Попътен вятър, 12 клас - 2024/2025!

• 55 656
  • 736
  •   1
Отговори
# 30
Празнувайте, празнувайте раздялата с МОН...аман от тях, аман!

# 31
  • Стара Загора
Благодаря за новата тема!
Темите започнаха отново да летят със скорост на светлина.
Air сега очаквам вече снимка от партито Simple Smile)) Като те четох, уморих се. Обичам и аз да организирам, обаче ти направо си фурия, момиче.
Чакам си морската почивка и аз, само дето ще се изпотя доста преди това. Ама то кога на Хасан му е било спокойно. Освен абитурента, у нас има вълнения и по 7-ми клас. Докато минат и неговите матури и излезнат резултатите, може би ще се наложи да спя в избата с виното и да ходя на фризьор всяка седмица. Побелях вече!
Виното е включено венозно, надявам се да оцеля аз и да не убия тях.

# 32
Значи като изкласи и седмокласника след някоя и друга година, празненства по програмата на Air Simple Smile Wink  Дотогава- в избата Wink

# 33
Празнувайте, празнувайте раздялата с МОН...аман от тях, аман!
Направо ме е страх да се радвам... Да не хейтим след 6 месеца университетите...

# 34
  • Някъде в Европа...
Значи като изкласи и седмокласника след някоя и друга година, празненства по програмата на Air Simple Smile Wink  Дотогава- в избата Wink
Аз, щото нямам друго ча'аве, затова "поливахме" 4 дни 🤣🤣🤣 (и племенникът "се разведе" миналата година с МОН)...

Последна редакция: ср, 28 май 2025, 14:05 от AIR

# 35
  • Стара Загора
Значи като изкласи и седмокласника след някоя и друга година, празненства по програмата на Air Simple Smile Wink  Дотогава- в избата Wink
Аз, щото нямам друго ча'аве, затова "поливахме" 4 дни 🤣🤣🤣 (и племенникът скъса миналата година с МОН)...
Ако ти стане скучно...мога да дам назаем Simple Smile)))
Не знам бащите у вас как са...обаче у нас положението е - момчетата ще се справят бе, защото пак ти се насълзиха очите. Пък аз рева като лелка в критическата! Обаче само майките ме разбират. Това...мама си е мама.
Прекрасни деца...прекрасни...Да имат спокойно море и вятър в платната!

# 36
  • София
Благодаря за новата тема!
При нас още не е минал балът, но вече се разбра кой откъде ще тръгва и прочее.
Сега чакаме резултатите от матурите само и евентуално след това прием в желаната специалност.
Късмет на всички, които имат изпити!

# 37
Днес синът ми е бил на допълнителна матура Математика и уж е ООП, а каза, че е била отвратителна със супер гадни задачи от втория модул. Не се надява и на мн добър дори Sad
Някой има ли, който да се е явил на тази матура Математика ООП днес?

# 38
  • София
Моят току що излезе и каза, че му е била лесна. Но ще видим като излязат резултатите.

# 39
Не ми се е обадил още..Тръпна.

# 40
Klemy, браво на детето. Щом казва, че му е била лесна, със сигурност е така и ще е доволен от резултата.

На моя син му трябва просто да я вземе. Не искат какъвто и да е успех, само да я има в дипломата като взета. Той обаче е много разочарован и казва, че доста се е шашнал. Надяваше се да има поне 80 точки.. Очите му насълзени и на мен естествено ми се къса сърцето като го гледам.

# 41
И нашата девойка е вече на изпит. Свалихме компресите, сложи си АБ-то в чантата и реши да ходи. Та сега стискам палци всичко да е по най-добрия начин. И ДЗИ да е лесно 4 деца са от нейния клас и не знае има ли други освен споменатите. И тя да не вдигне пак Т. Каза, че трудността трябва да е като на сертификат 3 на JLPT - тя го взе миналата година и се надявам да се справи без проблеми.

# 42
  • София
Проверката на 2 ДЗИ по математика ПП приключи. Среден успех 5,11.

# 43
Как е спрямо миналата година, ако помниш някакви данни? Или чисто субективно, според работите, които ти си проверила.

# 44
  • София
Втората като втора по ред, след първата по БЕЛ, имаш предвид, предполагам? Или втората, вчерашна???

Общи условия

Активация на акаунт