Почитатели на исторически филми, period drama и екранизации по романи - 18

• 14 123
  • 223
  •   1
Отговори
# 210
  • Галифрей
Аз запознах да гледам all creatures great and small ❤

# 211
# 212
  • в сърцето на един мъж...

Интересно

# 213
Аз запознах да гледам all creatures great and small ❤

Браво ! Много хубав сериал , без големи драми , но въпреки това интересен и приятен . Бих го нарекла ''уютен '' .
Понеже по Епик постоянно въртят от 1ва до последна серия на повечето сериали , този е един от най любимите ми .
Препоръчвам ви новата мис Фишър също .

# 214
  • Галифрей
Благодаря, приятен е и е перфектен за дъждовните дни. Аз обожавам британските период драми. Тези дни ми излизат много постове за сериала и сега върви нов сезон 6 и си казах трябва да го гледам и ми харесва. Готино,че има и коледни специални епизоди. ❤

# 215
  • Варна
Много ми харесва сериала. Наистина е уютен. Има си своите драматични моменти, но все пак са с положителен изход и ти оставя удовлетворение като го гледаш.
По Епик започнах да гледам Опасно приятелство. Не е точно моят тип сериал, но добре е представена епоха и костюмите са хубави. Веднага се разрових за историята и попаднах на статия за него, в която казват, че от актьорите се очаквало да играят все едно е съвременен филм.

# 216
Някой намира ли субтитри някъде за Downton Abbey: The Grand Finale ?

# 217
Някой намира ли субтитри някъде за Downton Abbey: The Grand Finale ?
Къде го има без субтитри , да го гледам ? Макар ,че много ме е яд ,че Маю Гуд поради ангажименти и тук е отказал участие .Обожавам Хенри и Мери .

# 218
# 219

Боже , какъв съм дебил , обикновено гледам направо онлайн да ги намеря . Ще си го изтегля . Благодаря ! Heart

# 220
А от Макс май са свалени старите епизоди на Даунтън, много ме е яд, исках отново да ги гледам

# 221
А от Макс май са свалени старите епизоди на Даунтън, много ме е яд, исках отново да ги гледам
Aз понеже съм малко ''Плюшкин '' и обичам да трупам неща  , така и с филмите .Сещам се ,че на стационарния компютър имам не само филми , но и сериали вкл. някои сезони на Даунтън , обикновено без субтитри , защото нямах търпение да излязат с превод , и то не от вчера , всичко от предния компютър или след пренастройване на Уиндуса се пази , макар и доста да съм изтрила . Така е с лаптопа ми , но по-пестеливо . Маниачка Satisfied
Може да съм изгледала на някой сериал 2-3 сезона , ако наша тв ги купи пак си ги гледам с удоволствие - разбира се любимите ми .

# 222
  • Пловдив
В playtube има всички сезони с превод.

# 223

Общи условия

Активация на акаунт