Фейсбук не разваля връзките – месинджър обаче...

• 10 966
  • 291
  •   1
Отговори
# 120
  • По света и у нас
Аз се надявах да избягам от милфофилите на Дивия запад, завръщайки се в БГ, но уви изглежда и тук дебнат из борисоавата, дебнат в БГ мамата... Егати, тази моя майчинска аура лепи синкьовци в 9 планини радиус!

# 121
  • Out of the Mix
Е, поне една картина си купи от нея. Колко муй. Wink

Викаш за спомен, ако не за друго.

Между другото, да, имам 3 стени, на които умувам какво да сложа пред лъскавия хубав ултрафин на стъкло латекс.

Примо, еми тогава не се самопредлагай, а остави да те свалят и ухажват, без да се дърпаш, като ощипана мома, а вече си си Milf, както казваш. Smile

# 122
  • По света и у нас
На теб никога не съм се самопредлагала, както и на никой друг мъж от БГ-мама.. Нямам и намерение да започвам.

# 123
  • Обран бостан ;)
Е, поне една картина си купи от нея. Колко муй. Wink

Викаш за спомен, ако не за друго.

Между другото, да, имам 3 стени, на които умувам какво да сложа пред лъскавия хубав ултрафин на стъкло латекс.

Лепни по един банан с монтажно тиксо. Ще спестиш няколко милиона долара. Wink

# 124
Че как ще питам приятелки за гаджета, ние имаме коренно различен вкус.... Препоръки от мъже! Мъжа ми, бившия и по-бившия така ги намерих. Приятелите мъже са най-доброто сито.
Като са толкова добро сито, що избранниците са все бивши?

# 125
Мъжът ми си е настоящ.
Бившите си бяха супер. Нищо лошо не мога да кажа. В крайна сметка те ми гарантираха за тях, за мен никой не им е гарантирал. Grinning

# 126
Абе мъж мъж да препоръчва не е много обективно. Братлетата винаги се подкрепят.
Друго си е да изскочи някоя най-добра приятелка и да ти рекне – а, тоя е голям боклук.

# 127
  • Out of the Mix
Primo, там ти е и грешката, щото не знаеш кой е отсреща, уж си широкоскроена и отворена, ама май само надуваш балони. Stuck Out Tongue Winking Eye

Всеки случай аз нищо не искам, повторил съм го неколкократно, ляляме си тук, дозапълвам време, нема се косиш.

И последно, ако размислиш, и си отворена, ще ти кажа петък вечер къде ще съм (централно е), заповядай забавата ще е на 6, аз черпя, ще се запознаеш освен с мен, и с много други готини хора. Условието е да има на кой да оставиш децата, че мястото не е за малки деца.

Манди ще ме умори с нейните "гаранции" и "препоръки той е добро момче".
Мне, просто си имала компании и сте се запознавали така, обменяли контакти, и като скъсаш с един, пробваш, хващаш друг. Ама така много стават баджанаците, не мислиш ли? Wink

Много си млада все още.
Ще видиш в един момент от живота, че гаранцията е Франция, като не ти говоря само на любовния фронт.

Последна редакция: ср, 18 юни 2025, 20:47 от Revoker

# 128
  • По света и у нас
Друго си е да изскочи някоя най-добра приятелка и да ти рекне – а, тоя е голям боклук.

Когато мъж ми похвали друг мъж за да тръгна аз с другия, ще ида при доктор Енчев и ще го помоля да ме прегледа.
Кой нормален мъж ще си даде потенциалната мацка на друг бе?!
По-скоро ще го очерни в моите очи, и мен в неговите за по-сигурно.

Ревокърю, звучи като покана за съунг парти. Пиши ме заета, омъжена, пенсионирана, в затвора. И престани да се занимаваш мен.

Последна редакция: ср, 18 юни 2025, 22:29 от PriMadonna

# 129
Амаразбирасебе. Съвсем друго си е приятелка, дето ги е опаткала сичките и им познава... кътните зъби Wink да ти сведе достоверна детайлна информация.
Пък избора след това си е твоя лична работа. Що не може обаче от единия - едно, от другия - друго, от третия трето? В един и същ момент, естествено, иначе си може и още как.
То и едновременно може, ама рискувате да ви излезе лоша репутация, а ако стигне и до бгмамата, ай, ай, смяна на никове, пароли, регистрации... Много енергоемко.

# 130
То не е лесно, знам.
Ама коя добра приятелка спи с мъжа ти, дори и бившия.
Дерзай.
Нищо не рискуваме.

# 131
Когато мъж ми похвали друг мъж за да тръгна аз с другия, ще ида при доктор Енчев и ще го помоля да ме прегледа.
Кой нормален мъж ще си даде потенциалната мацка на друг бе?!
Човекът може да е женен вече и да те препоръча на комшията.
Пък после да те прасне. Даже няколко пъти.

# 132
  • Обран бостан ;)

Ааааа, виж ти, виж ти.

За това ли в БГ Мама всички жени са красиви и умни ?

Trollface

Апропо- казвал съм на жена, че ходи с боклук. Отвърна ми "Ти не го познаваш". Направи и дете и духна.

# 133
  • По света и у нас
Тук вече се отплеснахте в хипотези в стил Дързост и красота по мъжки, но не сме изненадани.

# 134
  • SF
Човекът може да е женен вече и да те препоръча на комшията.
Пък после да те прасне. Даже няколко пъти.
Случват се такива истории, но не на всеки.
Има едни малцинства, където са си ежедневие. При интелигентните хора по-рядко или никога.

Общи условия

Активация на акаунт