Мисля, че мъжът ми ми изневерява

• 13 362
  • 132
  •   1
Отговори
# 45
Твоите колеги са друго семейство. Те имат друг живот и друга ситуация. Хубаво е, че им се е получило, но при вас дори самата ти си кълбо от нерви, това е кофти предпоставка за спокойни разговори.

Какво е било развитието при твоите родители, че така те е наранило, ако не е тайна?
Имаше скандали, изневери, физически разправи, изоставяне...

Последна редакция: вт, 27 май 2025, 13:36 от Не се сърди, човече

# 46
Какво има да говорите и да се разбирате. Пълен игнор, само че казваш колко пари да остави за децата.
Той какво, ще ти се помазни малко и ти веднага ще свалиш гащите...

# 47
Di Soleil - интересно ми стана  - никаква полза не виждам от предложената от теб стратегия... какво ще спечели авторката от бягането като антилопа и ползването на милите имена към друга жена, отправени към мъжа й..? Изобщо не се заяждам, просто се чудя какво ще е от полза за нея при такова поведение?

# 48
Какво има да говорите и да се разбирате. Пълен игнор, само че казваш колко пари да остави за децата.
Той какво, ще ти се помазни малко и ти веднага ще свалиш гащите...
Нямам такива намерения.

# 49
Ми, посрещаш го с разпечатката и го пращаш да си помисли на спокойствие той какво иска.

# 50
Докато се постилаш като килим той ще те тъпче. Докато се тресеш от нерви и не ядеш, той ще си разигравя коня и ще вдига скандали. Не знам какви са тези мъже, че колкото е по уязвима една жена, толкова повече и се качват на главата. За мен единственото решение е колкото се може повече независимост от него.
Първо събирай доказателства, разрови се, поразпитай ако можеш. Второ среща с адвокат, какво е нужно да останеш с децата в апартамента, подготви си документи, опитай да разделите финансите, да дава повече пари в къщи.
Когато си готова и той почне да ти прави фасони и да вдига скандали, просто го попитай дали *име на любовницата* търпи същото поведение от него. Или на нея се умилква да му пусне и дали тя знае какъв идиот е той в същност.

Бас ловя, че другата жена не го иска. Може да са имали нещо, но ако го е видяла какъв е да се опитва да го отреже.
Той в началото е много грижовен и галантен, това ме привлече в него

# 51
  • София
Те в началото всички са много грижовни и галантни. После, има един вид мъже, които започват със заяжданията и скандалите. Хоп, един път - бил пиян, втори път - бил изнервен, трети път - нямало пари, четвърти път - ти си казала "копче", пети път - пак се изтърва и каза "копче"!
Изневерите са между другото, така за цвят.
И така, докато жената е достатъчно тъпа и влюбена, да трае, а тоя да я закопае!

# 52
Те в началото всички са много грижовни и галантни. После, има един вид мъже, които започват със заяжданията и скандалите. Хоп, един път - бил пиян, втори път - бил изнервен, трети път - нямало пари, четвърти път - ти си казала "копче", пети път - пак се изтърва и каза "копче"!
Изневерите са между другото, така за цвят.
И така, докато жената е достатъчно тъпа и влюбена, да трае, а тоя да я закопае!
Да сега роднините ми се активизираха, че не можело така лесно да се захвърлят толкова години брак. Като цяло смятам от вашите съвети да се успокоя, да говоря и да му кажа да ми даде отговор, какво ще предприеме, аз ще обясня, че от моя страна, колкото и да ми е гадно, няма да го насилвам да остава. Най- вероятно ще отрече ако има нещо, но просто аз не мога да продължавам да съм в това нервно състояние. Искам да разрешим нещата като възрастни и заради децата

# 53
Е, той нищо няма да предприеме. На някои мъже не им пречи да си имат по две официални жени. Едната гледа децата, с другата живее, докато и тя не роди, като прихожда и в двете къщи.
Ти май трябва да решиш.
На първо време го прати в ергенския апартамент, за да може и двамата да мислите на спокойствие.

# 54
  • Melmak
Ама те роднините ти няма да живеят с него. Не е в техния дом да му търпят изневерите. За мен тези семейства за пред хората са ужасно нещо!

# 55
Ще ти каже или че си въобразяваш или че ти си виновна. И после ще е мил и гальовен за те замотае.
Ти решаваш. Ако не можеш да простиш му събираш багажа и да го няма. Ако няма да го гониш не повдигай въпроса.
Но преди това адвокат, да ти каже законното какви права и задължения имаш. Как може да го разкараш Ако не иска да се махне.

# 56
Премисляй добре къде ще говорите. В никой случай пред децата. Абсурд по телефона.
 Можеш да обърнеш мача само ако си хладнокръвна и точна. Ще отрича, това е инстинкт за самосъхранение. Вадиш чата,  говориш по същество, ясни условия и докато не чуеш нещо от сорта  ,, аз съм глупак,, - не спираш атаката. Знаеш кое му е важно, удряш там. Примерно - ще му се смеят на акъла и роднини и приятели. За мнозина ,, какво ще кажат хората,, е от съществено значение. Обясняваш спокойно колко добре ще се справиш и без него. Ако трябва вземи нещо за нервите преди разговора.
Главното е да се шокира от обрата   -  до вчера грижовна съпруга, днес бизнес дама с план за бъдещето, в което него го няма. Обикновено в главата му влиза мухата за любовник. Започва да се чуди дали не е изтървал нещо. Успокой го, че не е необходимо да ти набутва идеята за бившия годеник, защото критериите ти са вече много по- високи и той самият не ги покрива. Ако ревнеш или започнеш да се молиш, приключена си.

# 57
Абе колкото и години брак да е, ако няма взаимно уважение и незачитане на мнението на другия, по такива важни въпроси, го пиши бегал.
Има си правила и граници и всяка двойка би трябвало да си знае предела и търпението.
Бъди ясна, точна и категорична с него, да не би да не е разбрал нещо.

# 58
  • София
Тоя човек ми изглежда с личностово разстройство, но не знам дали да пишеш в темата за Невъзможните или в тази за домашно насилие. Много внимателно премисли как ще постъпиш в случая, защото с тая ревност и небалансирано поведение, плюс манипулативен, изобщо не се знае как ще реагира.

# 59
  • София /Абсурдистан
Тук случката вече се е случила. Иска да се освободи от чувството за вина и вие да го напуснете. Нека да си плати, обаче, за свободата. Адвокат да изготви споразумението и да си живее свободният живот. Но да дава пари за децата.
Друг вариант е да не му се обръща внимание и да прави каквото ще. Всеки да си има свой живот без скандали.

Общи условия

Активация на акаунт