Някой бил ли е с евтина рокля на абитуриентския си бал?

• 8 586
  • 263
  •   1
Отговори
# 195
  • Най-красивата страна
Съвсем прилична е роклята на Wudu.
И много по-хубава от това,което видях тази година.
Видях доста момичета с един и същи модел рокля в различни цветове-от онези с деколте до пъпа и цепка ,която открива целия крак.
Имаше и рокли с пера и такива ,които се носят без бельо...и тип ,,торта,,...вероятно скъпи рокли,но парите не винаги помагат...
Имаше и  красиви, стилни ммичета,но те бяха малко..

# 196
Ако целта е била да е прилична, мисля нямаше да има толкова много обструкции. Обаче мисля целта на заниманието е да се докара друго впечатление .

# 197
Роклята показана от Wudu изисква перфектна, ама перфектна фигура, за да стои прилично. Точно този модел така подчертава корема, че и най-малкото отклонение от манекенските мерки ще я прави да изглежда като бременна хлебарка.

Колкото до серията от снимки - харесвам първия и втория модел, но нито една от показаните рокли за мен не се вписва в категорията "изчистено" (а не е нужно). Това са рокли, подходящи за ултраофициални поводи и са на място, ако балът е събитие от типа на церемонията по раздаването на Оскарите. Ако ще се танцува на чалга с такава рокля, ами нормално е цялостното впечатление да е чалга Simple Smile Все едно - важното в случая е всяко младо момче или момиче да си отпразнува по свой начин завършването на този етап от живота си и да е доволно от направените избори.

За мен изчистен модел е класическата малка черна рокля или същото, ама в дълъг вариант. Това обаче не е бална, а коктейлна рокля. Ако е в някоя от разновидностите на бяло, крем, екрю и т.н. става подходяща за бал на дебютантките във формата, в който се провежда това събитие в Париж и Ню Йорк. Предполагам обаче, че никое училище не организира такъв тип завършване на зрелостниците си - лично аз не познавам родител, който да плаща частни уроци по бални танци на сина и дъщеря си.

# 198
И съм ниска, хептен зле ми стоеше мисля че.
Бях с токчета, но пак ниска.
И прическата ми беше зле.
Просто не мога да се разбера, докато всички бяха толкова изискани, аз съм оплескала всичко. Grinning

# 199
Карай да върви, научила си си урока.

# 200
  • Melmak
Вуду, не е краят на света. Всеки е правил грешки, важното е да знаеш за напред. Аз такъв модел също свързвам с бременни, защото подчертава корема. Наистина се изисква манекенско тяло за този модел.

Вятър и мъгла, нали тези балове са официални събития, все в такава обстановка ги правят. Поне това, което аз виждам.

# 201
14 страници драма за облекло за събитие, от което нищо не зависи  и
е  от преди 10 години. От това как ще се облечеш за интервю за работа зависи повече, отколкото роклята ти на бала.
Защо една глупава дреха ти е нанесла такава тежка травма?

И какво щеше да стане, ако се беше появила с рокля от кралския гардероб? За 10000 + евра? Тиквата щеше ли  да стане на  каляска и принца на жаба?
Защо не се фокусираш върху истинските си проблеми?

# 202
е  от преди 10 години. От това как ще се облечеш за интервю за работа зависи повече, отколкото роклята ти на бала.

И какво щеше да стане, ако се беше появила с рокля от кралския гардероб? За 10000 + евра? Тиквата щеше ли  да стане на  каляска и принца на жаба?
Така си хранят егото.

# 203

Така си хранят егото.

Кои?

# 204
А пък една съученичка тогава мисля че отиде с някакво костюмче, не с рокля. На някои жени просто не им отиват рокли. То е до фигура, излъчване, и други неща. Спомням си една приятелка, като и гледах снимките от бала (беше с рокля по поръчка, не много скъпа), на нито една снимка не ми допадна как изглежда с рокля. Има го варианта, че може и самия модел рокля да не е за теб, но в конкретния случай проблема не беше в роклята, според мен. А и нали все пак е по поръчка, внимателно беше преценено всичко.

# 205
Мисля, че имаш някаква огромна травма авторке.
И аз бих те посъветвала да си купиш друга рокля и ако трябва на ресторант иди с гаджето или с приятелки.
Помоли и за няколко снимки за спомен.

# 206
Няма такова нещо, че на някои не отивала рокля. Просто много хора нямат идея какво им отива на тях, ами залитат по мода и/или общи и крайно неточни съвети от списания. И после се чудят защо нещо не е съвсем ок.

# 207
А някои просто не се чувстват комфортно в рокля дори и да им отива.

# 208
Не мога да разбера авторката. Тръшка се, че никой не харесал роклята й и на бала не получила комплименти, не й отивала. Нали я е избирала и мерила, значи би трябвало да се е харесала в нея? Ако я е мерила, защо я е купила, след като не се харесва? Колкото до коремчето - личи си, каквото и да облечеш.

Последна редакция: пт, 30 май 2025, 09:29 от Mama Ru

# 209
Авторке, наистина, купи си някоя рокля, с която наистина да се чувстваш прекрасна. Аз имам няколко такива рокли и всичките са купувани много след абитуриентската ми възраст. Отиди на фризьор, на гримьор, направи си една красива фотосесия за абсолвентския бал, за нечие кръщене, сватба и тн. и се успокой Simple Smile)).
Мъжът ми вчера показваше на сина ми своята снимка от абитура си от вестника --в местния вестник ги публикуват всички абитуриенти. Мъжът ми не искаше да покаже костюма си, а че само срещу неговото име стои 1.0 Simple Smile . То не, че и това е толкова съществено в дългосрочен план, но със сигурност е по-важно от тоалета ти от абитуриентския бал. Младо момиче си, радвай се на младостта си, бързо минава...

Общи условия

Активация на акаунт