Затрупване с книги

• 2 479
  • 65
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
За книги, които никой не иска вместо да се  хвърлят може да ги предложите за арт проекти или вие самите да пробвате да измайсторите нещо.

# 46
За книги, които никой не иска вместо да се  хвърлят може да ги предложите за арт проекти или вие самите да пробвате да измайсторите нещо.
Това е интересна идея (за книги, които наистина нямат друг начин за “живот”), има разни такива проекти, от които може да заемете идейки, като добавям и още една - върху такива книги може да се упражнявате да си рисувате “порезки”, ако имате увлечение към украсените краища, вместо да се вземат заради опаковката такива книги с понякога съмнително качествено съдържание.

# 47
  • Пловдив
Някъде дори съм виждала настолна лампа направена от книга.

# 48
Това вече е интересно как е създадено. Последно си спомням за арка, направена от книги, не съм сигурна, но май беше на снимка на чуждестранна антикварна книжарница.

# 49
С какво ги лакират за да не се набиват с прах ? Аз не съм много по разни такива неща , защото трупат прах. Иначе в създаване бих учатсвала с удоволствие. Вече в поддръжката не.

# 50
  • Пловдив
Предполагам, че с някакво лепило или лак ако се минат, после ще се забърсва както всяка обикновена вещ в дома. Скоро купувах пендел, кабел и крушка дойдоха около 20лв., така че и чисто финансово не е нещо непосилно.

# 51
Много готини изглеждат, наистина но не знам дали бих ползвала . Заради поддръжката.

# 52
Тук в бг-мама има тема за размяна на книги https://www.bg-mamma.com/?topic=1586054
Също на книгоман може да размените/продадете книги https://knigoman.bg/

# 53
Момичета,

аз доста рядко купувам вече книги - последно купих единствено такива с автограф при среща с автор или такива, които не мога да открия никъде (аудио или електронно). Киндъла и Сторител са ми спестили брутално много пари вече, а и пространство.
Този месец имам линк за безплатен пробен период на Сторител за 40 дни - ако някой се интересува, ето го - https://www.filify.co/SH7yP Аз напоследък съм абсолютно пристрастена и вече докарвам близо 20 книги всеки месец, благодарение на него (слушам нон стоп, а имат и хубава опция за електронно четене + слушане - следи до къде си и можеш да сменяш формата спрямо кога как ти е удобно). Дано ви е от полза.

# 54
Ще се налага да бършеш прах. От всички книги. Аз нещо не смогвам с бърсането на прах . Сега се чудя дали да не разкарам всичко, но пък съм ги събирала...
Снимай ги тези посвещения и изхвърляй книгите
Това с бърсането наистина е ужасно. Темата чистота ми е болна. Миналата година се наложи да отсъствам за седмица и като се прибрах, имаше даже една паяжина, освен прахта. Живея на главен булевард по принцип и само да отворя прозореца за час, веднага са се напрашили.
#BGмамачете
Момичета,

аз доста рядко купувам вече книги - последно купих единствено такива с автограф при среща с автор или такива, които не мога да открия никъде (аудио или електронно). Киндъла и Сторител са ми спестили брутално много пари вече, а и пространство.
Този месец имам линк за безплатен пробен период на Сторител за 40 дни - ако някой се интересува, ето го - https://www.filify.co/SH7yP Аз напоследък съм абсолютно пристрастена и вече докарвам близо 20 книги всеки месец, благодарение на него (слушам нон стоп, а имат и хубава опция за електронно четене + слушане - следи до къде си и можеш да сменяш формата спрямо кога как ти е удобно). Дано ви е от полза.
Благодаря ви. Аз също слушам много аудио книги, но жаждата ми за истинско четене не може да се утоли така 😁
#BGмамачете

# 55
Вкъщи библотеката е пълна, имаме и друг апартамент и там е пълно, в къщата ни за почивка има цяла стая, там нося последните години.

# 56
Вкъщи библотеката е пълна, имаме и друг апартамент и там е пълно, в къщата ни за почивка има цяла стая, там нося последните години.
Ох, все едно ми описвате моите пространства. Затрупала съм всичко
Това е интересна идея (за книги, които наистина нямат друг начин за “живот”), има разни такива проекти, от които може да заемете идейки, като добавям и още една - върху такива книги може да се упражнявате да си рисувате “порезки”, ако имате увлечение към украсените краища, вместо да се вземат заради опаковката такива книги с понякога съмнително качествено съдържание.
Уникално яка идея. Ще може ли да споделите някакви снимки или линкове как се правят прорезки.

#BGMammaЧете

# 57
Лампата и масичката са идейни, макар че ако са книги които не желая да ги гледам на етажерка, едва ли да ми се прииска да ги виждам на нощното си шкафче, те все пак си се виждат гърбовете със заглавията.
Прах ще събират със хсигурност но ако има начин да се лакира плътно цялото нещо май не би било чак токава драма чистенето. Пак ще трябва с тия рошавите бърсалки понеже много ръбчета има но поне да не се набива с прах.

# 58
Аз моите или ги слагам в къщичка за книги, някой друг да им се радва или ги раздавам. Книгите , които да ми любими са във вкъщи на рафта , но и там вече няма място.

# 59
Аз моите или ги слагам в къщичка за книги, някой друг да им се радва или ги раздавам. Книгите , които да ми любими са във вкъщи на рафта , но и там вече няма място.
Аз също правех така, докато неколкократно станах свидетел на разни пияни хулигани по градинките, които се гаврят с книгите, пишат вътре цинизми. На няколко пъти из парка летят листа от скъсани и обезобразени класики. Хората са направили нещо с идея и мисъл, а други го съсипват.
#BGMammaЧете

Общи условия

Активация на акаунт