СЕДМОКЛАСНИЦИ 2024/2025 - Тема 10 - На децата им дойде до гуша, никой вече нищичко не ще да слуша!

• 23 983
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
Който е имал преди седмокласници може и да сподели при реденето на желанията в системата дали наистина имаш право да влезеш еднократно за 30 минути и после системата се заключва или 30 минути е сесията и само изтича и трябва да влезеш пак? Вчера на родителската класният твърдеше, че имаме 1 опит от 30 минути, което според мен не е така.

# 196
  • София
Покрай моя приятелка знам, че имаш неограничени опити. За заключване след 30 минути не съм наясно. Тя си беше извадила кодовете на паралелките, по ред на желанията ги беше написала на лист и самото въвеждане в системата така стана много бързо.

# 197
Можеш да променяш многократно.

Но да, ако човек се подготви предварително, става много бързо.

# 198
  • В реалността
Само изтича сесията. Преди да се подаде може да се правят колкото искате промени. Иначе, при веднъж вече подадени, по спомен само на хартия можеше да се носят за корекция преди да изтече срока за подаване на заявления.

# 199
Мисля, че го оправиха това и може да се коригира дори и подадено заявление.

# 200
Който е имал преди седмокласници може и да сподели при реденето на желанията в системата дали наистина имаш право да влезеш еднократно за 30 минути и после системата се заключва или 30 минути е сесията и само изтича и трябва да влезеш пак? Вчера на родителската класният твърдеше, че имаме 1 опит от 30 минути, което според мен не е така.

Сесията е реално 30 минути. За около 10 успях да сложа около 25 желания.
Предварително бях извадила кодовете на паралелките за да няма объркване.
Времето не е малко.

Можеш да подадеш неограничен брои заявление, като реално последното е валидното.
Никъде не се ходи. Всичко се случва в системата.
Тоест и да сбъркате и да подадете, няма проблем да се подаде ново заявление с правилните желания.
Въпроса е всичко да се случва в срока в който е отворена системата.

# 201
  • София
Благодаря за темата.
И синът ми прави пробни, спокоен беше.

# 202
Покрай моя приятелка знам, че имаш неограничени опити. За заключване след 30 минути не съм наясно. Тя си беше извадила кодовете на паралелките, по ред на желанията ги беше написала на лист и самото въвеждане в системата така стана много бързо.

Откъде се вадят кодовете на паралелките?

# 203
От план приема

# 204
  • София
Здравейте! Дали от нееднократно натискане, дали и на двамата със седмокласника ни писна, но вече сякаш ни е все тая.
Продължавам да се чудя ще надгради ли двете пробни матури, той не споделя много какво му е в главата....

# 205
  • софия
А запазват ли се вече наредените паралелки като изтече сесията,  ще може ли при повторното влизане да се допълнят без да се налага наново въвеждането на предходните

# 206
Аз прочетох инструкциите за кандидатстване от миналата година. Много нагледно е обяснено. Предполагам няма да има някакви големи промени, но все пак...
Ако на някой му е интересно, файлът с инстукции за кандидатстване за миналата година е качен тук:
https://infopriem.mon.bg/files/Online%20%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B4 … %D1%81%202024.pdf

# 207
  • В реалността
А запазват ли се вече наредените паралелки като изтече сесията,  ще може ли при повторното влизане да се допълнят без да се налага наново въвеждането на предходните

Не. Започвате да редите отначало.

# 208
Кога горе-долу се получават служебните бележки?

# 209
  • София
Кога горе-долу се получават служебните бележки?
Ден-два-три преди първото НВО.

Общи условия

Активация на акаунт