Попътен вятър, 12 клас - 2024/2025!

• 58 257
  • 736
  •   1
Отговори
# 45
Klemy, браво на детето. Щом казва, че му е била лесна, със сигурност е така и ще е доволен от резултата.

На моя син му трябва просто да я вземе. Не искат какъвто и да е успех, само да я има в дипломата като взета. Той обаче е много разочарован и казва, че доста се е шашнал. Надяваше се да има поне 80 точки.. Очите му насълзени и на мен естествено ми се къса сърцето като го гледам.

Здравейте, моят син също е много разочарован. Каза, че някои задачи изобщо не ги е разбрал, а други ги вижда за първи път. Също очакваше над 80 точки, а сега не знам дали ще изкараме и 4. Има ли някой друг, който е ходил на тази матура?

# 46
  • София
От 23.05.

# 47
Проверката на 2 ДЗИ по математика ПП приключи. Среден успех 5,11.
Втората като втора по ред, след първата по БЕЛ, имаш предвид, предполагам? Или втората, вчерашна???

Днес беше втората дата за Математика, която не е профил.

# 48
Да сложим розовите очила и да си викаме колко е добре положението с математиката. Догодина да ги изпитат на таблицата за умножение, че да отчетем масов прием в инж.спец с мат, а не с бел. Да му мислят университетите как ще отсяват.

# 49
  • Бургас

В такъв случай дали ще имаме по - рано резултати или си чакаме 10/11.06?

# 50
  • София
Втората като втора по ред, след първата по БЕЛ, имаш предвид, предполагам? Или втората, вчерашна???

Точно, днес беше ООП, а вчера ПП. Ganis е писала втората по ПП.

# 51
  • София
Ганис, това за цялата страна ли е? Помниш ли колко беше миналата година?

# 52
  • софия
Да сложим розовите очила и да си викаме колко е добре положението с математиката. Догодина да ги изпитат на таблицата за умножение, че да отчетем масов прием в инж.спец с мат, а не с бел. Да му мислят университетите как ще отсяват.
На фона на общия отзив, че е било лесно, този резултат не е особено висок? Поне така мисля. За мен висок е над 5.50, но нямам никакъв поглед върху резултатите от минали години.

# 53
Момичета, това е среден успех! За справка минали години БЕЛ нямаше и 4.
Така че за мен е доста добър резултат особено за профилирана математика. Simple Smile Браво на децата!

# 54

Точно, днес беше ООП, а вчера ПП. Ganis е писала втората по ПП.

Ивинявам се, не ги знам тези съкращения. Иначе като се замисля... това някакво официално съкращение ли е, защото "общообразователна" е една дума и би следвало съкращението да е "ОП", а не "ООП".

Последна редакция: ср, 28 май 2025, 14:58 от kiba

# 55
  • София
Като среден резултат за страната е много висок даже. Няма как да има среден резултат над 5,50, освен ако наистина не им дадат таблицата за умножение. 2023г. средният успех на СМГ беше 5,15.

# 56
  • София
ООП -  Общообразователен предмет. ПП - профилиращ предмет.

# 57
Не мога да намеря никъде какво се е паднало днес по математика ООП. Нито задачите от миналата година, нито от по-миналата. Някаква строго пазена тайна ли е това?

# 58
Да, нарочно не ги дават, за да няма после драми, че примерно на ПП са по-лесни от на ООП. Имаше един такъв случай, че много са се различавали двете матури по мат ПП и оттогава май крият отговорите на всички матури по мат, освен първата.
За мен е недопустимо и трябва да има пълна прозрачност.

Явно винаги в БГ ще е така.

# 59
  • София
Миналата година средният успех беше 4,96.

Общи условия

Активация на акаунт