Страсти – ясли и градини в София, кампания 2025/2026 - Тема 2

• 11 063
  • 254
  •   4
Отговори
# 195
Ех, това класиране, няма ли да излезе вече, рефрешвам, рефрешвам, още няма резултати

# 196
Ех, това класиране, няма ли да излезе вече, рефрешвам, рефрешвам, още няма резултати
Защо не въведеш района където кандидатствате и може да се видят резултати.
Във детски заведения.

# 197
Ние сме приети. Този път имахме късмет от общо 28 деца с 15 точки. Имаше 2 места. Едното отиде при дете с 16 точки. Другото при нас.

# 198
  • Sofia
Аз нямам късмет и този път.

# 199
Имам въпрос. При двама родители работещи на трудов договор, освен служебна бележка, трябва ли и трудова книжка да се представя?

# 200
  • София
Да

# 201
И ние не сме класирани, за пореден 19 ти път откакто кандидатстваме ...

Честито на печелившите. Нас не ни огря, ще продължаваме да кандидатстваме, но на следващите междинни от две годишен опит знам, че е загубена кауза.

Малко места за ясла. При условие, че майчинството е до две годишна възраст. Съответно -стотици некласирани деца набор 2023.

Явно, че ще сме на частна ясла. Изобщо защо се надявах. Дори не сме сред първите 50 които не са класирани с 15 т, и три яслени групи да имаше нямаше да сме в списъка за пореден път.

Дано догодина поне успеем да се доредим до държавна градина.

Аз трябва да се връщам на работа и няма за кога да чакам чудо. Дано детето е добре в частната ясла, а ние с таткото ще пием за пореден път по една студена вода и ще си кажем "дано е за късмет"

Последна редакция: пт, 29 авг 2025, 22:41 от kukli4ka456 ❤️

# 202
От 01.06. трудовите книжки са електронни. Би следвало да не ги изискват вече. Вижте в списъка с документи.

# 203
Аз даже спрях да ги следя. Адаптацията на дребното в частната (с компенсации) мина преди да се усетя и от понеделник ще се води вече официално градинарче Simple Smile Януари 2023, но са по-сборна група и за нея е по-добре, че е с по-големи дечица Simple Smile Даже днес ми се скара защо я взимам Grinning
Пожелавам на всички лесна адаптация, ще се видим на рулетката с второто Grinning

# 204
Въпрос към самоосигуряващите се родители - какви бележки вадите и от къде (НОИ, НАП)..?

# 205
  • София
Мъжът ми е самоосигуряващ се и извади бележка от НАП.

# 206
  • София
От 01.06. трудовите книжки са електронни. Би следвало да не ги изискват вече. Вижте в списъка с документи.
Те и здравни карти щяха да са ама ме молят за 15-ти да им разпечатам пак Simple Smile Ще има все пак гратисен период, в който нещата ще се носят и на хартия, защото системата няма да е ок

# 207
Здравейте,

3 години поред кандидатстваме, като миналата отказахме предложено от общината място. Тази година пак кандидатствахме и всички класирания си излиза неприет. Вчера влязох в системата да видя какво се случва - пише, че няма активни заявления или кандидатура. Нищо! Не фигурира в листа с приетите деца и с неприетите. Нито сме се отказвали от кандидатстване, нито е бил приет някъде - нищо. Как става този номер, имате ли представа??? Нямаме имейли нито в спам, никъде… Просто това дете ни фигурира никъде…

# 208
Принципно преди майското класиране трият всички кандидатури. За друго не се сещам..някакъв технически проблем?
Пишете им.

# 209
В понеделник ще им пиша, да. Възможно е да е технически, защото си беше в системата… Но се притесних да не би да е трябвало за вчерашното отделно да кандидатстваме…

Общи условия

Активация на акаунт