Фейсбук не разваля връзките – месинджър обаче...

• 10 910
  • 291
  •   1
Отговори
# 180
  • По света и у нас
Вие сте загорелите, дефакто,  а ние канещите просто искаме да ви преслушаме и преценим струва ли си да ви държим наоколо. Но вие си мислите ще са ви навити да ви скъсат от секс. Laughing
О мъжка надежда, о психика. Както и да е.

# 181
Е, много си ларж пък ти, Прими.
Или ти харесва, или не. Какво ще го преслушваш. Че и по ресторанти ще го каниш. Simple Smile)
Ако той те покани – да. Обратното е яка заявка за жена, която търси "внимание" да го нарека меко така.

# 182
  • По света и у нас
Е ти как знаеш дали ти харесва преди да си го опознала човека?

# 183
На прима виста е водещ вида, начинът на общуване. Винаги знам още преди да ги срещна на живо дали ми харесват. Достатъчно шансове и време съм дала за комуникиране. На живо може да ме събори единствено нещо екстраординарно.

# 184
Мъжът трябва да кани, но имам приятелка в САЩ, тя също предпочита първа да пише и кани. И като й казах, че тук дори от приложенията много мъже носят цветя, тя каза "уоу колко са готини българите". Друга приятелка работи години в посолството ни в Йордания и каза, че толкова й е писнало от техните простотии, че вече българските глупости у мъжете й се виждат като някакво джентълменство.

# 185
  • Out of the Mix
Мъжът кани, точка - >.

Винаги така е било при мен.

След което, ако сме се "аресали", тя е свободна и може да прави, каквото иска, да "кани", предлага, дава идеи, да е игрива.

Не ми е приятно да ме черпят всеки случай, това е сигурно, без значение ще има ли някакво развитие, или не.

Възпитание и етика сякаш, за мен дори е част от мъжеството и кавалерството.

# 186
  • По света и у нас
Пак ли започвате за старата тема с черпенето...

# 187
Едно момиче много искаше да ме черпи за рождения си ден, бяхме на 2-3 срещи и бях решил, че ще я разкарвам. Отидох да не се обиди, ама ми беше тъпо през цялото време. Друг път не помня някоя да е искала да ме черпи на първа или на няколко срещи, винаги си деляхме сметката за кафето и количката

# 188
Жената кани, когато иска да отмъкне вече обвързан мъж.
Сексиско ще прозвучи, но жените са по-безскруполни решат ли, че заслужават повече нечий чужд мъж.

# 189
Нали? А мъжете сякаш нямат против да делят, най-вече когато са обвързани 😊

# 190
Мъжете като черпят е за да пукнат нещо странично за разнообразие.
Жените канят ли за черпня - залагат на дългата стратегия.

# 191
  • По света и у нас
Жените ако канят за черпня или имат рожден ден или друг специален повод и са от български произход…чужденките биват черпени по тези поводи.
Ако жена е решила да плати сметката или сметката си - значи е решила да не те види повече.

# 192
То мъж можеш да отмъкнеш и без черпене.
Не я разбирам логиката на последните мнения.
На последната среща аз платих вечерята, защото преди това той плати друго и после ми казва – от възпитание те оставих и да не правя циркове пред персонала, но от тук насетне аз поемам всичко. Все пак аз съм мъж и джентълмен и така смятам за редно. И ме компенсира с последващите разходи петорно.
Наистина не си представям що за мъжественост в криза трябва да има един мъж, за който е нормално жена да му плаща (изключваме жиголо ефекта).

# 193
  • София /Абсурдистан
Бил отмъкнат той докато оказвал съпротива с риск за живота си  Joy

# 194
Преди мм, когато съм излизала с мъже, винаги ако не съм искала да има втора среща съм настоявала да си платя сметката или да я делим. А те май никога не са го схващали, защото са ме канили пак.

И аз смятам, че който има рд трябва да бъде изведен и черпен.
Обаче съм излизала и с чужденци, докато учех в Испания, младите момчета въобще не ти плащат сметката, даже не те и изпращат до вас, а в бг сме свикнали дори приятели мъже да ни изпращат. По-големите мъже плащат и са джентълмени, но мисля че е от поколението, и това че вече равенството между мъже и жени не им позволява. Имах съквартиранти момчета, никога не са предлагали една консерва да ми помогнат да я отворя, и накрая ги питах, казаха това, че жената може да се обиди, че е мислена за слаба и че не може, ако жената помоли за помощ или дори да й отвориш вратата...тогава ще го направят.
Това ме научи, че мъжете не са гадатели и трябва по-директно, а не чрез намеци и манипулации. Но предпочитам българите, тук студенти във влака винаги ще ти вземе чантата и куфара, ще ги качи и ще ти помогне без да трябва да молиш.

Общи условия

Активация на акаунт