Попътен вятър, 12 клас - 2024/2025!

• 55 656
  • 736
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Благодаря за новата тема! Колко бързо я приключихме старата Simple Smile Успех на явяващите са на трета матура! Flowers Four Leaf Clover

# 16
Betty L., благодаря за новата тема! Много ми харесва изображението, което си подбрала! Flowers Rose

У дома в момента положението е в безтегловност. Защита след седмица, бал след две седмици. Живот си живее младежът.
На мен ми е супер странно. Няма за какво да го юркам, братче... Постигна си всичко детето и сега не знам за какво да го тормозя. Joy

# 17
Бети, благодарности!

Матуристите, моля, споделете мнения за темата по пп мат от днес

# 18
  • София
Върнаха ли се младежите? Какъв е отзивът за ПП Математика? Моят каза - гладен съм и ме съм доволен. Но щял да хване 5. Уж.

# 19
  • София
Няма особено доволни около нас.
Твърдят, че е бил по-труден от петъчния изпит.
Аз не мога да преценя.

# 20
Същото каза и моят. Но риск печели, риск губи.

# 21
Благодаря на Бети за новата тема!
На добър час на всички момичета и момчета!!! Успехи и сбъднати мечти!
Нашият бал мина снощи - много дъжд, малко снимки, много емоции! Приключи се вече! И на мен ми е много странно - и аз няма за какво да се карам, да викам, да моля... непривично ми е! И хем съм щастлива, хем ми е тъжно. Нещо ми е депресионно в тон с времето.
Дано децата са се справили на вчерашните матури!

# 22
Изпратих го на матура по математика. Никакъв ентусиазъм.Чудя се дали няма да се откаже по пътя и да се върне да си доспи.
Благодаря за темата, Бети!

# 23
Благодаря за новата тема!
Не знам какво да напиша, освен че и на мен ми е леко депресарско заради това променливо време.
Иначе аз голямото последните две години за нищичко не съм го натискала, оценките в дневника ги видях за пръв път преди два дни. Супер си се е справил за човек, който сам си прави всичко, без никакъв контрол.
Затова пък си имам дете, по което да викам. Ама без никакъв ефект. Просто часове спорове. Предвиждам още поне четири -пет такива години, докато избутаме средно. Да сме живи и здрави само, ще си имам занимавка.

# 24
Благодаря, Бети, за новата тема. Само с хубави вести да я изпълним - прием по първо желание.
Задължителните матури минаха, балът мина. На младежа му остава една матура по желание, английски профил, на 02.06, и чакаме резултати, след това класирания. Мисли, че ще има висок резултат на матурата по математика, дано му стигне за първото желание. Ще стане ясно май чак в началото на юли, когато излязат класиранията. Трябва все пак да помисли и как ще реди желанията за университет Б, за А е ясно.

# 25
  • София
Закарах и аз младежа на последната матура по математика.
Още малко напън и ще се приключи. Но докато не е минала и защитата, все има леко напрежение.

# 26
Успех Klemy на момчето!

# 27
  • Пловдив
Върнаха ли се младежите? Какъв е отзивът за ПП Математика? Моят каза - гладен съм и ме съм доволен. Но щял да хване 5. Уж.

И аз влизах това да питам - май много малко младежи са се явили на тази трета матура. Щерката каза, че било доста гадничко - била решила 17 от 18 задачи, остава и да са верни...
Проверявах на сайта на МОН, но още не виждам варианта с отговорите.

Моята днес е в София за изпит за сертификат по руски.

Нашият бал мина на 24-ти, като по чудо не валя, въпреки оранжевия код за гръмотевични бури при нас Simple Smile Успяхме да си направим снимки на открито, а на сутринта по тукашна традиция са се качили на върха на едното тепе, за да чакат изгрева - естествено са измръзнали от студ. Момичетата от класа си запазиха стая в хотела до ресторанта и се преоблякоха преди дискотеката, та моята поне е била с панталон и кецове Simple Smile На 26-ти направихме събиране с най-близките роднини и кръстниците - сами направихме арката и украсата (нашите балони също бяха от Шейн) всички останахме много доволни, най-вече абитуриентката

Успех на днешния изпит на всички!

# 28
  • София
Успех и късмет на всички деца, на които предстоят изпити!

# 29
  • София

И аз влизах това да питам - май много малко младежи са се явили на тази трета матура. Щерката каза, че било доста гадничко - била решила 17 от 18 задачи, остава и да са верни...
Проверявах на сайта на МОН, но още не виждам варианта с отговорите.
Най-вероятно няма и да го видите. През 2022 имаше голяма разлика в сложността на ДЗИ ПП мат като задължителна, и като трета матура /допълнителната беше много по-лесна/. Дори Ганис тогава писа становище по въпроса. И оттогава МОН реши проблема като просто спря да публикува вариантите на допълнителните матури - няма информация, няма проблем. Smirk Но винаги можете да го изискате по реда на Закона за достъп до обществена информация.

Общи условия

Активация на акаунт