Фейсбук не разваля връзките – месинджър обаче...

• 10 919
  • 291
  •   1
Отговори
# 165
  • Out of the Mix
А да бе, чакайте някой глиган да ме омая с приказки.... То всъщност и с пиене не ми се получава тоя номер, колкото и да се наливам, тва дето не ме кефи на трезво, на пияно също не става.
Между другото казвал съм и на моята да си избира по-готини приятелки, че съм капризен, гледа ме леко втрещено Simple Smile

Joy

Така е.

Недей, че може да си помисли, че искаш тройки да правите, е освен ако не е отворена, де.

Лошо, ако ти върне с контра, че иска някой приятел пък ти да докарваш от време на време. Mr. Green

Довечера съм на парти и съм казал на приятелката на брат ми да докара някакви нови, свежи попълнения, че там е текучество постоянно, имат по 2-3к приятели у Фейсо, аз само "намазвам и налазвам" интелигентно, а искам да разнообразявам. Е, все някоя бамбина ще ме кротне, но купонът е гарантиран. Satisfied

# 166
Няма начин някой "да ми позволява или разрешава" каквото и да било.
Получава си го подобаващо. Че и му харесва даже.
//
Понеже темата ми беше пусната с идеята за интернет комуникациите, гледай колко са различни хората и колко различно реагират.
И как някои мъже не разбират, че самото им поведение ги обрича на определени женски реакции и отношение.
Три отказа за среща. Комуникация инстаграм/месинджър.
Първият – покана за коктейл, отказах, пожела ми успех, пита защо, надушил друг мъж. Ок - реагира адекватно, просто спряхме комуникация.
Вторият – ама как не съм искала да "ме изведе", айде де, какво съм се правела. Лъжела съм, че има друг мъж, не вярвал. Хайде де, ресторант в центъра, вечеря (омг), искал само да "ме изведе". Не е коректно към другия мъж казвам – блокира ме и изтри. То е фрустрация, то е чудо.
Третият – удобно ли е да те видя, кога, много искам и ще се радвам, но ще се съобразя с теб къде и кога. Ти избери мястото, ресторанта, хотела (човекът пътува от друга държава). Искам да се запознаем, да разговаряме, да се опознаем.

Кой според вас печели?

# 167
  • Обран бостан ;)
Няма начин някой "да ми позволява или разрешава" каквото и да било.
Получава си го подобаващо. Че и му харесва даже.
//
Понеже темата ми беше пусната с идеята за интернет комуникациите, гледай колко са различни хората и колко различно реагират.
И как някои мъже не разбират, че самото им поведение ги обрича на определени женски реакции и отношение.
Три отказа за среща. Комуникация инстаграм/месинджър.
Първият – покана за коктейл, отказах, пожела ми успех, пита защо, надушил друг мъж. Ок - реагира адекватно, просто спряхме комуникация.
Вторият – ама как не съм искала да "ме изведе", айде де, какво съм се правела. Лъжела съм, че има друг мъж, не вярвал. Хайде де, ресторант в центъра, вечеря (омг), искал само да "ме изведе". Не е коректно към другия мъж казвам – блокира ме и изтри. То е фрустрация, то е чудо.
Третият – удобно ли е да те видя, кога, много искам и ще се радвам, но ще се съобразя с теб къде и кога. Ти избери мястото, ресторанта, хотела (човекът пътува от друга държава). Искам да се запознаем, да разговаряме, да се опознаем.

Кой според вас печели?

Четвъртия Wink

# 168
Неее, грешка на езика – три отказа - четвъртият печели, да. Но кой е четвъртия е въпроса?
Пропуснах един – само за секс се включва. Дори не го сийнах. Wink

# 169

Joy

Така е.

Недей, че може да си помисли, че искаш тройки да правите, е освен ако не е отворена, де.

Лошо, ако ти върне с контра, че иска някой приятел пък ти да докарваш от време на време. Mr. Green

Тройката ни е фантазия и на двамата  естествено в различен вариант, ама сме твърде ревниви и сме решили да си остане само фантазия и филмчета за вдъхновение

# 170
  • Обран бостан ;)
Неее, грешка на езика – три отказа - четвъртият печели, да. Но кой е четвъртия е въпроса?
Пропуснах един – само за секс се включва. Дори не го сийнах. Wink

Еми, де да го зная. Кристалното ми кълбо е на ремонт.

Да не е Мъск ? Wink

Апропо- никога не съм получавал покана за ресторант. Даже не знам как бих реагирал.

Впрочем, веднъж ме "поканиха", но си беше опит за гавра, неуспешен в крайна сметка.

# 171
  • По света и у нас
Виж сега за да те поканят трябва да си готов за действие, да имаш телефон/интернет и да умееш да чакаш, а не да досаждаш.
Малко мъже умеят тая увертюра.
Повечето досаждат и се пазарят най - нетактично което само влошава нещата

# 172
  • Обран бостан ;)
Не говоря за ОН ЛАЙН покани.

# 173
  • По света и у нас
И аз не говоря за онлайн покана от уебсайт, а от хора които си виждал на живо.

# 174
Тази дето ще покани мъж на живо на ресторант, ти гарантирам, че яко е загоряла и отчаяно търси нещо да я пукне.
Не бих се "възползвала", ако съм мъж. Освен, ако и той/ти не си също толкова загорял. Но жена да кани на ресторант по този начин.... евтинко.
Имаше едни такива обожателки на бившия – на хотели го канеха с вечери и преспиване, че били в командировка и да уплътнят мадамите. Пък и онзи ръб мъжа им не ги опрашвал и без това.
Но всеки има право на лош вкус.

# 175
  • По света и у нас
Глупости. Аз каня напълно платонично.

# 176
  • Обран бостан ;)
Глупости. Аз каня напълно платонично.

Вуте, ила пут гулемия орей, ща и*ъ. Trollface

п.п. Не ми обръщай вниман. Wink

# 177
Вуте към Пена- довечера ела под дъба, да та е*** в г***а..
Пена: разбрах ти тънкия намек

# 178
Тази дето ще покани мъж на живо на ресторант, ти гарантирам, че яко е загоряла и отчаяно търси нещо да я пукне.
Верно е. Една ме покани, отивам там, тя с бяла рокля, жени се за някакъв.
Като се наядохме тя отиде на меден месец.
Аз си отидох у нас.

# 179
Късата клечка, брат. 🤣
А можеше и да ви се получи.

Общи условия

Активация на акаунт