Фейсбук не разваля връзките – месинджър обаче...

• 10 923
  • 291
  •   1
Отговори
# 150
Всъщност не е заради морала при мен, просто е по-логично.
Зает е -> нямам бъдеще с него -> за какво ми е да се занимавам.
Ако той ми обърне внимание-> връщаме се на -> за какво ми е изневеряващ тип.
Та по чиста логика, ако някой е зает отива директно в приятелския кръг.

# 151
И аз не съм от най-моралните, та – просто е въпрос на чест и достойнство. Ако ми е добра приятелка, няма начин да си легна с мъжа ѝ.

# 152
  • По света и у нас
Ако ми е добра приятелка и аз не пипам, ако я харесвам като човек но не ми е близка - също. Обаче ако е някаква тъпанарка която ме дразни, а мъжа и е хубав, не гарантирам, че ще ги пожаля и двамата.

# 153
А ако се разведе заради теб без да те прави преди това любовница?

# 154
А ако се разведе заради теб без да те прави преди това любовница?
Ако се разведе няма да е заради мен, а защото има проблем в брака си.
Ако реши да ми вмени отговорността за това, няма да ми стане по-привлекателен и тепърва да го харесам.
От друга страна, ако някой просто се разведе, а аз не знам, че е имал нещо към мен преди това, може би бих погледнала на него вече с други очи. А да, и бившата му съпруга да не ми е никаква.
Но този вариант е толкова нереалистичен, че не вярвам да бъде нужно да вземам някакво решение.

Като цяло не ми харесва идеята да си усложнявам живота.

# 155
А да бе, чакайте някой глиган да ме омая с приказки.... То всъщност и с пиене не ми се получава тоя номер, колкото и да се наливам, тва дето не ме кефи на трезво, на пияно също не става.
Между другото казвал съм и на моята да си избира по-готини приятелки, че съм капризен, гледа ме леко втрещено Simple Smile

# 156
Ти като мъжът на моя приятелка - жена, защо само грозните ти приятелки идват на гости, не е като да нямаш една-две хубави?!

# 157
  • SF
Грозните са като прахосмукачки, задължително се лепват за хубава приятелка за да им носи мъже, после с умения и приказки (защото това им е силата) омайва и опуква мъжете на красавицата един по един, че и приятелите им.

Мммммммм.... Още не съм видяла грозна да опука мъж, който се е загледал в мене. И да е станало, не е било без мое (не)участие в ситуацията.
Мъжете си харесват хубавичките жени. Може да не може да си я позволи, но ако неговата не е много за показ, винаги едното му око е върху някоя хубавка.
Няма голяма логика грозните жени да са силни в приказките. От къде са я придобили тази сила?
Мъжете не са много по диалозите, освен мачове, бизнес и политика, но и по тези теми някои само се правят на интересни.
Като им се до... не им е много до приказки.

# 158
  • По света и у нас
Той няма да я опука пред теб...тия работи стават насаме

# 159
Може хубава жена да е грозна поведенчески, неприятна като присъствие, характер. Да не си отваря устата, дето има една приказка.
Може неконкурентна физически жена да успява да компенсира с други качества. Питай мъжете какво харесват в една или друга жена, и ще разбереш, че работата е на парче малко, така Simple Smile

# 160
  • SF
Той няма да я опука пред теб...тия работи стават насаме

Ама те много мъже си пукат нещо, когато са насаме. Въпросът е, че не ме интересува. Ти пък сега ще ме изкараш  неориентирана, без да ме познаваш!
Не искам никой да го прави пред мене.
Казвам ти, че още не съм видяла готин мъж да ме хареса и да отиде насаме с някоя друга грозна. А какво се случва, ако не съм заинтересована от срещите му, и аз не знам. И не се натискам. Има и други хубави, ама ако си е избрал грозна, негова си работа!
А с дар слово и обща култура убивам всяка грозничка, нищо че мога и само на дълги крака да разчитам.
Така че не е много лесно да му кажат два лафа и той да ме забрави.
А аз пък даже да не знам какво е станало... Да не съм в шести клас, втория срок, голямото междучасие!

Може хубава жена да е грозна поведенчески, неприятна като присъствие, характер. Да не си отваря устата, дето има една приказка.

Може, може... Ама мъжете не си представят как само си приказват и целуват характера й.
Хубавичката може да си позволи и да е малко тъпичка. Даже още по-привлекателно може да изглежда, ако е "Бъди красива и мълчи!"
Грозничките много стискат палци хубавата да вземе да се изложи, но колко да се изложи?  Да псува, да киха на масата, да бърше нос с ръкав, да падне от стола? Хубавата може да си позволи много да се изложи, докато спрат да я зяпат в деколтето и да точат лиги по нея.
Пък и  мъжете не са Нобелови лауреати по литература, за да се впечатляват предимно от дар словото.

Последна редакция: пт, 20 юни 2025, 01:38 от Esmee

# 161
"Грозничките" често имат много по-добър характер от тези с дългите крака.
А дар словото и общата култура не ги раздават непременно в комлект с хубостта. Така че това няма как да се прецени от един поглед.

# 162
  • Обран бостан ;)
И аз не съм от най-моралните, та – просто е въпрос на чест и достойнство. Ако ми е добра приятелка, няма начин да си легна с мъжа ѝ.

Приятелство межди жени няма. Ама нищо не казвам, де. Wink

От друга страна - не е нужно да си лягате. Може и прави Trollface

# 163
Скоро не бях чела по-грозни коментари от жени за жени. Опс, грешка, не от жени, а от красиви, умни, неотразими, успешни, най-най жени, на които им убягва, че всичко, което човек мисли, чувства и желае, се отпечатва на лицето му.

# 164
Има, има приятелки жени, БъндЕ. Малко, но има. То и за какво са ти повече с толкова неприятелки.
//
Сигурна съм, че може и на челна стойка да им се иска, но въпросът е принципен. :>

Общи условия

Активация на акаунт