Някой бил ли е с евтина рокля на абитуриентския си бал?

• 8 591
  • 263
  •   1
Отговори
# 180
Роклята,която показва авторката и на мен не ми харесва. Едното е,че не е вечерна официална рокля и  Другото според мен е за по-възрастна жена,а не за младо момиче.
Роклите на Хечи са официални, но не ми допадат повече цветово,отколкото като модел.
Сега ясно е,че младостта краси, но все пак всеки има някакъв стил и е хубаво да не бяга много от него.

# 181
На мен не ми харесва цветът на зелената рокля. Самият модел е подходящ точно за по-заоблена фигура. Да, семпла е, но не е нужно да е нещо натруфено. Може би едно болеро към нея ще е добре.

# 182
Аз изобщо не знам как да се обличам Animal See No Evil
Кой цвят кога да нося.
Повечето казват, че се обличам с дрехи за по-възрастни.
Ех и на бала така се изложих Rolling Eyes

# 183
  • Deutschland
Научи се да не се влияеш от хорското мнение.

# 184
Аз изобщо не знам как да се обличам Animal See No Evil
Кой цвят кога да нося.
Повечето казват, че се обличам с дрехи за по-възрастни.
Ех и на бала така се изложих Rolling Eyes

Твоята зависимост от хорското мнение вече я обсъдихме в една предишна твоя тема.

Ти харесваше ли се в тази рокля на бала? Не днес, а преди девет години (или когато ти е бил балът). Ако да, изобщо не го мисли. Ако пък не, пак не го мисли, минало е почти десетилетие - гледай напред, в бъдещето.

# 185
Аз дори не бях с рокля преди 20 години. Към днешна дата не съжалявам. Наборите по снимките изглеждат адски тъпо, грозно и безвкусно. Няма стил, няма нищо. Ама пък бяха облечени по актуалния моден писък.

# 186
  • Пловдив
Долна инсинуация Joy, аз не заемам висок пост.
И аз, и ям нездравословно. И по много. Grinning

# 187
Дори и не спортувам.

# 188
На мен не ми харесва цветът на зелената рокля. Самият модел е подходящ точно за по-заоблена фигура. Да, семпла е, но не е нужно да е нещо натруфено. Може би едно болеро към нея ще е добре.
Заоблена, но не и скорем. С тая висока талия и плисе баш под гърдите и жена с малко коремче би изглеждала бременна.

# 189
Заоблена, но не и скорем. С тая висока талия и плисе баш под гърдите и жена с малко коремче би изглеждала бременна.
Ми да, изпъкваше ми корема.
Здраве да е.

# 190
Аз се чудя за какво се занимаваш с някаква стара история , случка ? Минала е вече, не можеш да се върнеш и да смениш роклята. Вместо да се правиш на жертва на себе си , вземи си избери някоя каквато сега преценяваш за хубава роклч и си купи билет за някое официално събитие и хоп-троп ... придобиваш нови изживявания за които да мислиш. С друга рокля. Ако пак не пасва ще пробваш пак . Живота е пред теб!

# 191
Аз се чудя за какво се занимаваш с някаква стара история , случка ? Минала е вече, не можеш да се върнеш и да смениш роклята. Вместо да се правиш на жертва на себе си , вземи си избери някоя каквато сега преценяваш за хубава роклч и си купи билет за някое официално събитие и хоп-троп ... придобиваш нови изживявания за които да мислиш. С друга рокля. Ако пак не пасва ще пробваш пак . Живота е пред теб!
Аз не предпочитам да харча за рокли, харча много за пътувания. Спестявам си за пътувания, много обичам да се разхождам навсякъде.
Ми нали сега има балове и за всички около мен това е много важно, подсетих се за миналото.

# 192
“Пресен“ пример имам с дъщеря на колежка - 1200 лева струва роклята, от някакво изложение поръчана, грим, маникюр, бижута, чанта, обувки, персонален фотограф само за нея, автомобилът някакво лъскаво Порше /не разбирам от модели/, почерпка в дома им /скромна, кетъринг/, а след две седмици в ресторант с около 80 човека. Не е моя работа да питам колко им е излязло всичко - така са решили, така са направили. Но масово се процедира по този начин, и отново ще подчертая, че живея в най-бедния край на страната. Blush
Може би точно причината е  бедността. Имат хората нужда да се покажат, да си докажат.
А също е нормално в темата да се разпишат предимно тези, които са били с "евтини" рокли.
Затова изглежда, че все едно всички са с рокли от H&M или да влязат хората и да пишат "ааа, за вас не знам, моята рокля си беше 2К+).
Аз навремето се вълнувах, правих прическа, маникюр, роклята ми беше официална, но на братовчедка ми.
Никога не съм обичала акцент да ми е скъпото или лукса. И в бедните и в богатите години Simple Smile.
Но, определено намирам сравняването с другите за истински голям проблем. Носи ни наистина много страдание. Слушай себе си, какво е важно за теб. Каква точно е емоцията, свързана с онзи момент? Това, че другите са били забелязани, оценени, ти не си била видяна и утвърдена..

# 193
Аз имам и едно друго наблюдение. Че момичетата и жените от по-малките населени места много повече си гласят косите и отделят време да ги оформят. То плитчици, то рибени кости, то фибки, то къдри, вафли - разбира се - също.

# 194
Аз много харесвам спокойствието на хората в по-малките населени места. То се отразява много на вида им. Те се обличат винаги добре , нали всичко им е важно и официално  . Ходят наблизо, на познати местаи не бързат , срещат хора, които познават , чувстват се у дома си където и са си /9

Общи условия

Активация на акаунт