сериалът е голяма забава! В един момент имах чувството, че гледам Groundhog Day в династия Тан.
И в The Prisoner of Beauty го имаше, Манман му се ядоса и му каза, че височината му била единственото хубаво нещо, иначе имал малки очи и малко сърце 

Препоръчани теми