Бебеправенето отрази ли се на организма ви, промени ли цикъла ви?
Имам вече едно дете, родено 2016та, имах направо перфектна бременност. След това имам два аборта по желание, правени с вакуум в много ранна бременност. Нямам проблеми след тях, ходила съм на прегледи, дори ми казват, че имам супер репродуктивни органи и трябва да раждам деца. 😀 Цял живот цикълът ми е бил като по часовник - 28 дни зимата, 25-26 лятото. Закъснение съм имала например по ден, когато се измества постепенно. Единствените 3 пъти в живота ми, когато съм имала повече от ден закъснение е било когато съм била бременна назад в годините. И това ми е бил единственият симтом, по който да разбера.
Сега съм на 30, с мъжа ми правим опити вече трети месец. Е направо ми се разказа играта. Трети месец подред имам крампи от по 5 дни преди датата на цикъла. НИКОГА в живота си не съм имала крампи, евентуално в деня на цикъла рано сутрин и то те са толкова леки, че не ги отчитам ако не се замисля. Февруари бях така, после ми зацапа два дни преди цикъл, след това абсолютно нищо, след това ми дойде с огромна сила плюс гигантски съсиреци. Отрицателни тестове дни наред. Март и април пак крампи. Април ми дойде два пъти в месеца реално, защото ми дойде на 25тия ден. Реших, че се измества за лятото. Сега през май обаче ми дойде на 31вия ден чак. На 28мият ден имаше еднократно зацапване при бърсане и толкоз. 7 дни бодежи долу ниско, ту в ляво, ту в дясно, ту по средата. Даже не крампи, а бодежи. От 25тия ден, чак до днес когато ми дойде съм правила тестове - все отрицателни.
Бебеправенето ли така ми обърка организма изведнъж, направо е ужас. Търпи се, разбира се, но е абсолютно необичайно за мен.
Как е при вас, любопитно ми е да разбера.