Фейсбук не разваля връзките – месинджър обаче...

• 10 910
  • 291
  •   1
Отговори
# 195
  • По света и у нас
Така е.

# 196
  • SF
Аз също мисля, че мисленето и постъпките се промениха заради изравняването на правата и възможностите на двата пола.
Сега е удобно да казват "аз да не те обидя" или "ти си мъжко момиче". Но и много жени се перчат какви мъже са станали - сами живеят, сами си боядисват, сами си оправят лампата, сами си мият колата, сами си изкарват парите. Но това не се отнася за конкретна дама, а някак по въздуха тръгна, че сме си самодостатъчни.

# 197
Да можеш да се справяш сама, да си адаптивна, оправна, не изключва по никакъв начин помощта на мъжа или грижата му за теб.
Аз мога прекрасно да се справям и сама с живота, но ми е много по-приятно да го правя в компанията на мъж, който има отношение към мен като към жена – ще ми отвори просекото, ще ме попита на закуска "искаш ли сварено яйце, любов, не ставай, аз ще ти донеса",  ще ми вземе раницата, ще ми отвори вратата и така нататък.
После пък аз ще му покажа отношение с определени жестове и поведение, за да се почувства той добре, мъжествен, значим, стойностен.
Това е като танц – за да се получи, трябва да сте в синхрон и да си следвате един друг стъпките.

Иначе, лигльовци и лигли има и от мъжка, и от женска страна. Не е толкова до поколения, колкото до възпитание.

# 198
Но и много жени се перчат какви мъже са станали - сами живеят, сами си боядисват, сами си оправят лампата, сами си мият колата, сами си изкарват парите.
Нищо подобно. Описаното са някакви битовизми, някои забавни (боядисването и колата), други нормални (парите).
 Жената става мъж, когато се нагърби с житейските задачи и няма с/пред кого да се отпусне, да покаже слабост, да излее емоция, смях, тъга, да даде любов и грижа. Жената има нужда да обича и да бъде обичана.

# 199
  • SF
Е... да не ги етикетираме. За някои това са битовизми и лесна работа, за други са от съществено значение и променящи живота събития.
Тя темата обаче е за друго, не е дали боядисването и миенето на колата са битовизми или трудности в живота на много жени.

# 200
  • Out of the Mix
Повечето неща жените ги правите поради няколко причини - или просто няма кой, самодостатъчни, живеете сами; друг по-добре от вас не може, и мъжчето не става, мързи го, или просто не искате да го "товарите", спасителки на белия кон, доказващи се и те не знаят пред кого; така сте свикнали от самото начало и се е превърнало в рутина, а статуквото само след катарзис се сменя, нарушава.

Всеки случай идеята е да има комфорт в двойката, не стрес и нерви, не да се правят неща с нежелание, колкото и да има такива, които просто трябва да се свършат.

# 201
Аз мисля, че жените трябва да оставят мъжете да им отварят просекото, да им помпят гумите, да зареждат горивото, да сменят крушките и т.н.
Не защото сами не могат, а защото е хубаво да не се нагърбваш с всичко, което можеш, както и да усетиш желанието за грижа, кавалерство и подкрепа.

# 202
  • sofia
На прима виста е водещ вида, начинът на общуване. Винаги знам още преди да ги срещна на живо дали ми харесват. Достатъчно шансове и време съм дала за комуникиране. На живо може да ме събори единствено нещо екстраординарно.
Евалата!
Имала съм и несполучливи срещи, щото онлайн комуникацията не включва невербалната комуникация.
Обаче най ме е яд, когато по повечето параграфи шест и кат свали гащите - ню-ню.... е, това е непреодолимо препятствие за мен в настоящия момент.

# 203
Веси, елементарно – те не ти ли изпращат дик пик преди това? JoyJoy
При мен се наблюдава пък обратна тенденция. Мъжете, които се престрашават да ме комуникират, обикновено са и с голяма мъжественост.
Та ето още една тенденция – колкото мъжът е по-уверен в мъжествеността си, толкова по-смел е при свалянето на жената.

# 204
Абе то не може и само от размер да я докара таз мъжественост.

# 205
  • sofia
А, тея с дик пик ги шкартирам. Установих, че не си допадаме особено. За гимнастиката нямам проблем, обаче търся и другото общуване.... положението в момента е "тези тримата правят идеалния мъж" 🤣🤣

ПП: Скромният ми опит сочи, че ако започнем още на ниво чат с чисто сексуалните снимки и приказки, после нещо не ми се получават нещата. Обръща се процеса на опознаване и става малко тъпо.

# 206
Едното не изключва другото, дами.
Започва се с комуникация човешка, стига се до дик пик, ако има мераци и от двете страни. Когато има съвпадения, нещата се случват естествено.
Тези дето общуват само с дик пик дори не ги коментираме.
Всеки може да го кара на каквото пожелае – на някои им стигат само размерите, други търсят и общуване. Всекиму според нуждите. Изборът е на всеки.

# 207
На прима виста е водещ вида, начинът на общуване. Винаги знам още преди да ги срещна на живо дали ми харесват. Достатъчно шансове и време съм дала за комуникиране. На живо може да ме събори единствено нещо екстраординарно.
Евалата!
Имала съм и несполучливи срещи, щото онлайн комуникацията не включва невербалната комуникация.
Обаче най ме е яд, когато по повечето параграфи шест и кат свали гащите - ню-ню.... е, това е непреодолимо препятствие за мен в настоящия момент.

В този век на комуникациите, толкова пък ли не обменяте междуженска комуникация? Нали имаше тема - приятелка да ти го препоръча, сигурна работа. Или поне теоретична информация - някоя по опитна да те научи за какви вторични признаци да следиш. Там, размер на обувките, на носа, ето даже до мен са стигнали някакви женски наблюдения Wink
Личен съвет - гледай и ръцете, пръстите, предимно средния Wink За халка Wink Ако на някоя друга ѝ пасва, що да не ти пасне и на теб? (Халката, не пръста Wink )
Сега вече, за различните претенции на различните жени не смея да се изкажа Simple Smile Simple Smile

Последна редакция: нд, 22 юни 2025, 19:56 от Bowerick Wowbagger

# 208
  • sofia
Bowerick Wowbagger, дай по-сериозно 🤣 Око да види, ръка да пипне...кви пръсти, носове и крака. Това е несериозно отношение към сериозен проблем!!

Basila, на теория са ясни нещата, само че в практиката не са баш така 😃 Отделно, че за това естествено случване трябва да се допринесе с определени действия.

# 209
Bowerick Wowbagger, дай по-сериозно 🤣 Око да види, ръка да пипне...кви пръсти, носове и крака.
Дето викала една - "Абе ти що не ми каза, че обувките ти ти хлопат".

Общи условия

Активация на акаунт