Къдрокоси красавици - 9

• 5 344
  • 93
  •   1
Отговори
# 45
Аз вече няколко месеца се радвам на резултатите с Парлукс. Никога, никога не съм предполагала, че сешоарът е от такова значение. Абсолютен gamechanger.

# 46
  • В полите на Пирин планина
Аз искам да похваля една маска за коса, която преди месец си поръчах, заедно с боята ми за коса, само да допълня до безплатна доставка, а тя излезе супер добро попадение:

Страхотно разплита и напоява косата, а освен това е много икономична.

# 47
Откъде е, никъде не я намирам?

# 48
# 49
Поръчах, ще дам отзиви Blush

# 50
Някой ползвал ли е този крем за косата си?
Впечатления? Балсамът за къдрици на Taft ми е на свършване а си бях купила този крем за коса ,защото имаше много хубави мнения и бил идеален за къдрокоски. Някой може ли да ми каже дали е хубав?

# 51
  • В полите на Пирин планина
На мен ми харесва, но няма фиксация. Ползвам го като грижа, но добавям и нещо с фиксация над него.

# 52
Аз вече няколко месеца се радвам на резултатите с Парлукс. Никога, никога не съм предполагала, че сешоарът е от такова значение. Абсолютен gamechanger.
Не бях чувала за тях и ги погледнах, но са много видове. От кой точно сте доволни?

# 53
Моя е Parlux - DIGITALYON® - Комплект дигитален сешоар 2400W + дифузер MAGIC SENSE.

# 54
Аз си взех Parlux Alyon Air Ionizer Tech 2250W с включен в пакета дифузер MAGIC SENSE.

# 55
  • София
И аз се преродих, откакто смених сешоара с имитация на Dyson.

# 56
Аз пак да попитам доволните от сешоарите - споделете моля ако сте на влажен климат и сте доволни.
Защото аз живея на морето и като изляза навън на влагата става интересно Joy

# 57
Какво ползвате за стилизиране? Търся си продукт, който да оформя косата ествествено, без да втвърдява, без мокър ефект и да не изглежда мръсна на следващия ден.

# 58
Какво ползвате за стилизиране? Търся си продукт, който да оформя косата ествествено, без да втвърдява, без мокър ефект и да не изглежда мръсна на следващия ден.
Присъединявам се и добавям към питането: как я държите прибрана вкъщи така че да не се развалят къдриците няколко дни.
Тъй като все още не съм намерила подходящите стилизиращи продукти (с изброените параметри), я изправям всеки път.

# 59
Аз не знам дали съм капацитет, първо защото имам много специфична коса (с дебел косъм, гъста и тежка, нещо като афро ама във вариант чуплива), но до сега от купищата продукти минали през ръцете ми (много прехвалени - хвърлени или подарени) за момента за стилизиране харесвам това на Редкен
https://www.arlen.bg/product/29279/termozashtiten-hidratirasht-k … -cream-250ml.html.
Това на измита коса, след изсушаване използвам малко от коприната на Chi и толкоз. Рефрешвам само с някой двуфазен лосион, който имам под ръка, сега  от същата серия чакам това с надежди:
https://www.arlen.bg/product/29281/osvezhavashta-magla-za-defini … l-mist-250ml.html.
Рефрешна ли само с вода, косата ми става ужасна след 1-2 часа. Понякога само я намачквам с вода и мога да повторя с малко количество крем без някаква стойна система, но е много рядко.

За запазването - веднага след като се прибера я връзвам на опашка отгорена главата и така и спя.
За влажното време не знам, моята не се влияе кой знае колко от влагата особено, ако съм с крем за оформяне или някакв финиш. Предполагам това пак е от спецификата на косъма.

Още нещо да похваля - при мен огромен проблем е обема в корените защото косата ми издърпва всичко под тежестта си. Това купих последно и до момента с справя чудестно, пак го слагам след измиване на косата.
https://zlatnaribka.com/products/sprey-za-obem-v-korenite-s-kurk … -for-roots-200-ml

Но пак да напиша - до коса е, много от нещата, който са с масово харесвани при мен не работят и косата ми изглежда точно като моп увиснала.

Последна редакция: пт, 25 юли 2025, 15:56 от flambe

Общи условия

Активация на акаунт