СЕДМОКЛАСНИЦИ 2024/2025 - Тема 10 - На децата им дойде до гуша, никой вече нищичко не ще да слуша!

• 23 902
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
Преди години с голямата  прикачах една надраскана със задния ляв крак нечетлива бележка, наречена медицинско, направо в системата като подавах. Така, да вървят бележките и он лайн, не само да си ги размотавам из чантата

# 226
Явно това е отскоро, когато синът ми кандидатства, не можеше все още.

# 227
  • София
Откакто подаването на заявления е онлайн, може да се прикача медицинско. Преди това, когато се подаваше на хартия в училище-гнездо, пак задължително се представяше медицинското при подаването.

# 228
Това медицинско е поредната никому ненужна формалност, направена да разходи хората и да събере такси. Не знам да са върнали някого, заради лошо медицинско, едва ли някой го и чете, освен, че и не би могъл да го разчете даже и да иска.

# 229
  • София
Взех и аз да се притеснявам за тези пликове и дали ще са адекватни квесторите, вече се съмнявам във всичко...

Мисля, че бях попадала на клип в сайта на някое училище, където се показваше практически кой плик в кой и така нататък, ако някой се сеща и може да сподели?

# 230
Това медицинско е поредната никому ненужна формалност, направена да разходи хората и да събере такси. Не знам да са върнали някого, заради лошо медицинско, едва ли някой го и чете, освен, че и не би могъл да го разчете даже и да иска.
Миналата година при записване първото нещо, което проверяваха е медицинското и конкретни цветоусещане в професионална гимназия.

# 231
Миналата година при записване първото нещо, което проверяваха е медицинското и конкретни цветоусещане в професионална гимназия.
Никой не провери цветоусещането на моята, преди да издаде медицинското. Може би трябва да го има в досието и, но едва ли, защото ме питаха и аз казах, че има перфектно цветоусещане и съгласно моите сведения беше издаден документът.
Мен са ме проверявали с едни цветни картончета, но нея не.

Последна редакция: чт, 29 май 2025, 19:18 от Априлски душ

# 232
За пръв път чувам, че децата сами трябва да си запечатват работите. Винаги това е било задача за квесторите.
Някой с опит може ли да потвърди за такова изискване?

# 233
  • София
При Дидева има всичко
https://cdn4.amcn.in/a/dideva.alle.bg/assets/f48d33cc77c4-w1000-c999999999-opng/oy7e0qwulktw1ia4snp2ppi.webp

П.П. нещо не ми се получава с картинката, но линкът е към схемата с пликовете.
Нека децата да прочетат и инструктажа за ученика. И в училище ще им го четат. Ще се справят!

# 234
  • софия
Оххх на нас понеже ни беше малко притеснението до сега, след 3 часа в Пирогов добавяме една гипсирана лява ръка 😨 Все още съм в шок, но на първо време ми идва в главата чертаенето като евентуален проблем

# 235
  • София
Много неприятно. Кое е счупено на ръката? Можете да проверите за персонализирана шина, в зависимост от мястото. Синът ми в 5 клас си беше счупил пръст, в Пирогов не предложиха шина и я гипсираха до лакътя ръката му, но впоследствие в един кабинет му направиха персонализирана шина и му освободиха 3 пръста, освен, че беше по-къса.

# 236
  • софия
Китката е. Гипса е до преди лакътя. Излезе да покарат колела, малко да се проветрят и ...те ти булка спасов ден🤦‍♀️

# 237
  • София
Синът ми преди време си беше счупил точно лявата китка, като двете кости бяха и усукани. Можеше да ползва пръстите.
П.П. Нали ви предупредиха да следите за подуване?

# 238
Ако е десничар не го мислете, малкия дявол е. Ще пише и ще изкара. Всичко ще е наред! Какъв гипс сложиха, има един олекотен, цветен, пластмасов му казват. Много по-удобно ще му е с него.

Последна редакция: пт, 30 май 2025, 00:57 от Априлски душ

# 239
Оххх на нас понеже ни беше малко притеснението до сега, след 3 часа в Пирогов добавяме една гипсирана лява ръка 😨 Все още съм в шок, но на първо време ми идва в главата чертаенето като евентуален проблем
Малеее, малкия дявол е бил май. Десничар ли е?

Общи условия

Активация на акаунт