Здрави коремчета и безгрижни лета с BeOm! Включете се в дискусията и спечелете!

• 5 072
  • 200
  •   1
Отговори
# 165
Задължително давам пробиотици, когато пътуваме. Детето ми няма проблеми с промяната на климата и храната, с водата не си правя експерименти, пием само бутилирана. Стремя се вредните храни да са сведени до минимум. За сутришни ритуали обикновено нямаме време.

# 166
Когато пътуваме винаги използваме бутилирана вода и не припарваме към храна със съмнителен произход. Понякога давам пробиотици или мултивитамина на детето.

# 167
Вземаме пробиотик при нужда. Когато пътуваме винаги пием бутилирана вода. Нямаме специална рутина.

# 168
Вкъщи редовно приемаме пробиотици, ядем всекидневно, плодове и зеленчуци. Не пием вода от чешмата от повече от 20г .

# 169
Момчетата ни са на 3 години. 
Подпомагам храносмилането и имунитета на децата си по време на пътувания с пробиотик –
Не съм забелязала чувствителност към промени в климата, храната или водата.
Сутрин  държа всички да закусят добре и да изядат поне един плод.

# 170
Не съм забелязала чувствителноат към промени, но и не сме го подлагали на сериозни промени в климата. Купуваме бебешка вода, когато не сме у дома си.
С храната за детето не поемаме особени рискове. Храним се на едно и също мясро, което познаваме и избираме обикновени, прости неща за хапване. Сутрешният ни ритуал отскоро е да правим гимнастика, уж...за пет минути.

# 171
нямаме чувствителност към промени в климата. хапваме много ябълки,краставици и акациев мед.  като сме болни пием витамини и пробиотик ( даже и при пътувания).

# 172
Редовно приемаме пробиотици!
И наблягаме на плодовете

# 173
  • Монтана
По време на пътуване приемаме пробиотици,внимаваме с водата и храна.

# 174
  • София
По време на пътувания:
1. Хранене с позната и щадяща храна
Избягваме нови или потенциално тежки храни, особено в първите дни.
Често се носим домашно приготвени храни, плодове, бисквити без добавки.

Наблягаме на лека и лесно смилаема храна – ориз, картофи, банани, кисело мляко.

2. Вода и хигиена
Използваме мокри кърпички и дезинфектанти, особено преди ядене.
Следим за добра лична хигиена, тъй като много стомашни неразположения идват от мръсни ръце.

3. Подкрепа за имунитета
Давам пробиотици

# 175
Едно от децата ми е по-чувствително на промени, поради което обикновено редувам месец на пробиотик и месец без. При пътувания, пробитока е задължителен.
Нямаме конкретен ритуал, но гледам веднъж седмично да им давам витамин Д и ампула с витамин Ц.

# 176
Давам пробиотик, но не постоянно,а заедно с антибиотика.

# 177
  • Mediterraneo
Не полагам специални грижи за храносмилане и имунитет по време на пътувания. Дори при смяна на климатични пояси не съм правила нищо различно. Не съм фен на постоянното приемане на пробиотици, ако се наложи- давам.

# 178
Давам пробиотик, не правя друго и не сме имали проблем досега при пътуване.

# 179
Задължително поне седмица преди планувани почивки започваме приема на пробиотици за децата най-вече, а понякога и за нас - възрастните. По време на почивките избягваме хотели с твърде много хора, подбира местата, на които се храним и се стараем да приемаме повече вода.

Общи условия

Активация на акаунт