Египет /Тема 18/

• 48 249
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
Xanadu makadi bay е нашият избор за юни, идея нямам дали ще сме доволни.

# 661
  • Beyond the Frontiers
Xanadu e рязко по-нагоре като ниво спрямо другите.
Джънгъл е за хора, които искат аквапарк, ама професионален. Другите нямат такъв.

# 662
  • Варна
Здравейте. Без много подготовка и малко на сляпо синът ми резервирал стаи в Karnak Pyramids View Inn от 18-ти декември. Днес разглеждал отзивите и нещо му светнала червена лампичка. Сякаш  са направили нова регистрация в Букинг и нашата резервация я нямало. Писал в хотела, отговорили, че всичко е наред. Някой има ли отзиви за този хотел? Ще бъдем 4-ма възрастни с 2 деца и малко се притеснявам, това ще е първото ни посещение в Египет. Искаме да разгледаме новия музей, пирамидите...

# 663
  • Sofia
Ами при цена от 43лв за две нощувки за двама възрастни не бих очаквала нищо повече освен добрата локация и гледката. Стои ли му резервацията е профила?

# 664
Здравейте,
Обмислям почивка през април в Шарм ел Шейх, това което забелязвам е значителна разлика в цените на един и същи хотел през Екватор и Онекс тур.  Имате ли наблюдения с коя от двете агенции има по -ранни полети,   има ли значение с коя авиокомпания се лети  European air или Bulgarian air.

# 665
  • Пловдив
Септември полетите на Онекс бяха много хубави за Шарм.Сутрин от София беше в 7 а на връщане към 12.Сега запазих пак с Онекс за юни но още няма информация.Може би по късно .Аз следя в сайта на летище София няколко месеца по рано качват плануваните полети.До сега не е имало разминаване и всичко е било точно.

# 666
  • Beyond the Frontiers
Няма правило, няма гаранция - няма как да изберете гарантирано.

# 667
  • Пловдив
Има ли някой който ще почива сега за Коледа и Нова година?Ще е интересно да сподели как е в Египет през зимата.

# 668
В момента сме в Шарм
Има коледна украса , времето е прекрасно- като през юни в България
Водата за мен също е супер- къпят се и деца в морето Има и басейн с подгряване !
Слънчево , безоблачно , лек вятър се появява след 16 ч.
Весели коледни празници!

# 669
  • Пловдив
В кой хотел сте?Дайте отзив и за хотела.

# 670
Reef oasis blue bay  е хотелът, но ще напиша отзиви към края на престоя.
За пореден път сме в Египет и се хващам , че правя субективни сравнения между хотелите.След няколко дни ще съм по- наясно.
Мога само да ви препоръчам да пътувате до Шарм и през зимата😀

# 671
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
на северния бряг е като ранен септември в България Simple Smile - сутрин хладничко, на обяд се пържиш в собствен сос, вечерта пак захладнява.
приятно хладно имам предвид, не студ.
на два пъти имаше мъгла, не е валяло. Simple Smile

Ал Аламейн-Дабаа, но съм сигурна, че в Александрия не е по-различно.

# 672
  • Beyond the Frontiers
Чехите/ англичаните пускат снимки от Марса Матрух/ Аламейн от плажа. Коментират температура 20-23 градуса.

# 673
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
14 градуса тази сутрин в 7:30.
Вчера около обяд беше около 30, вечерта по залез може би 20-25.
Приятно е. Малко странно за Коледа, но ние вече свикнахме. Joy

Честита Коледа.

# 674
Здравейте! По желание на майка ми планирам екскурзия в Египет през 2026 г., като тя много държи маршрутът да включва посещение на Великия египетски музей. От моето проучване открих, че Бохемия предлага такава екскурзия: https://www.bohemia.bg/p/%25D0%25A1%25D1%258A%25D0%25BA%25D1%258 … %2590/6000004864/
Мама си хареса тяхната програма, казва, че включва всичко, което я интересува. Малко ме притеснява фактът, че въпросното посещение на музея е в деня на пристигането, всички знаем, че закъснения на полетите се случват. Видях и че има опция за свободен ден в Кайро (3-ият), чудя се дали не можем да оползотворим и него в музея, мама смята, че едно посещение няма да ѝ стигне Simple Smile Видях, че до момента могат да се букват билети до средата на февруари, ще следя за нашите дати, като се появят. Някой попадал ли е на други "проверени" туроператори, които предлагат и посещение на Великия египетски музей, дали бихте могли да препоръчате още някой като вариант?
Предварително благодаря на отзовалите се Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт