Къдрокоси красавици - 9

• 4 615
  • 87
  •   1
Отговори
# 75
  • В полите на Пирин планина
Не, никога на сухо. Simple Smile

# 76
Моята е по-скоро чуплива отколкото къдрава и пак колкото по-малко я пипам - толкова по-добре е. Реша преди миене (за да останат повече косми по гребена и по-малко в канала Grinning), после с балсама и каквото евентуално там докато е мокра. И стига толкова до следващото миене.

# 77
Ооох, това със снимките е такъв автогол. Да, по принцип шаг седи добре на къдрава коса, нооо - фризьорите, които могат да го направят добре сигурно се броят на пръстите на едната ръка, ако не и по-малко. Освен това, веднъж ще го направят, но при поддръжката ще кълцат още и още и след три подстригвания ще си окастрена цялата. Това го казвам от личен опит, аз винаги съм на много етажи. Просто е мноооого трудно да намериш фризьор. Повечето си знаят едно и така си карат. Затова и аз искам по-прости прически вече, да няма изненади.
А снимките - да и аз мога да изглеждам уау за снимка, а реално да съм чорлава цял ден.  Тя косата не седи замръзнала.

# 78
Е, то и аз повечето пъти съм си чорлава с моята мека, чуплива коса. По-пригладена съм само, ако я вържа на опашка, но пък не се харесвам особено с прибрана коса.

# 79
Lady, същата драма с моята коса- цял живот рошава си ходя. Пробвала ли си с лак да я напръскаш като финална стъпка? Гледала съм такива видеа, но не съм пробвала още.

# 80
Не, защото не желая да е толкова фиксирана.

Оптимално ми е да я оформя с крем за къдрици и да я прихвана ето така:

(не е моята коса това)

# 81
Хич не обичам да ползвам лакове и пени за коси аз. Не ми харесва косата ми да стои лепкава и твърда.

# 82
  • София
Аз след пяната или гела размачквам с олио на Alfaparf за къдрава коса и омеква чудесно.

# 83
На мен ми трябва фиксация за да се оформят къдриците. Ползвам гел, който след като изсъхне размачквам или с олио за коса или с памучна тениска. Косата става мека. Но с гела за коса ще е друго може би и за това не съм пробвала още.

# 84
Наскоро се коментираше къдрав бретон, като включително и аз самата казах, че не е най - добрата идея. Да, обаче в миг на умопомрачение, реших да си го подстрижа. Давам ви нагледен пример какво да НЕ правите. 

# 85
Аз се подстригах доста късо, за да стане на пластове косата ми и да изглежда по-обемна. Че моята е хем тънка, хем чуплива.  Още не мога да разбера дали ще стои достатъчно къдраво, защото съм с прическата от фризьорката, която стои по-скоро чуплива. Но тя не ме прави със същите продукти като моите. Ще видим.

# 86
Аз се подстригах доста късо, за да стане на пластове косата ми и да изглежда по-обемна. Че моята е хем тънка, хем чуплива.  Още не мога да разбера дали ще стои достатъчно къдраво, защото съм с прическата от фризьорката, която стои по-скоро чуплива. Но тя не ме прави със същите продукти като моите. Ще видим.
И моята е тънка и чуплива. Като се подстругах преди време долните пластове около врата се къдрят доста даже, а отгоре стпи права почти и виси направо. Представях си го пи-хубаво. Но пък наистина поне обем придаваше. Сега малко порасна, но с къдренето отдолу не личи много. Ще покажете ли как се е получило и какви продукти ползвате Simple Smile

# 87
Като се направя аз, ще се щракна. Малко съм на Вие с постването на снимки тук, но ще пробвам.

Щом мъжа ми ме хареса с къса коса, значи все пак е добре.  Малко импулсивно се реших, защото бях навита за пластове и ми каза да избирам - или те правя сега и скъсявам доста, или чакаш до зимата. Аз обаче не трая...

Общи условия

Активация на акаунт