Египет /Тема 18/

• 39 735
  • 634
  •   2
Отговори
# 540
  • Sofia
Можеш да пуснеш запитване до агенцията, която си избрала.

# 541
  • Beyond the Frontiers
Добре, ще гледам. До сега не ми е излязъл апартамент, както казах.
Ако някой хотел ви харесва, а не излиза цена, може да е защото няма стая за 4-ма. Тогава проверявате за стая за двама.
Хургада мисля има 3 програми за Коледа. Имате и коледни вечери на много хотели, но излизат като гледате описанието на хотела...
Цени и работно време на новия музей.

# 542
Добре, ще гледам. До сега не ми е излязъл апартамент, както казах.
Ако някой хотел ви харесва, а не излиза цена, може да е защото няма стая за 4-ма. Тогава проверявате за стая за двама.
Хургада мисля има 3 програми за Коледа. Имате и коледни вечери на много хотели, но излизат като гледате описанието на хотела...
Цени и работно време на новия музей.

Прилични цени за това, което получава човек.

# 543
И разбира се, входът за чужденци в пъти по-скъп от този за местни граждани. 1700 египетски лири са към 31 евро. Ако този музей беше в Европа, входът щеше да е доста по-скъп.

# 544
И разбира се, входът за чужденци в пъти по-скъп от този за местни граждани. 1700 египетски лири са към 31 евро. Ако този музей беше в Европа, входът щеше да е доста по-скъп.

1700 е даже с беседа. Иначе е около 21 евро. А че за чужденците е по-скъп, е оправдано. Имали са големи разходи за този музей и само с такъв вход могат да си "избият" инвестициите. А няма как да е такъв за местните, понеже те тогава няма да могат да го посещават.

# 545
Аз след 2 часа и половина прекарани в музея на пл. Тахрир, и с лекции пред всеки един предмет, от Адам и Ева до днес... се зарекох повече да не ходя в подобни музеи... поне в Египет.  Сигурно и тук няма да може да се снима, телефони и фотоапарати в сейф.

# 546
  • Beyond the Frontiers
С телефон няма ограничение. За камерите плащаш си и снимаш.

# 547
С телефон няма ограничение. За камерите плащаш си и снимаш.

Аз и за камера не виждам ограничение и такси. Единствено, ако се използва за комерсиални цели, тогава пише, че има такса.

# 548
  • Beyond the Frontiers
До колкото знам имаше допълнителна такса ако снимаш с фотоапарат/ камера. Поне така беше в стария музей.

# 549
Знаете ли Onex ще имат ли чартър на 17.11 за Шарм ел Шейх?Първо отказаха 100% платения хотел за Хургада,10 дена чаках докато предложат и намерим горе долу задоволителна  алтернатива.На 30 писаха,че отпада и чартъра за Хургада.И от тогава още си чакам да предложат свободни хотели за Шарм.Та се чудя въобще ще има ли и за там чартър или да не си губя повече времето с тях.

# 550
  • Sofia
Имам ласт минит оферта от Онекс за Кайро +Хургада за 15.11 . Ако не ви е проблем два дена по-рано, вижте за тогава.

# 551
  • Beyond the Frontiers
Ще летят на 17.11. за Шарм.
Друг въпрос е къде има места в хотелите...

# 552
Имам ласт минит оферта от Онекс за Кайро +Хургада за 15.11 . Ако не ви е проблем два дена по-рано, вижте за тогава.

На Tours Club ми пристигат по вайбър... На ОНЕКС къде гледате Last Minute?

# 553
  • Beyond the Frontiers
По същия начин.

# 554
Благодаря, трябва да намеря начин да получавам и от тях, в сайта не откривам вайбър включване Simple Smile
Имат банер за почивки в Русия... кликам, вътре нищо Sad
Е, нормално, да не са луди да загубят един милион, то няма такава глоба просто Sad
Хубаво се канех преди година-две да видя Белите нощи в Петер, сега само ще ги сънувам Sad
Е, сигурно има самосиндикални пътувания до там, но пък човек рискува след това "натиск" от неподозирано естество сигурно...

Стига политика Sad Сори Sad
Сега, гледам реклами, в Шарм било 30 градуса...
Ще дебна февруари аз, хем може новия музей да намажем, това шоу с 5000 дрона е просто ТОП /нали това беше модерния лаф напоследък/ Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт