❤️Януарска радост 2026та година♡☆♡❤️

• 27 499
  • 795
  •   1
Отговори
# 135
Много интересно като разглеждам цените на пренаталните тестове не мога да разбера защо са толкова различни всичките. Като на veracity сякаш е най-ниска. Някой знае ли защо е така?

# 136
И аз мисля за NifityPro.С първата бременост не съм пускала и много съжалявам.  Детето ми е напълно , здраво на три години. Но в семейството има хора с аномали и изобщо как не съм го пуснала нз. Това е голямо спокойствие за една майка. С тази бременност до сега не съм повръщала и нямам никакви симптоми освен много напрегнати гърди. Майките с втора или трета бременност,  сърби ли ви корема?

# 137
Много интересно като разглеждам цените на пренаталните тестове не мога да разбера защо са толкова различни всичките. Като на veracity сякаш е най-ниска. Някой знае ли защо е така?
Различен метод на обработка. Конкретно съм се интересувала от Nifty и Panorama. Панорама изследват фетална и майчина ДНК отделно и твърдят, че само техният метод можел да засече триплоидия. Отделно са и в САЩ и доставката също оскъпява. Nifty пък са китайска фирма с база в Дания и пак ползват друг метод, като имат и включено тестване за редки анеуплоидии и 92 микроделеции. А Veracity е базирана в Европа, и доколкото гледах тестват само базови 21, 18, 13 и няколко анеуплоидии и микроделеции. Отделно и маркетинга също вдига цената.

Последна редакция: чт, 12 юни 2025, 21:22 от skupocenna

# 138
Аз до последно се чудех за пренатест, но днес док ми каза, че няма смисъл и смятам да му се доверя. Ще си чакам феталната и БХС юли месец и ще съм с положителни мисли 😁

# 139
Ох аз пт днес имам болки ниско долу чат пат и парене отдолу прилича ми на цистит утре съм на лекар… вчера бях нищо ми нямаше за пулс да чуем всичко беше наред и днес какво стана пуснах изследвания предназначение имам малко високи левкоцити всичко излезна само секрета не е или ще е явно цистит или някаква гъбичка знам ли..

# 140
Mimi222, пусни си стерилна урина, най-вероятно е цистит, при мене това се оказа, многоо много вода, за да се изчисти по-бързо Simple Smile

# 141
Аз ще правя Veracity, че е намален до края на юни на 650 лв пълния. Но се чудя дали да не изчакам феталната морфология, щото файда да знам, че няма хромозомни аномалии, ако няма очи или нос примерно... Grinning Но може би ще рискувам.
Иначе да се похваля вече в 10-та седмица явно плацентата си е поела изцяло функциите, защото спря да ми се гади и да повръщам, слава богу! Пак се чувствам себе си. Дано не се връща тая мъка! Grin
Дай Боже всекиму! Не се ли шашнахте, като отшумяха симптомите. Аз сутрин се събуждам с ужас, като гърдите ми вече са все по-меки. Нямам търпение да отида на преглед в сряда.

# 142
Момичета, на вас АГ взе ли ви цитонамазка? Аз му казах, че съм по-скоро против предвид предстоящо пътуване, но той настоя и днес се появи тъмно жълтеникаво течение (няколко пъти ми обясни, че е напълно нормално да има кафяво зацапване до седмица) но съм си леко притеснена

# 143
Момичета, на вас АГ взе ли ви цитонамазка? Аз му казах, че съм по-скоро против предвид предстоящо пътуване, но той настоя и днес се появи тъмно жълтеникаво течение (няколко пъти ми обясни, че е напълно нормално да има кафяво зацапване до седмица) но съм си леко притеснена

На мен не е правена, но цитонамазка ми е правена преди по малко от година и предполагам, че заради това не са ми взели проба.

# 144
Да и ние обмисляме генетичен тест, аз се опитах да ги проуча, засега съм се спряла на Nifty Pro, защото АГ ми го препоръча, но описанието на Niptify ми изглежда по-обширно. Вие на кой сте се спрели?

Аз правих Niptify в cellgenetics. Препоръча ми го консултантката в лабораторията, защото е най обширен

# 145
Serpentina59, и на мен не са ми взели цитонамазка, но при мен предстои и регистриране по ЖК. Вие регистрирахте ли се вече по ЖК?

# 146
  • Бургас
Здравейте! С термин 05.01 😊

След  пуснати кръвни тестове в 10г.с ми излезе: кръв и кетони в урината; завишено СУЕ, левкоцити и еритроцити. Има ли други мами с подобни резултати?

# 147
Serpentina59, и на мен не са ми взели цитонамазка, но при мен предстои и регистриране по ЖК. Вие регистрирахте ли се вече по ЖК?

Все още не, след лош опит с Майчин дом реших да се следя в частна болница и до колкото разбрах в такъв случай не е необходимо такава регистрация, защото частната ти издават и оформят всички необходими документи + болнични.

# 148
Аз в петък пуснах Nifty Pro и се надявам да излезнат бързо резултатите. Казаха максимум 10 дни, но излизали по-бързо. Ако някой се чуди кой тест да си направи, в Геника може да се запазите час за тест и да ви разкажат подробно какви са разликите в тестовете, какво покриват и т.н. Обясниха ми, че Vernador е доста по-обширен и е само 300 лева по-скъп, но аз предпочетох да си послушам репродуктивната и да пусна Nifty Pro, както ме е посъветвала.

# 149
Аз вчера получих някакво розово зацапване в 7+2, изписаха ми дуфастон и но шпа. Беше еднократно и сега ми е малко тъпо, че започнах дуфастона, защото знам че трудно се спира но.... дано всичко е наред. Много зле се чувствам психически.

Общи условия

Активация на акаунт