Коя е последната българска книга, която прочетохте?

• 4 034
  • 75
  •   1
Отговори
# 60
Иво Сиромахов - "Фермата на писателите".

Мнение за нея? Заслужава ли си?

# 61
  • София
На мен ми беше забавна. Лесно се разпознава кои писатели визира, на моменти заяжданията на Сиромахов с тях са дребнави. Но пък има наистина забавни моменти.

# 62
  • Най-красивата страна
,,Сайбиевата невеста,, -Боян Боев

# 63
  • Beyond the stars
“Адажио за Мария” Георги Бърдаров
Много го харесвам като разказвач на история. Но тук ми липсваше нещо.

# 64
  • София
И аз последно прочетох "Адажио за Мария" - хареса ми, но като че ли е малко по-дълга от необходимото. Бърдаров е изливал, изливал, изливал описания, емоции, сюжети.
Вчера се прибрахме от Созопол и спряхме на една бензиностанция да хапнем. И ха, кого до видим - Бърдаров. Та мога да се похваля с автограф все пак:

# 65
  • Beyond the stars
Имам и аз автограф от preorder.
Да, може би излишно дълга, а в същото време по някои компоненти ми се щеше по-задълбочено, повече информация.

# 66
Кръв от къртица - Здравка Евтимова

# 67
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
"Нишка" - Много ми хареса,дори повече от "Глина". Това скачане във времето и разгръщането на няколко героини през годините ме впечатли. Историята за Ана и Скарлада особено много.

# 68
Трифена - Костадина Костова

# 69
Последните 3 са ми български:
1. "По релсите", Невена Митрополитска
2. "Егон и тишината", Емануил Видински
3. "Par avion", Емануил Видински

# 70
Александрина Крушарска  - "Болница за безсмъртни създания" и " Анатомия на безсмъртните видове".
Харесаха ми - малко залитане към ромафентъзи, но пък с интересни герои, развиващи се с историята. Третата част съм я отложла малко, че съм на крими вълна.
Ако може да предложите прилична криминална книга на български автор , ще съм благодарна.

# 71
Прилична книга - поне според моето възприятие, е на Богдан Русев - “Вечен град”, действието се развива в чудесния град Пловдив, с описанията предава добре атмосферата му. Приятно криминале е.

# 72
  • Пловдив
Не съм я прочела, ама последно си купих ей тая:

...на ей тоя, познат като коуч Кочев:
Скрит текст:

Надявам се да не пише книги така, както си води ФБ-страницата, нищо, че я следя. Wink

Колкото до "Вечен град", хареса ми всичко без финала. Малко нагласен ми се стори. Но четенето вървеше приятно.

# 73
Прочетох "Градска самодива". Определено е различна от Змейската трилогия. Образите са доста по-рядко и конкретни, по-мрачна е (което не е добро или лошо, но май не беше за моята текуща ситуация), но нямам търпение за останалите 3 Simple Smile

# 74
Последните български книги ми бяха на Ина Ясипова - "Жива"; "Посветена"; "Смирена" . Като според мен "Жива" й беше най- добрата, другите също бяха увлекателни,но сякаш нещо не ми беше достатъчно.

Общи условия

Активация на акаунт